E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κλειστά σχολεία σήμερα και αύριο στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας

Δείτε την ανακοίνωση

Δημοσίευση 14/10/2021 | 15:11

Κλειστά σχολεία σήμερα και αύριο στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας

Μετά το περιστατικό με το πλημμυρισμένο σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου οι μαθητές προσπαθούσαν να βγουν φτιάχνοντας αυτοσχέδια γέφυρα με θρανία, με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, σε όλη την Αττική τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Η Περιφέρεια Αττικής θα παρακολουθεί την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων, αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

Κλειστά τα είναι αύριο τα σχολεία στη Νέα Φιλαδέλφεια και στις Αχαρνές.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση:

«Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας αύριο Παρασκευή 15/10/2021 δεν θα λειτουργήσουν. Μετά από σχετική απόφαση του Δημάρχου ανακοινώνεται πως αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστές.

Το ίδιος και ο Δήμος Αχαρνών ανακοινώνει τη διακοπή όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται στη Διοικητική Περιφέρεια του Δήμου Αχαρνών την 15η Οκτωβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν και οι οποίες καθιστούν την πρόσβαση αλλά και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων δύσκολη. Κλειστοί θα παραμείνουν επίσης οι παιδικοί σταθμοί αλλά και το Κέντρο Αρωγή. Επιπλέον το απόγευμα της Πέμπτης 14/10/2021 δεν θα λειτουργήσουν τόσο η Αρωγή όσο και τα εσπερινά σχολεία του Δήμου Αχαρνών.

Και ο δήμος Ηρακλείου εξέδωσε ανακοίνωση για την λειτουργία των σχολείων. Όπως τονίζεται, κλειστά λόγω της κακοκαιρίας τα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής την Παρασκευή 15/10.

Η απόφαση ελήφθη από τον δήμαρχο Νίκο Μπάμπαλο, για να προστατευτούν οι μαθητές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώνονται κατά τη διάρκεια της καταιγίδας «Μπάλλος».

Παράλληλα, δεν θα λειτουργήσουν από σήμερα και όσες σχολικές μονάδες έχουν απογευματινή ή βραδινή βάρδια.

Μένουμε ασφαλείς, αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς μπορεί η Ευρώπη να κρατήσει τα παιδιά μακριά από τα social media: Το παράδειγμα της Αυστραλίας

Tech + Science 09.02.2026
Τα «παραθυράκια», οι προκλήσεις για την Ελλάδα και τις άλλες χώρες

Δημοσκόπηση Interview: Πόσοι θα ψήφιζαν Ντε Γκρες, τον γιο του τέως βασιλιά της Ελλάδας

Πολιτική 09.02.2026
Πρώτη η ΝΔ με 17,9 μονάδες από τον δεύτερο

Ξυλοκόπησαν μέσα στο σπίτι του τον Γερμανό διαιτητή που έκανε πρόταση γάμου στον φίλο του σε αγώνα της Bundesliga

LGBTQI+ 09.02.2026
Ο διαιτητής ειδοποίησε τις αρχές για τις απειλές που δεχόταν, αλλά τον διαβεβαίωσαν ότι δεν υπήρχε άμεσος κίνδυνος

Πύλος: Ποινή φυλάκισης σε 25χρονο που ξυλοκόπησε κουρέα γιατί δεν του άρεσε το κούρεμα

Ελλάδα 09.02.2026
Ο δράστης της επίθεσης στην Πύλο κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες

Ο «εμμονικός με το σeξ» Ασαντ κοιμόταν με συζύγους αξιωματούχων, που του τις «σύστηνε» πρώην δημοσιογράφος ερωμένη του

Κόσμος 09.02.2026
Σeξ, ίντριγκες, μυστηριώδεις θάνατοι και βιντεοπαιχνίδια, λίγο πριν την κατάρρευση του πρώην προέδρου

Τρομακτικές εικόνες στη Βραζιλία: Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε την ώρα του αγώνα κι υπέστη σπασμούς

Αθλητικά Νέα 09.02.2026
«Πάγωσαν» στο θρυλικό Μαρακανά, όπου κατά τη διάρκεια του αγώνα της Φλαμένγκο με την Σαμπάιο Κορέα, ο Αλεξάντρε της δεύτερης κατέρρευσε κι υπέστη σπασμούς

Ιωάννινα: Φωτιά σε σπίτι στη Βρυσέλλα Φιλιατών ‑ Έχουν σημειωθεί υλικές ζημιές

Ελλάδα 09.02.2026
Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά οι εργάτες που διαμένουν στο σπίτι απουσίαζαν, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύσει κανείς

Υπό αστυνομική προστασία ο Ζακ Λανγκ και η σύζυγός του μετά από απειλές στα social media

Κόσμος 09.02.2026
Οι απειλές έρχονται μετά τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις του πρώην υπουργού Πολιτισμού της Γαλλίας με τον Τζέφρι Επστάιν

Ενοχος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες ο ηθοποιός και σκηνοθέτης

Ελλάδα 09.02.2026
Του επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων ετών με αναστολή στην έφεση