E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάσα Σταμάτη: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη για τον θάνατο του πατέρα της

Όσα αποκαλύπτει η Σάσα Σταμάτη για τον θάνατο του πατέρα της.

Δημοσίευση 12/10/2021 | 09:11

Σάσα Σταμάτη: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη για τον θάνατο του πατέρα της

Στην ελληνική δικαιοσύνη έχει στραφεί η Σάσα Σταμάτη, ώστε να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του πατέρας της πριν από λίγους μήνες οφείλεται σε ιατρική παράλειψη. Πιο συγκεκριμένα, με ανάρτησή της στο Instagram, η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο πατέρας της «νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αφού δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία, υπέστη ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη βλάβη της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό του».

«Από το περασμένο Σάββατο έχω δεχτεί χιλιάδες προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης και σας ευχαριστώ πολύ. Ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αφού δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία, υπέστη ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη βλάβη της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό του. Από πλευράς μου, στρέφομαι στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο πατέρας μου ήταν θύμα ιατρικού λάθους, αλλά και να συμβάλλω στην προσπάθεια να μην υπάρχουν άλλα θύματα σαν τον πατέρα μου», έγραψε η Σάσα Σταμάτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της

Μαρία Σολωμού: «Κάνω συζητήσεις με ανθρώπους που θαυμάζω – 2‑3 όμως θα ήθελα να τους κλωτσήσω»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Σολωμού μίλησε για το podcast «Μαρία τη Νύχτα», την εμπειρία της στην τηλεόραση και την απόφασή της να σταματήσει το YouTube.

Δύο μήνες μετά το σοβαρό ατύχημά του στο Survivor, ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιστροφή του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης έγινε γνωστή μέσω των social media

Ποιος είπε ότι ο γάμος στο Χόλιγουντ δεν αντέχει; Δείτε τον Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του στο Μπέβερλι Χιλς

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι του Χόλιγουντ που μετρά 25 χρόνια γάμου παρέδωσε μαθήματα αληθινής αγάπης κόντρα στα πικρόχολα σχόλια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε αγώνα Μουντιάλ με τον Μικ Τζάγκερ

Tabloid Χτες
Τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής παρακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ποιος ρόλος περιμένει τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ δείτε τι αποκάλυψε ο σταθμός

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε νέα ενημερωτική εκπομπή.

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.