E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Gordon Ramsay δοκιμάζει σουβλάκι, τσακώνεται με οδηγούς στο κέντρο της Αθήνας, κορνάρει και φωνάζει

Ο Gordon Ramsay στην Αθήνα

Δημοσίευση 12/10/2021 | 15:38

Ο Gordon Ramsay δοκιμάζει σουβλάκι, τσακώνεται με οδηγούς στο κέντρο της Αθήνας, κορνάρει και φωνάζει

Ο Gordon Ramsay βρέθηκε στην Αθήνα για την νέα του εκπομπή όπου παρουσιάζει τα γαστρονομικά μυστικά της χώρας μας και δεν δίστασε να δοκιμάσει κοκτέιλ ελληνικής σαλάτας, φυσικά σουβλάκι, ενώ έτρεξε και στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο διάσημος Βρετανός σεφ έχοντας για παρέα του τον Ιταλό συνάδερφό του Τζίνο ντ’ Ακάμπο και τον Γάλλο μετρ εστιατορίων Φρεντ Σιριέ, επισκέφθηκαν την Κρήτη, όπου ενθουσιάστηκε με τον κόκορα με χυλοπίτες, τη Σαντορίνη, όπου η κυρία Κατίνα βρήκε το φαγητό του αλμυρό, αλλά και τα Μετέωρα.

Ακολούθως, η παρέα των τριών κατέληξε στην Αθήνα, την πατρίδα της δημοκρατίας όπως λέει χαρακτηριστικά σε ένα από τα βίντεο. Αφού επισκέφθηκαν το Μοναστηράκι, την Ακρόπολη, το Παναθηναϊκό Στάδιο, κατέληξαν τελικά σε ένα σουβλατζίδικο με τον Ιταλό σεφ να αποκαλεί το σουβλάκι, κεμπάπ, κάτι που εξαγρίωσε τον Έλληνα συνάδελφό τους.

Ενθουσιασμένος με την ΑΘήνα ο Γκόρντον Ράμσεϊ

Το ταξίδι λοιπόν την Αθήνα ξεκινά με μία βόλτα στο Μοναστηράκι, όπου αφού χαζεύουν μια ομάδα νεαρών χορευτών που χορεύουν συρτάκι, με τον Ντ’ Ακάμπο με τον Σιριέ, να ενθουσιάζονται τόσο που θέλουν να δοκιμάσουν κι αυτοί. Ακολούθως, χαζεύουν ανοιχτήρια σε σχήμα φαλλού και αστειεύονται όταν ο Ιταλός σεφ τους λέει ότι η πεθερά του, τού ζητά πάντα από τα ταξίδια του έναν πλάστη.

Μπαίνοντας στο παλιό βαν με το οποίο ταξιδεύουν, ο Γκόρντον Ράμσεϊ αρχικά τρομάζει λίγο από το πώς οδηγούν οι κάτοικοι της Αθήνας «ωχ θεέ μου τι κάνει», ακούγεται να λέει, αλλά στην συνέχεια λέει πως είναι ενθουσιασμένος με την αρχαία ιστορία της πόλης αλλά και τα απίστευτα εστιατόριά της. Σε κάποιο σημείο, και μετά από αναταράξεις με την οδήγηση του Ράμσεϊ, σταματούν με αλάρμ για ένα γρήγορο σουβλάκι στο γνωστό σουβλατζίδικο του Κώστα, στο κέντρο της Αθήνας, με τα αυτοκίνητα να τους κορνάρουν γιατί έχουν κλείσει το δρόμο.

«Δεν έχω που να παρκάρω», ακούγεται να φωνάζει στους άλλους οδηγούς ο Γκόρντον Ράμσεϊ που του κορνάρουν χωρίς έλεος... Αναλύοντας τα απλά όπως λένε συστατικά του και την νοστιμιά του, ο Σιριέ καταλήγει πως τελικά είναι ένα ολοκληρωμένο γεύμα. «Είναι πολύ νόστιμο», ακούγεται ο Ράμσεϊ να λέει, με τους συμπαρουσιαστές του να διαμαρτύρονται για τον τρόπο που οδηγεί. «Δεν μπορούμε να φάμε έτσι, είναι σαν να είμαστε πάνω σε ένα άλογο».

Η διαφωνία για το σουβλάκι vs κεμπάπ

Ώρα όμως για φαγητό, με την ομάδα των τριών να αποφασίζει να γευτεί και πάλι σουβλάκι σε σουβλατζίδικο στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Ο Ντ’ Ακάμπο όμως, κάνει το λάθος να αποκαλέσει το σουβλάκι «κεμπάπ» προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Έλληνα συναδέρφου του, που με την σειρά του τον αποκαλεί «pizza boy». Το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξουν σε διαγωνισμό για το ποιος θα φτιάξει το καλύτερο σουβλάκι.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η θεαματική αλλαγή στα μαλλιά της Zendaya

Tabloid 26.04.2025
Πιο κοντά από ποτέ και με διαστημικό αέρα

Αν δεις σήμερα τον Johnny Depp, δε θα τον αναγνωρίσεις (και όχι επειδή μεγάλωσε)

Tabloid 26.04.2025
Αγνώριστος ο Johnny Depp με ασημί μαλλί και νέο στυλ – Δες τη viral μεταμόρφωσή του

Αγόρασε κατά λάθος το αυτοκίνητο που του είχαν κλέψει: «Κόντεψα να τρακάρω από το σοκ»

Παράξενα Χτες
Πέρα από κάποια δικά του πράγματα που βρήκε μέσα, ανακάλυψε στις ρυθμίσεις του GPS αποθηκευμένες τη διεύθυνση τη δική του και των γονιών του

Ελένη Φουρέιρα: Αν ο σύντροφός μου ερωτευτεί κάποια άλλη, θα με πονέσει αλλά θέλω να είναι ευτυχισμένος

Tabloid Χτες
Δεν μπορείς να κρατήσεις κάποιον με το ζόρι, τόνισε η τραγουδίστρια

Μαρία Αντωνά: Το album από τις εξωτικές διακοπές που απόλαυσε με τον Γιώργο Λιάγκα και οι πόζες με μαγιό

Social Χτες
Στην καλύτερή της φάση βρίσκεται στην ερωτική της ζωή η Μαρία Αντωνά

Η Χαρά Παππά «σπάει τη σιωπή» για τον Μπουράκ Χακί – Τι λέει για τη σχέση τους σήμερα!

Tabloid Χτες
Το μοντέλο ήταν σε σχέση μαζί του για 3,5 χρόνια, ενώ χώρισαν το 2021

Η Selena Gomez μιλά ανοιχτά για τη μάχη της με την διπολική διαταραχή

Tabloid Χτες
«Πάλευα με τον κόσμο μέσα στο κεφάλι μου για πολύ καιρό και ένιωθα χαμένη και απελπισμένη μερικές φορές» δήλωσε η Selena Gomez

Η αποκάλυψη βόμβα της Σκορδά για τον Γιώργο Παπαδάκη ‑ «Θα ανακοινώσει το τέλος της εκπομπής»

Tabloid Χτες
Η Φαίη Σκορδά, το πρωί της Παρασκευής, έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη για τον Γιώργο Παπαδάκη

Αντώνης Πρέκας: «Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αν έχουμε πολιτική αλλαγή, δεν ξέρω αν θα έχει εκπομπή στην ΕΡΤ»

Tabloid Χτες
«Ο κος Σεργουλόπουλος πολύ καλά κάνει κι δεν κοιτάει τα νούμερα τηλεθέασης από τη στιγμή που θεωρεί ότι έχει τον γάιδαρό του δεμένο στη δημόσια τηλεόραση»

Κατερίνα Παπουτσάκη: Στα δικαστήρια με τον Παναγιώτη Πιλαφά

Tabloid Χτες
Ο επιχειρηματίας διεκδικεί τη συνεπιμέλεια των δύο τους παιδιών

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης για τη «Λάμψη»: Υποφέραμε σαν ηθοποιοί

Tabloid Χτες
«Το κλίμα δεν ήταν καλό, ο Χρήστος Πολίτης είχε σε όλα δίκιο»

Τηλεθέαση: Διατηρεί την πρωτιά της η Φαίη Σκορδά

Media Χτες
Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση