E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αιμίλιος Χειλάκης: Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο του στις Αγριες Μέλισσες

Υποσχέθηκε πριν από 10 χρόνια να μην ξανακάνει τηλεόραση και μετά ήρθαν οι «Άγριες Μέλισσες»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/10/2021 | 20:52

Αιμίλιος Χειλάκης: Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο του στις Αγριες Μέλισσες

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης το βράδυ της Δευτέρας (11/10) και μίλησε για το παρασκήνιο πίσω από τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες», για το ρόλο του «απόλυτου κακού» Ακύλα Μεγαρίτη και εξήγησε γιατί δεν του αρέσει η τηλεόραση.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης που διαθέτει, μεταξύ άλλων, μία από τις ωραιότερες φωνές στο ελληνικό θέατρο, είχε να εμφανιστεί στην τηλεόραση σε σειρά από τη συμμετοχή του στο «Νησί», δηλαδή δέκα χρόνια πριν. Ο Αιμίλιος Χειλάκης σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί με την σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου στην παράσταση «Προδοσία», στην οποία τον ρόλο του Λάκη Λαζόπουλου θα παίξει ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΑιμίλιε Χειλάκη, σε ποια πρόταση για σήριαλ θα έριχνες άκυρο; 1/10/2021

«Δεν μου αρέσω στην τηλεόραση»

«Είχα να κάνω δέκα χρόνια τηλεόραση από Το Νησί στο Mega. Δε μου αρέσω να με βλέπω στην τηλεόραση. Όταν βάζεις στόχο να πετύχεις κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και βλέπεις ότι δεν τα έχεις βγάλει στο γύρισμα, λες: “εντάξει τώρα αυτό θα μείνει έτσι για πάντα” γιατί μιλάω για λάθη που εγώ καταλαβαίνω. Στο θέατρο ακόμη και ένα λάθος μπορεί να περάσει ως κανονικό. Και να το δουλέψεις την επόμενη μέρα.

Είχα πει πως δε θα ξαναέκανα τηλεόραση. Από τότε όμως που το δήλωσα το κράτησα και για δέκα-έντεκα χρόνια όπου και απείχα» είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο αγαπημένος ηθοποιός δηλώνει ότι έχει προδώσει αλλά και έχει προδοθεί στο παρελθόν: «Την απάτη την έχω διαπράξει και έχει διαπραχθεί εναντίον μου. Σαν άνθρωποι έχουμε υπάρξει με ανθρώπους που ούτε μας πίστεψαν ούτε τους πιστέψαμε».

«Αν περάσει αυτή η ζωή χωρίς να έχεις αναλάβει την ευθύνη των ανθρώπων που αγαπάς, δεν έχεις ζήσει»

Μιλώντας για τον ρόλο του στην «Προδοσία» είπε: «Τώρα κάνω τον εραστή στο έργο και αυτό που βρήκαμε διαβάζοντάς το είναι το πόσο γυμνός είναι αυτός ο άνθρωπος από συναισθήματα προς τον εαυτό του. Δηλαδή πόσο δεν έχει πει πραγματικά την αλήθεια στον εαυτό του. Λέμε ότι ο εραστής είναι από θέση ισχύος. Όχι, είναι συνήθως ο άνθρωπος που θα πληγωθεί περισσότερο γιατί είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει μάθει να φεύγει. Είναι ο άνθρωπος που έχει μάθει να είναι μόνος του, είναι ο άνθρωπος ο οποίος δεν έχει καμία ευθύνη και αν περάσει αυτή η ζωή χωρίς να έχεις αναλάβει την ευθύνη των ανθρώπων που αγαπάς, δεν έχεις ζήσει».

Η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες

«Ο Λευτέρης Χαρίτος μου είχε τηλεφωνήσει το 2019 και του είχα πει: “Μη μου πεις καν γιατί πρόκειται, δεν προλαβαίνω γιατί σκηνοθετώ και παίζω σε παράσταση που θα κάνει περιοδεία. Δεν προλαβαίνω να κάνω γύρισμα. Μη με μπλέξεις εμένα με τηλεόραση, έχω να κάνω πάρα πολλά χρόνια”. Κάποια στιγμή βλέπω τότε τα πρώτα επεισόδια και λέω: “Α, καλή δουλειά έκανε”», είπε αρχικά ο ηθοποιός για να συνεχίσει:

«Αυτό που συμβαίνει με τον ρόλο μου ως Ακύλας Μεγαρίτης. Παίζω έναν ρόλο που δεν μπορώ να αγαπήσω με τίποτα. Απέχει παρασάγγας όχι μόνο ιδεολογικά αλλά και κοινωνικά, σαν σύζυγος, σαν φίλος, σαν πατέρας. Αυτό όμως που νομίζω ότι διαφέρω και σιχαίνομαι σε αυτόν τον χαρακτήρα, με βοηθά να το φτιάξω και να σας το δείξω».

Ο Ακύλας Μεγαρίτης στις «Άγριες Μέλισσες» είναι ένας εργολάβος, με ισχυρές σχέσεις με την κυβέρνηση των συνταγματαρχών και ιδρυτής της παρακρατικής οργάνωσης των Αβάντων. Εστέτ, καλλιεργημένος, γλυκομίλητος, ένας διπρόσωπος χαρακτήρας, αδίστακτος και εξουσιομανής. Λατρεύει το χρήμα και απολαμβάνει τη θέση και τη δύναμη που του προσφέρει το καθεστώς.

Μαθαίνοντας για τον θάνατο του αδερφού του έδωσε υπόσχεση στη μνήμη του να μην μείνει κανένας ατιμώρητος για τον θάνατό του. Ο Ακύλας αποφυλακίζεται και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του Αχιλλέα, αλλά και να πάρει την κοινωνική θέση που του αξίζει. Οι αγαστές του σχέσεις με το νέο καθεστώς θα τον καταστήσουν ισχυρό παίχτη και θα τον βοηθήσουν να βάλει μπρος τα διαβολικά σχέδιά του.

Ακύλας Μεγαρίτης στις Αγριες Μέλισσες

Ο Αιμίλιος Χειλάκης παραδέχτηκε: «Αυτή είναι η δουλειά μου. Οι ηθοποιοί έχουμε τεχνικές για να σας δείχνουμε ότι συμβαίνει κάτι. Γιατί δεν είναι δυνατόν να σας το δείχνουμε συνεχώς, είναι αδύνατο ιδιαίτερα όταν έχεις να κάνεις και με ένα καθημερινό σίριαλ». Γιατί απέχει συνειδητά από τα social media «Δεν έχω twitter. Μαθαίνω ότι γράφονται κάποια πράγματα, δεν ξέρω όσα γράφονται, στο Facebook επίσης.

Είναι κάποια μέσα τα social media τα οποία κάνουν για κάποια συγκεκριμένη δουλειά για να διαφημιστεί μια δουλειά. Δεν μπορώ να πιάνω κουβέντα εκεί γιατί χάνεται ένας πολύτιμος χρόνος προετοιμασίας για άλλα πράγματα. Γιατί αυτή η κουβέντα δε γίνεται επί του προσωπικού, γίνεται σε έναν δημόσιο χώρο και… καλά επί του προσωπικού».

Ο Αιμίλιος Χειλάκης σε άλλο σημείο της συνέντευξής του είπε πως οι γονείς του θεωρούσαν το θέατρο χάσιμο χρόνου. Ευτυχώς εκείνος...διαφώνησε και το απέδειξε στην πράξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πόζαρε ανάμεσα σε φοίνικες στις Σεϋχέλλες

Social 17.04.2026
Μισή γυναίκα, μισή γοργόνα, έγραψε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Δήμητρα Αλεξανδράκη για Ιωάννα Τούνη: Δεν έχει συνειδητοποιήσει τη νίκη της, είναι σύμβολο ελπίδας

Tabloid 17.04.2026
Αυτή η δικαίωση δεν ήταν μόνο για την Ιωάννα, ήταν για όλους, είπε το μοντέλο για την απόφαση στην υπόθεση rεvenge porν

Βάνα Μπάρμπα: «Εξέθεσα την κόρη μου σε μικρή ηλικία, ήταν μεγάλο λάθος – Πρέπει να τη ρωτήσω πριν μιλήσω για εκείνη»

Tabloid 17.04.2026
«Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα την είχα προστατέψει», πρόσθεσε η ηθοποιός

Christina Applegate: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός

Tabloid 17.04.2026
Η μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Τέξας: Πρώην πορνοστάρ άλλαξε καριέρα και έγινε δικηγόρος ‑ Η απίστευτη ιστορία της

Social 17.04.2026
Η Ασια Καρέρα επέλεξε τη νομική κάνοντας μια μεγάλη αλλαγή στην πορεία της

Viral στιγμή: Τσάκωσε τον σύζυγό της με την ερωμένη στο σινεμά ‑ Την «πλήρωσαν» τα λουλούδια

Παράξενα 17.04.2026
Επικά τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου για το βίντεο που ξεπέρασε το 1,7 εκατ. προβολές

Μέγκαν Μαρκλ: «Εδώ και 10 χρόνια, κάθε μέρα, δέχομαι εκφοβισμό»

Tabloid 17.04.2026
Νέα καρφιά προς τη βασιλική οικογένεια

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η πρώτη ανάρτηση για τον Γιώργο Μυλωνάκη μέσα από το νοσοκομείο

Tabloid 17.04.2026
Δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του συζύγου της

Μετά τη μάχη με το Σύνδρομο Ακαμπτου Σώματος, η Céline Dion ετοιμάζει δυναμικό comeback

Tabloid 17.04.2026
Eπιστρέφει στη σκηνή και όλοι αναρωτιούνται το ίδιο πράγμα

Ο Lamar Odom παραδέχτηκε ότι παντρεύτηκε την Khloé Kardashian για τη φήμη και δείχνει πόσο λίγος είναι

Tabloid 17.04.2026
Υποτιμά την Khloé Kardashian και ξεχνά γιατί έγινε γνωστός

Μαρία Ιωαννίδου: «Είμαι ταλαντούχα, έπρεπε να παίζω στην τηλεόραση»

Tabloid Χτες
«Έχω θυσιάσει πάρα πολλά και πήρα λιγότερα», τόνισε η ηθοποιός