E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαίρη Συνατσάκη για Νίκο Μουτσινά: «Ποτέ δεν απαντήσαμε για το σύμφωνο συμβίωσης»

Η Μαίρη Συνατσάκη εξήγησε γιατί περνάει την καλύτερή της φάση δίπλα στον Ίαν Στρατή

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/10/2021 | 17:27

Μαίρη Συνατσάκη για Νίκο Μουτσινά: «Ποτέ δεν απαντήσαμε για το σύμφωνο συμβίωσης»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Dot.» βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της Νάντιας Μπουλέ και του Μίνωα Θεοχάρη.

Σε μια από τις πιο φορτισμένες στιγμές της συζήτησης η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε στις απειλές που την είχαν κάνει να κλειστεί στο σπίτι. «Όταν είχα δημοσιεύσει το βίντεο "Είμαι γκέι, είμαι Αλβανίδα, είμαι πρόσφυγας", φοβήθηκα από τη Χρυσή Αυγή. Μου είχαν γράψει απειλές. Τότε έμενα και Εξάρχεια. Είχε μιλήσει και η Μιχαλολιάκου. Είχαν συσπειρωθεί εναντίον μου.»

«Δεν ξέρω πώς είχε βγει το συμπέρασμα από εκείνο το βίντεο ότι είμαι ανθέλληνας. Το αντιμετώπισα όλο μόνη μου και απλά είχα κλειστεί στον χώρο μου».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός και επιχειρηματίας εξήγησε γιατί περνάει την καλύτερή της φάση δίπλα στον Ίαν Στρατή. Οι δυο τους πρωταγωνιστούν στο μιούζικαλ «Hair» που θα κάνει πρεμιέρα, την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Ριάλτο - «Αλέκος Αλεξανδράκης». «Είναι ωραία να δουλεύω με τον άνθρωπό μου. Είναι ωραία αυτή η φάση στη ζωή μου. Το λέω με συστολή και ενοχή, γιατί υπάρχει δυσκολία αυτή την περίοδο. Δε μπορώ, όμως, να κρύψω πόσο τυχερή νιώθω, εμένα αυτό το κομμάτι είναι ήρεμο. Μας έχουν περαστεί λάθος κοινωνικά πιστεύω, ότι στα κομμάτια που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και τον έρωτα είναι ωραία η μανούρα. Δεν είναι δημοφιλές το να λες ότι “είμαι ήρεμη”. […] Αν έχω μία ευχή για την επόμενη πενταετία, είναι να αισθάνομαι όπως αισθάνομαι τώρα. Ηρεμία. Είναι τέλεια. Όσο γίνεται να κρατήσει περισσότερο, το θέλω».

Αναφορικά με το σύμφωνο συμβίωσης και την πληροφορία της Wikipedia που τη θέλει παντρεμένη με τον Νίκο Μουτσινά, η Μαίρη Συνατσάκη σχολίασε: «Είμαι ελεύθερη. Μήπως πρέπει να αλλάξει η Wikipedia; Αυτό είναι ένα κομματάκι ζωής που θέλω να είναι πάντα ένα τρομερό μυστήριο. Τι είναι αυτό το δημοσίευμα; Τι έγινε; Το λατρεύω αυτό. Εγώ στην τσεπούλα μου θα το έχω έτσι… Θέλω να σκεφτείτε ό,τι θέλετε για εκείνο το εξώφυλλο που είχε βγει σε εκείνη την εφημερίδα. Ποτέ δεν απαντήσαμε και ούτε πρόκειται. Είμαι ελεύθερη ας γραφτεί στη Wikipedia».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι; Ο έρωτας που φούντωσε στα ’90s και το Hollywood δεν ξέχασε ποτέ!

Celebrity Stories 19.08.2025
Από το Chaplin στο Only You, οι δύο superstars έγραψαν το δικό τους ερωτικό σενάριο – και παρότι το ειδύλλιο έσβησε, η χημεία τους παραμένει αξεπέραστη

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Tabloid Χτες
Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Ατύχημα για το Νίκο Κοκλώνη

Tabloid Χτες
Τι συνέβη;

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Tabloid Χτες
Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Η Αννα Τσουκαλά έγινε μητέρα σε ηλικία 50 ετών ‑ Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Tabloid Χτες
Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Μαρίνα Καλογήρου: «Έζησα αδελφικά με μοναχές σε δύο μοναστήρια»

Tabloid Χτες
Η σπάνια φώτο από τις διακοπές της