E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μιχάλης Οικονόμου: Ο γνωστός ηθοποιός παντρεύτηκε τον σύντροφό του Γιώργο Μακρή

Το ζευγάρι, που έχει ήδη ένα παιδί, ανάρτησε φωτογραφίες στο Instagram από το ευτυχές γεγονός

Δημοσίευση 19/10/2021 | 12:05

Μιχάλης Οικονόμου: Ο γνωστός ηθοποιός παντρεύτηκε τον σύντροφό του Γιώργο Μακρή

Ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου παντρεύτηκε με σύμφωνο συμβίωσης τον σύντροφό του Γιώργο Μακρή.

Το ζευγάρι, που έχει ήδη ένα παιδί, ανάρτησε φωτογραφίες στο Instagram από το ευτυχές γεγονός.

«Πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Μιχάλης Οικονόμου αναρτώντας φωτογραφίες από την προετοιμασία αλλά και τη διαδικασία της σύναψης του συμφώνου συμβίωσης.

«Wedding Day!» έγραψε στη λεζάντα ο σύζυγός του Γιώργος Μακρής ποστάροντας και αυτός φωτογραφίες.

Ο Μιχάλης Οικονόμου, που υποδύεται τον μπακάλη στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» είχε μιλήσει τον περασμένο Απρίλιο σε τηλεοπτική εκπομπή για την απόφασή του να μεγαλώσει με τον σύντροφό του ένα παιδί αλλά και το πότε αποκάλυψε στην οικογένειά του ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Στους γονείς μου μίλησα μεγάλος, στα 35 μου, ανοιχτά για μένα. Ήταν ένα βάρος που κουβαλούσα δεκαετίες. Ανέπνευσα και ήταν αντίστοιχη η αντιμετώπιση που έλαβα, ότι πάμε να δούμε τι κάνουμε από εδώ και πέρα. Βρήκα αγκαλιά αλλά μέσα στα χρόνια χρειάστηκε και οι ίδιοι να κάνουν την πορεία τους», είπε.

Για την απόφασή του να γίνουν γονείς με τον σύντροφό του ανέφερε πως ««Μεγαλώνουμε ένα παιδί, είμαστε μπαμπάδες του και θεωρήσαμε ότι ανοίγοντας την ιστορία μας στον κόσμο, προστατευμένα βέβαια, μπορούμε να δώσουμε μια ορατότητα στις ομόφυλες οικογένειες, που είναι πάρα πολλές στην Ελλάδα, και δεν αναγνωρίζονται νομικά αυτή τη στιγμή.

»Δεν υπάρχει ίση αντιμετώπιση σε όλες τις οικογένειες σε αυτή τη δημοκρατική χώρα, το οποίο από μόνο του είναι ένα μεγάλο λάθος. Μια οικογένεια που είναι δύο μαμάδες και το παιδί το έχει γεννήσει φυσιολογικά η μία, η άλλη δεν θεωρείται μαμά από το ελληνικό κράτος αυτή τη στιγμή. Στη δική μου οικογένεια είμαι ο "αόρατος" γονιός, ο Γιώργος είναι νομικά ο μπαμπάς του παιδιού.

»Αν σε ένα ομόφυλο ζευγάρι συμβεί κάτι στον έναν γονιό, ο άλλος δεν έχει δικαίωμα να διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού [...]», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Cher: Το δικαστήριο απέρριψε ξανά αίτημά της για να αναλάβει την προσωρινή κηδεμονία του γιου της

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η δικαστής έκρινε ότι δεν υπήρχε «επείγουσα ανάγκη»

Γκουντάρας – Κάκκαβα για το τέλος του ΕδώTV: «Πληγωθήκαμε, το θεωρήσαμε αδικία, δεν τηρήθηκαν οι όροι που είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Το ζευγάρι μίλησε για τη δυσάρεστη αυτή επαγγελματική τους εξέλιξη αλλά και το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του σταθμού

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor

E-Daily 1.Hero 25.04.2026
Full time στην Αθήνα, Hybrid

Η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε πότε έγινε επιτυχία το τραγούδι «Λογαριασμός»: Μεταξύ μας να λέμε αλήθειες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η τραγουδίστρια ανέφερε πως όλα άλλαξαν μετά από μία συγκεκριμένη συναυλία

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Χτες
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left Χτες
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί