E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αιμίλιος Χειλάκης: Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο του στις Αγριες Μέλισσες

Υποσχέθηκε πριν από 10 χρόνια να μην ξανακάνει τηλεόραση και μετά ήρθαν οι «Άγριες Μέλισσες»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/10/2021 | 20:52

Αιμίλιος Χειλάκης: Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο του στις Αγριες Μέλισσες

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης το βράδυ της Δευτέρας (11/10) και μίλησε για το παρασκήνιο πίσω από τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες», για το ρόλο του «απόλυτου κακού» Ακύλα Μεγαρίτη και εξήγησε γιατί δεν του αρέσει η τηλεόραση.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης που διαθέτει, μεταξύ άλλων, μία από τις ωραιότερες φωνές στο ελληνικό θέατρο, είχε να εμφανιστεί στην τηλεόραση σε σειρά από τη συμμετοχή του στο «Νησί», δηλαδή δέκα χρόνια πριν. Ο Αιμίλιος Χειλάκης σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί με την σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου στην παράσταση «Προδοσία», στην οποία τον ρόλο του Λάκη Λαζόπουλου θα παίξει ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΑιμίλιε Χειλάκη, σε ποια πρόταση για σήριαλ θα έριχνες άκυρο; 1/10/2021

«Δεν μου αρέσω στην τηλεόραση»

«Είχα να κάνω δέκα χρόνια τηλεόραση από Το Νησί στο Mega. Δε μου αρέσω να με βλέπω στην τηλεόραση. Όταν βάζεις στόχο να πετύχεις κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και βλέπεις ότι δεν τα έχεις βγάλει στο γύρισμα, λες: “εντάξει τώρα αυτό θα μείνει έτσι για πάντα” γιατί μιλάω για λάθη που εγώ καταλαβαίνω. Στο θέατρο ακόμη και ένα λάθος μπορεί να περάσει ως κανονικό. Και να το δουλέψεις την επόμενη μέρα.

Είχα πει πως δε θα ξαναέκανα τηλεόραση. Από τότε όμως που το δήλωσα το κράτησα και για δέκα-έντεκα χρόνια όπου και απείχα» είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο αγαπημένος ηθοποιός δηλώνει ότι έχει προδώσει αλλά και έχει προδοθεί στο παρελθόν: «Την απάτη την έχω διαπράξει και έχει διαπραχθεί εναντίον μου. Σαν άνθρωποι έχουμε υπάρξει με ανθρώπους που ούτε μας πίστεψαν ούτε τους πιστέψαμε».

«Αν περάσει αυτή η ζωή χωρίς να έχεις αναλάβει την ευθύνη των ανθρώπων που αγαπάς, δεν έχεις ζήσει»

Μιλώντας για τον ρόλο του στην «Προδοσία» είπε: «Τώρα κάνω τον εραστή στο έργο και αυτό που βρήκαμε διαβάζοντάς το είναι το πόσο γυμνός είναι αυτός ο άνθρωπος από συναισθήματα προς τον εαυτό του. Δηλαδή πόσο δεν έχει πει πραγματικά την αλήθεια στον εαυτό του. Λέμε ότι ο εραστής είναι από θέση ισχύος. Όχι, είναι συνήθως ο άνθρωπος που θα πληγωθεί περισσότερο γιατί είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει μάθει να φεύγει. Είναι ο άνθρωπος που έχει μάθει να είναι μόνος του, είναι ο άνθρωπος ο οποίος δεν έχει καμία ευθύνη και αν περάσει αυτή η ζωή χωρίς να έχεις αναλάβει την ευθύνη των ανθρώπων που αγαπάς, δεν έχεις ζήσει».

Η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες

«Ο Λευτέρης Χαρίτος μου είχε τηλεφωνήσει το 2019 και του είχα πει: “Μη μου πεις καν γιατί πρόκειται, δεν προλαβαίνω γιατί σκηνοθετώ και παίζω σε παράσταση που θα κάνει περιοδεία. Δεν προλαβαίνω να κάνω γύρισμα. Μη με μπλέξεις εμένα με τηλεόραση, έχω να κάνω πάρα πολλά χρόνια”. Κάποια στιγμή βλέπω τότε τα πρώτα επεισόδια και λέω: “Α, καλή δουλειά έκανε”», είπε αρχικά ο ηθοποιός για να συνεχίσει:

«Αυτό που συμβαίνει με τον ρόλο μου ως Ακύλας Μεγαρίτης. Παίζω έναν ρόλο που δεν μπορώ να αγαπήσω με τίποτα. Απέχει παρασάγγας όχι μόνο ιδεολογικά αλλά και κοινωνικά, σαν σύζυγος, σαν φίλος, σαν πατέρας. Αυτό όμως που νομίζω ότι διαφέρω και σιχαίνομαι σε αυτόν τον χαρακτήρα, με βοηθά να το φτιάξω και να σας το δείξω».

Ο Ακύλας Μεγαρίτης στις «Άγριες Μέλισσες» είναι ένας εργολάβος, με ισχυρές σχέσεις με την κυβέρνηση των συνταγματαρχών και ιδρυτής της παρακρατικής οργάνωσης των Αβάντων. Εστέτ, καλλιεργημένος, γλυκομίλητος, ένας διπρόσωπος χαρακτήρας, αδίστακτος και εξουσιομανής. Λατρεύει το χρήμα και απολαμβάνει τη θέση και τη δύναμη που του προσφέρει το καθεστώς.

Μαθαίνοντας για τον θάνατο του αδερφού του έδωσε υπόσχεση στη μνήμη του να μην μείνει κανένας ατιμώρητος για τον θάνατό του. Ο Ακύλας αποφυλακίζεται και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του Αχιλλέα, αλλά και να πάρει την κοινωνική θέση που του αξίζει. Οι αγαστές του σχέσεις με το νέο καθεστώς θα τον καταστήσουν ισχυρό παίχτη και θα τον βοηθήσουν να βάλει μπρος τα διαβολικά σχέδιά του.

Ακύλας Μεγαρίτης στις Αγριες Μέλισσες

Ο Αιμίλιος Χειλάκης παραδέχτηκε: «Αυτή είναι η δουλειά μου. Οι ηθοποιοί έχουμε τεχνικές για να σας δείχνουμε ότι συμβαίνει κάτι. Γιατί δεν είναι δυνατόν να σας το δείχνουμε συνεχώς, είναι αδύνατο ιδιαίτερα όταν έχεις να κάνεις και με ένα καθημερινό σίριαλ». Γιατί απέχει συνειδητά από τα social media «Δεν έχω twitter. Μαθαίνω ότι γράφονται κάποια πράγματα, δεν ξέρω όσα γράφονται, στο Facebook επίσης.

Είναι κάποια μέσα τα social media τα οποία κάνουν για κάποια συγκεκριμένη δουλειά για να διαφημιστεί μια δουλειά. Δεν μπορώ να πιάνω κουβέντα εκεί γιατί χάνεται ένας πολύτιμος χρόνος προετοιμασίας για άλλα πράγματα. Γιατί αυτή η κουβέντα δε γίνεται επί του προσωπικού, γίνεται σε έναν δημόσιο χώρο και… καλά επί του προσωπικού».

Ο Αιμίλιος Χειλάκης σε άλλο σημείο της συνέντευξής του είπε πως οι γονείς του θεωρούσαν το θέατρο χάσιμο χρόνου. Ευτυχώς εκείνος...διαφώνησε και το απέδειξε στην πράξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

E-Daily 3.Left 23.05.2026
Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Λουπίτα Νιόνγκο: Η δημόσια απάντηση στις αντιδράσεις για την επιλογή της ως Ωραία Ελένη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Λουπίτα Νιόνγκο απάντησε δημόσια στις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή της στον ρόλο της Ωραίας Ελένης στη νέα κινηματογραφική εκδοχή της «Οδύσσειας» από τον Κρίστοφερ Νόλαν

Μαριέττα Χρουσαλά: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδιά της – «Θα χάσεις και μερικές μάχες»

E-Daily 3.Left Χτες
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μιλά για τη δουλειά της ενώ με συγκίνηση αναφέρεται και στη ζωή της ως μαμά τριών παιδιών

Εκτός Real View η Έλενα Χριστοπούλου

E-Daily 3.Left Χτες
Τι συνέβη

J2US: Τα τρία ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό

E-Daily 3.Left Χτες
Το J2US πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Θα ήθελα να είχα ένα παιδί από τον Δάνη, τώρα είναι αργά»

E-Daily 3.Left Χτες
«Θα ήθελα ένα παιδί από μία τέτοια σχέση» εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Μαρία Ηλιάκη – Το παράπονο προς την Κατερίνα Καινούργιου για το δώρο: «Τόσα λεφτά τσάμπα;»

E-Daily 3.Left Χτες
Δηλώσεις στην Super Κατερίνα παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της στην Κατερίνα Καινούργιου για την γέννηση της κόρης της.

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

TV Buzz Χτες
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left Χτες
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»