E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο ΓΑΠ έχει συνυποψηφίους για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, 4 πρώην Υπουργούς του

Μετά την ανακοίνωση από τον κ. Παπανδρέου οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ είναι πλέον 7

Δημοσίευση 20/10/2021 | 21:19

Ο ΓΑΠ έχει συνυποψηφίους για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, 4 πρώην Υπουργούς του

 Όχι άγνωστοι μεταξύ τους αφού οι περισσότεροι υπήρξαν Υπουργοί στις τελευταίες Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ επί Πρωθυπουργίας Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα εκτός από τον ίδιο, την ψήφο των μελών και φίλων του ΚΙΝΑΛ θα διεκδικήσουν οι κ.κ Λοβέρδος, Ανδρουλάκης, Γερουλάνος, Καστανίδης, Χρηστίδης και Κεγκέρογλου. Μένει να δούμε αν όλοι θα φτάσουν ως την κάλπη της 5ης Δεκεμβρίου ή θα αλλάξουν απόφαση (απόσυρση υποψηφιότητας) μετά τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τους σημερινούς υποψηφίους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, τέσσερις υπήρξαν Υπουργοί στις Κυβερνήσεις του Γιώργου Παπανδρέου. Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ο Παύλος Γερουλάνος ήταν Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Χάρης Καστανίδης ήταν Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ μετά τον πρώτο ανασχηματισμό (7 Σεπτεμβρίου 2010) πήρε χαρτοφυλάκιο και ο Βασίλης Κεγκέρογλου ο οποίος ανέλαβε Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Έτσι μόνο οι εκπρόσωποι της νέας γενιάς, Νίκος Ανδρουλάκης και ο Παύλος Χρηστίδης δεν είχαν «χρηματίσει» μέλη της Κυβέρνησης επί Πρωθυπουργίας του κ. Παπανδρέου.

Φυσικά και η νυν πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφη Γεννηματά είχε ορκιστεί στην κυβέρνηση Παπανδρέου, καθώς κατείχε το χαρτοφυλάκιο της Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Διά Βίου Μάθησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηράκλειο: Γυναίκα επιτέθηκε σε ψυχολόγο μέσα σε δημόσια δομή – Την χτύπησε και της τράβηξε τα μαλλιά

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν στην επίθεση

Εξαφάνιση Σταυρούλας Λεβεντάκη: Ποιο «πρόσωπο‑κλειδί» εξέτασε ξανά η Αστυνομία

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Σαρωτική έρευνα από μηδενική βάση διεξάγουν οι Αρχές στα Χανιά, επιστρέφοντας στο σπίτι της αγνοούμενης και ακολουθώντας βήμα-βήμα την τελευταία της διαδρομή.

«Αν πειράξετε την οικογένειά μου, δεν θα σταματήσω μέχρι να σας καταστρέψω όσο ζω»

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Βουλευτής που αποχώρησε από το κόμμα του Ράμα καταγγέλλει απειλές κατά της οικογένειάς της

Aδιανόητο ‑ Το τραγικό φινάλε μιας 15χρονης μετά από επικίνδυνο challenge στα social media

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Η ανήλικη υπέστη αλλεπάλληλες επιληπτικές κρίσεις και στη συνέχεια καρδιακή ανακοπή

Υπέγραψαν τη συμφωνία ηλεκτρονικά ΗΠΑ και Ιράν

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
H συμφωνία έχει πλέον τεθεί σε ισχύ

Γρατσία για γυναικοκτονίες: «Η αξία του ανθρώπου είναι ίδια ανεξαρτήτως φύλου»

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Η Μαρία Γρατσία από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού ερωτηθείσα αν αναγνωρίζει τον όρο «γυναικοκτονία», απέφυγε να τον υιοθετήσει

Γιατί μυρίζει άσχημα το air condition στο αμάξι; Το λάθος που κάνουν σχεδόν όλοι οι οδηγοί

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Μια καθημερινή συνήθεια λίγων δευτερολέπτων αρκεί για να γεμίσει η καμπίνα με μούχλα και δυσάρεστες οσμές - και οι περισσότεροι οδηγοί δεν το γνωρίζουν.

Γιωτόπουλος: Ξέσπασε ο αδελφός του Κωστή Περατικού ‑ «Δεν μπορεί να περπατά ελεύθερος»

Ελλάδα Χτες
Ο Κωστής Περατικός είχε δολοφονηθεί από τη 17 Νοέμβρη

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας

Ελλάδα Χτες
Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας

Συγκίνηση στο Μουντιάλ 2026: Τίμησαν τη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα μπροστά στους γονείς του

Αθλητικά Νέα Χτες
Οι γονείς του Ντιόγκο Ζότα βρέθηκαν στο Χιούστον για το Πορτογαλία-Κονγκό, όπου προβλήθηκε η μορφή του Πορτογάλου επιθετικού στα μάτριξ του γηπέδου - Τον τίμησε και ο Ζοάο Νέβες όταν σκόραρε.

Το κείμενο συμφωνίας ΗΠΑ – Ιράν: Τι αναφέρει για Στενά του Ορμούζ, Λίβανο, ουράνιο

Κόσμος Χτες
Οι ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα το κείμενο συμφωνίας με το Ιράν – Δείτε και τα 14 σημεία όπως αυτά καταγράφονται στο MoU