E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με Παπαθωμά και Πετράκο: Αιδώς Αργείοι! Έλεος πια!

Βγήκε από τα ρούχα του

Δημοσίευση 19/10/2021 | 11:25

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με Παπαθωμά και Πετράκο: Αιδώς Αργείοι! Έλεος πια!

Βγήκε από τα ρούχα του ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό», όταν αποφάσισε να απαντήσει στα σχόλια της Θεοφανίας Παπαθωμά και του συζύγου της Γρηγόρη Πετράκου, τα οποία έγιναν μετά τη συνέντευξη του τραγουδιστή στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή. «Δεν θα μας πει και ανήθικους η κυρία Παπαθωμά. Αιδώς Αργείοι!», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής, απαντώντας στους Γρηγόρη Πετράκο και Θεοφανία Παπαθωμά: «Εγώ μέχρι τώρα ακολουθούσα μια πάγια τακτική να μην απαντάω πουθενά… Το έκανα όλα αυτά τα χρόνια γιατί θεωρούσα ότι κάνω μια δουλειά, λέμε τη γνώμη μας και από εκεί και πέρα όλοι κρινόμαστε καθημερινά. Όμως πραγματικά το έχω πάρει αλλιώς τώρα και από σήμερα θα αλλάξω γιατί πια έχω δύο παιδιά και επειδή οι γιοι μου είναι σε μια ηλικία που διαβάζουν και ξέρουν και θέλω να είναι περήφανοι για τον πατέρα τους και το ήθος του… δεν επιτρέπω σε κανέναν είτε λέγεται Παπαθωμά -δεν με ενδιαφέρει πού δουλεύει ή οτιδήποτε- όταν εγώ με ήθος κάνω τόσα χρόνια αυτή τη δουλειά – έχω κάνει δύο τρία λάθη για τα οποία έχω βγει και έχω ζητήσει συγγνώμη- να βγαίνει ο καθένας και να λέει τη βλακεία του.

Το κύριο Πετράκο δεν βλέπω να τον φιλοξενούν πολλές εκπομπές και να του δίνουν πρόσφορο έδαφος να μιλήσει. Τον κύριο Πετράκο δεν τον παγιδεύσαμε ποτέ και δεν κάναμε ποτέ μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη. Αν είσαι ανήθικος μπορείς να κάνεις μοντάζ.

Επειδή εγώ είμαι της λογικής ότι στη δημοκρατία όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται και να κρίνονται τον φωνάξαμε τον κύριο Πετράκο εδώ. Του δώσαμε παραπάνω χρόνο από ό,τι είχαμε δώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη που διεκδικούσε την προεδρία στη ΝΔ και την τελευταία συνέντευξη την είχε δώσει σε εμάς.

Ήθελε τις πρώτες ερωτήσεις να τις κάνει η Φαίη, δεν μίλησα και αφήσαμε τον κύριο Πετράκο επί 12 λεπτά να λέει την άποψή του μόνος του, χωρίς να τον διακόπτει κανένας. Αν σε αυτά τα 12 λεπτά δεν είναι ικανοποιημένος από τον εαυτό του γι’ αυτά που είπε, είναι δικό του θέμα.

«Ο κύριος Πετράκος έφυγε ευχαριστώντας μας»

Ο κύριος Πετράκος έφυγε ευχαριστώντας μας και εμένα προσωπικά 100 φορές. Και από εκεί και πέρα βγήκε και λέει ότι ήρθε στο άντρο και μας είπε η κυρία Παπαθωμά ότι είμαστε ανήθικοι. Τελικά, ανήθικοι είναι αυτοί που διαστρεβλώνουν την αλήθεια και δεν με ενδιαφέρει αν είναι ψεκασμένος ή δεν είναι ψεκασμένος.

Δεν τιμά μια πρόσκληση και την ελευθερία που του δώσαμε για 20 λεπτά να πει χωρίς αντίλογο επί της ουσίας τη γνώμη του. Τι περίμενε; Ότι θα έρθει εδώ και δεν θα πούμε και κουβέντα; Δεν θα πούμε τη δική μας γνώμη; Δεν θα κάνουμε μια ερώτηση; Έκανα τις λιγότερες ερωτήσεις και τοποθετήσεις από ό,τι κάνω με τον οποιονδήποτε για να μην παρεξηγηθώ. Δεν θα μας πει και ανήθικους η κυρία Παπαθωμά. Αιδώς Αργείοι! Κάποια στιγμή πρέπει όλοι να ξέρουμε ποιοι είμαστε και να βάζουμε και μια τελεία. Έλεος πια!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Της έλεγαν να μην κρατήσει το μωρό – Χρόνια μετά, ο γιος της έγινε από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον πλανήτη

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Η συναρπαστική ιστορία της μητέρας του Τζάστιν Μπίμπερ: μια γυναίκα που αντιμετώπισε κακοποίηση, κατάθλιψη και φτώχεια πριν δει το παιδί της να κατακτά τον πλανήτη.

Ήταν ο απόλυτος καρδιοκατακτητής ‑ Τι έκανε μετά το Saved By the Bell o Mark‑Paul Gosselaar

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Ήταν ερωτευμένες μαζί του όλες οι έφηβες

Ποιο είναι το πιο βρώμικο σημείο μέσα στο αεροπλάνο – Οι αεροσυνοδοί το αποφεύγουν!

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Τι πρέπει να προσέχει κάθε ταξιδιώτης, ανεξάρτητα από τη διάρκεια της πτήσης

Τζένιφερ Λόπεζ: Με ποιους σταρ του Χόλιγουντ θα ήθελε να κάνει σεξ

E-Daily 3.Left Χτες
Η 56χρονη μίλησε με ενθουσιασμό για την ταινία «True Romance», παραδεχόμενη ότι γοητεύτηκε από ολόκληρο το καστ

Η αναφορά σχολιάστριας των Νικς στην Τέιλορ Σουίφτ στο γήπεδο: Δεν είσαι φίλαθλος της ομάδας, φύγε από εδώ

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσία της τραγουδίστριας στον τέταρτο τελικό του NBA στο Madison Square Garden προκάλεσε συζητήσεις

Η Τούνη απαντά στο σχόλιο «αυτά τα μαγιό δεν είναι για μαμάδες»: Εάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου

E-Daily 3.Left Χτες
Η influencer πόζαρε με μαύρο μπικίνι στη Νάξο και ξεκαθάρισε πως η μητρότητα δεν περιορίζει τις επιλογές μιας γυναίκας

Ιωάννα Τούνη για τα «ακατάλληλα για μαμάδες» μαγιό: «Αν δεν σ` αρέσει το θέαμα, πρόβλημά σου!»

E-Daily 3.Left Χτες
Είμαι σχεδόν 33 χρονών, έχω ένα μωρό και φυσικά και θα φοράω ό,τι με κάνει να νιώθω όμορφα, σχολίασε η influencer

Παντρεύτηκε ο πρώην σύζυγος της Ελιάνας Χρυσικοπούλου: Το μήνυμα της γυναίκας του για τη σχέση τους

E-Daily 3.Left Χτες
Μου έκαναν την τιμή να μεγαλώνουμε μαζί τις κόρες τους, έγραψε η νυν σύζυγος του Νικόλα Φαράκλα

Φαίη Σκορδά για Athens Pride: «Το κόστος είναι να ξαναβάλουμε την κοινωνία σε μια συζήτηση που πολώνει»

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε στο Buongiorno για την απόφαση της ΣΤΑΣΥ να μην αναρτήσει αφίσες του Athens Pride 2026 στους σταθμούς του Μετρό

Η Δέσποινα Καμπούρη αποχωρεί από το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα ‑ H επίσημη ανακοίνωση

E-Daily 3.Left Χτες
Η δημοσιογράφος επιβεβαίωσε την κοινή απόφαση με τον ΑΝΤ1 να μη συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην εκπομπή

Παρθένα Χοροζίδου για Akyla: «Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Eurovision, έβαλε τα κλάματα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Όλοι μας στεναχωρηθήκαμε με τη 10η θέση», σχολίασε η γνωστή ηθοποιός για την φετινή της συμμετοχή στη Eurovision

Πέτρος Συρίγος: Επέστρεψε στo πλατό του Super Κατερίνα μετά το σοβαρό τροχαίο

E-Daily 3.Left Χτες
Δύο περίπου εβδομάδες μετά το σοβαρό τροχαίο, ο Πέτρος Συρίγος εμφανίστηκε ξανά στο πλατό του Super Κατερίνα την Πέμπτη 11/6