E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με Παπαθωμά και Πετράκο: Αιδώς Αργείοι! Έλεος πια!

Βγήκε από τα ρούχα του

Δημοσίευση 19/10/2021 | 11:25

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με Παπαθωμά και Πετράκο: Αιδώς Αργείοι! Έλεος πια!

Βγήκε από τα ρούχα του ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό», όταν αποφάσισε να απαντήσει στα σχόλια της Θεοφανίας Παπαθωμά και του συζύγου της Γρηγόρη Πετράκου, τα οποία έγιναν μετά τη συνέντευξη του τραγουδιστή στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή. «Δεν θα μας πει και ανήθικους η κυρία Παπαθωμά. Αιδώς Αργείοι!», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής, απαντώντας στους Γρηγόρη Πετράκο και Θεοφανία Παπαθωμά: «Εγώ μέχρι τώρα ακολουθούσα μια πάγια τακτική να μην απαντάω πουθενά… Το έκανα όλα αυτά τα χρόνια γιατί θεωρούσα ότι κάνω μια δουλειά, λέμε τη γνώμη μας και από εκεί και πέρα όλοι κρινόμαστε καθημερινά. Όμως πραγματικά το έχω πάρει αλλιώς τώρα και από σήμερα θα αλλάξω γιατί πια έχω δύο παιδιά και επειδή οι γιοι μου είναι σε μια ηλικία που διαβάζουν και ξέρουν και θέλω να είναι περήφανοι για τον πατέρα τους και το ήθος του… δεν επιτρέπω σε κανέναν είτε λέγεται Παπαθωμά -δεν με ενδιαφέρει πού δουλεύει ή οτιδήποτε- όταν εγώ με ήθος κάνω τόσα χρόνια αυτή τη δουλειά – έχω κάνει δύο τρία λάθη για τα οποία έχω βγει και έχω ζητήσει συγγνώμη- να βγαίνει ο καθένας και να λέει τη βλακεία του.

Το κύριο Πετράκο δεν βλέπω να τον φιλοξενούν πολλές εκπομπές και να του δίνουν πρόσφορο έδαφος να μιλήσει. Τον κύριο Πετράκο δεν τον παγιδεύσαμε ποτέ και δεν κάναμε ποτέ μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη. Αν είσαι ανήθικος μπορείς να κάνεις μοντάζ.

Επειδή εγώ είμαι της λογικής ότι στη δημοκρατία όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται και να κρίνονται τον φωνάξαμε τον κύριο Πετράκο εδώ. Του δώσαμε παραπάνω χρόνο από ό,τι είχαμε δώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη που διεκδικούσε την προεδρία στη ΝΔ και την τελευταία συνέντευξη την είχε δώσει σε εμάς.

Ήθελε τις πρώτες ερωτήσεις να τις κάνει η Φαίη, δεν μίλησα και αφήσαμε τον κύριο Πετράκο επί 12 λεπτά να λέει την άποψή του μόνος του, χωρίς να τον διακόπτει κανένας. Αν σε αυτά τα 12 λεπτά δεν είναι ικανοποιημένος από τον εαυτό του γι’ αυτά που είπε, είναι δικό του θέμα.

«Ο κύριος Πετράκος έφυγε ευχαριστώντας μας»

Ο κύριος Πετράκος έφυγε ευχαριστώντας μας και εμένα προσωπικά 100 φορές. Και από εκεί και πέρα βγήκε και λέει ότι ήρθε στο άντρο και μας είπε η κυρία Παπαθωμά ότι είμαστε ανήθικοι. Τελικά, ανήθικοι είναι αυτοί που διαστρεβλώνουν την αλήθεια και δεν με ενδιαφέρει αν είναι ψεκασμένος ή δεν είναι ψεκασμένος.

Δεν τιμά μια πρόσκληση και την ελευθερία που του δώσαμε για 20 λεπτά να πει χωρίς αντίλογο επί της ουσίας τη γνώμη του. Τι περίμενε; Ότι θα έρθει εδώ και δεν θα πούμε και κουβέντα; Δεν θα πούμε τη δική μας γνώμη; Δεν θα κάνουμε μια ερώτηση; Έκανα τις λιγότερες ερωτήσεις και τοποθετήσεις από ό,τι κάνω με τον οποιονδήποτε για να μην παρεξηγηθώ. Δεν θα μας πει και ανήθικους η κυρία Παπαθωμά. Αιδώς Αργείοι! Κάποια στιγμή πρέπει όλοι να ξέρουμε ποιοι είμαστε και να βάζουμε και μια τελεία. Έλεος πια!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Hilary Duff «έσπασε» 18 χρόνια σιωπής – Το τραγούδι που μιλάει για τον καβγά με την αδερφή της

Celebrity Stories 22.01.2026
Με το συγκινητικό «We Don’t Talk» η ηθοποιός αφήνει αιχμές για τη ρήξη με τη Haylie Duff και απλώνει δημόσια κλαδί ελιάς για συμφιλίωση

Ανατρίχιασαν στο X με την Ευαγγελία Μουμούρη στο φινάλε του «Ριφιφί»

Social Χτες
Μυθική ερμηνεία, υποκλινόμαστε στο μέγεθος του ταλέντου της

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Η σχέση μου με τη ζυγαριά είναι αηδιαστική» – Η εξομολόγηση για τον Νίκο Συρίγο

Tabloid Χτες
«Νομίζω ότι είμαι σε μια πολύ καλύτερη στιγμή σε σχέση με την αγάπη στον εαυτό μου από ό,τι παλιότερα»

Snik: «Σε δύο μήνες γεννάμε» – Η αναφορά στην σύντροφό του και η απάντηση για γάμο

Tabloid Χτες
Ο Snik μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1 μόλις δύο μήνες πριν γίνει πατέρας

Αγελάδα στην Αυστρία πήρε ένα σκουπόξυλο για να ξυστεί: «Το πρώτο καταγεγραμμένο περιστατικό χρήσης εργαλείου από βοοειδές»

Social Χτες
«Τα βοοειδή μπορεί να είναι πιο ικανά νοητικά από ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα»

Η πρώην του Μπρούκλιν Μπέκαμ κατηγορεί δημόσια τη μητέρα του, Βικτόρια: Ποτέ δεν με συμπάθησε

Tabloid Χτες
Η Τάλια Στορμ δηλώνει «ομάδα Μπρούκλιν» και περιγράφει περιστατικά από τη σχέση τους

Marseaux: Η απάντησή της στην Εύη Δρούτσα για το απαράδεκτο σχόλιο για το σώμα της

Tabloid Χτες
Η στιχουργός σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας λέγοντας ότι «δεν έχει το υπέροχο σώμα για να το βγάλει έξω»

Στο νοσοκομείο ο Πασχάλης Τερζής

Tabloid Χτες
Στο νοσοκομείο τον συνόδευσαν η σύζυγός του και ένας φίλος