ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αδωνις Γεωργιάδης: «Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Κουράστηκα!»

«Με βρίζανε, μου στέλνανε email, να πεθάνουν τα παιδιά μου»

 
Δημοσίευση 21/10/2021 | 14:47
Αδωνις Γεωργιάδης: «Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Κουράστηκα!»

«Με βρίζανε, μου στέλνανε email, να πεθάνουν τα παιδιά μου, να πεθάνει η μητέρα μου – έχει πεθάνει η κακομοίρα εδώ και 30 χρόνια – να πάθω καρκίνο».

Κουρασμένος δηλώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, από την προσπάθεια να πείσει τους ανεμβολίαστους να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ενώ αποκαλύπτει πως έχει δεχτεί bullying και απειλές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όποιος θέλει να ζήσει κάνει το εμβόλιο και ζει» ανέφερε σε συνέντευξή στο Kontra ενώ για την πτώση των εμβολιασμών και την αποτυχία έγκαιρου χτισίματος τείχους ανοσίας ξέσπασε.

«Δεν είναι 60% (σσ: το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων), αλλά όπως και να είναι, η κυβέρνηση φταίει που είναι; Η κυβέρνηση φταίει που είναι χαμηλό; Μην με σκας μες το βράδυ. Αν ο άνθρωπος δεν θέλει να εμβολιαστεί, θα τον πάω εγώ με το ζόρι;» διερωτήθηκε με ένταση.

Στη συνέχεια, περιέγραψε την επιδημιολογική πραγματικότητα, ότι δηλαδή ο κόσμος σταμάτησε να εμβολιάζεται, τα εμβολιαστικά κέντρα είναι άδεια και πεθαίνει κάθε ημέρα ανεμβολίαστος κόσμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Και τι να κάνει το κράτος αυτό;» αναρωτήθηκε και απάντησε: «αυτός που δεν εμβολιάζεται φταίει».

«Πολύ απλά. Υπάρχει ένας από τους αντιεμβολιαστές που δεν ξέρει που να εμβολιαστεί; Είναι αποκλειστική ευθύνη; Μόνος του! Πλέον έχει την αποκλειστική. 100%, ολομόναχος!» σημείωσε.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, το κράτος έχει κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του για την εκστρατεία πειθούς, αναφέροντας ενδεικτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ε με συγχωρείτε μην τον αθωώσουμε κιόλας, μην τον αθωώσουμε κιόλας» υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.

Επίσης, αναφέρθηκε στις επιθέσεις που έχε δεχτεί σε προσωπικό επίπεδο αλλά και το bullying για τις προσπάθειές του να πείσει κόσμο να εμβολιαστεί.

«Με βρίζανε, μου στέλνανε email, να πεθάνουν τα παιδιά μου, να πεθάνει η μητέρα μου – έχει πεθάνει η κακομοίρα εδώ και 30 χρόνια – να πάθω καρκίνο… Οι βρισιές που έχω δεχτεί από τους ανθρώπους που δεν θέλουν να εμβολιαστούν, δεν υπάρχουν» γνωστοποίησε.

«Σας λέω λοιπόν… πλέον προσωπικά κουράστηκα! Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Όποιος εμβολιαστεί! Τέρμα, εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο. Κουράστηκα. Δεν υπάρχει το κράτος να κάνει κάτι παραπάνω για αυτό το θέμα. Τα έχει κάνει όλα. Από εδώ και πέρα ο καθένας ατομική ευθύνη, δεν μπορείτε να φανταστείτε το bullying που έχω δεχτεί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε όσα είπε μετά το 27:00

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ