E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται χειρότερη κακοκαιρία

Πού θα χιονίσει

Δημοσίευση 11/10/2021 | 18:49

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται χειρότερη κακοκαιρία

Για νέα, πιο σοβαρή επιδείνωση του καιρού σε σύγκριση με την κακοκαιρία «Αθηνά» που έπληξε τη χώρα την περασμένη εβδομάδα και προκάλεσε τρομερές ζημιές στην Εύβοια, μιλά ο Σάκης Αρναούτογλου. Η νέα κακοκαιρία θα φτάσει στη χώρα με έντονα και δυνητικά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και πιθανές χιονοπτώσεις στα βόρεια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την πρόβλεψη του κ. Αρναούτογλου, ο καιρός θα χαλάσει την Τετάρτη από το απόγευμα και έπειτα καθώς μέχρι το μεσημέρι ο καιρός θα είναι καλός με εξαίρεση κάποιες τοπικές βροχές στη Θράκη. Όμως από το απόγευμα και ιδιαίτερα το βράδυ της Τετάρτης, θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

Πηγαίνοντας προς την Πέμπτη η επιδείνωση φαίνεται να είναι σοβαρότερη και η κακοκαιρία αναμένεται να χτυπήσει ολόκληρη την Ελλάδα. Στα δυτικά και τα βόρεια τα φαινόμενα θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ενώ οι άνεμοι θα είναι ισχυροί στα 7 με 8 μποφόρ.

Μάλιστα, όπως λέει ο Σάκης Αρναούτογλου θα κάνουν την εμφάνισή τους τα χιόνια στα βόρεια και όχι σε χαμηλό υψόμετρο. Ειδικότερα, οι πρώτες νιφάδες χιονιού αναμένονται στα ορεινά μεταξύ Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, πάνω από τα 1.500 μ. υψόμετρο.

Η κακοκαιρία θα παραμείνει την Πέμπτη ίσως και την Παρασκευή αλλά σε μεγαλύτερα ακόμα υψόμετρα ενώ το Σάββατο θα έχουμε λίγες μπόρες στην ανατολική Ελλάδα και στα δυτικά και στη συνέχει ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση.

«Πιο σοβαρή η επικείμενη επιδείνωση του καιρού προς τα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε»

Για τη νέα κακοκαιρία, ενημερώνει ο κ. Αρναούτογλου και με ανάρτησή του στα social media:

«Πιο σοβαρή η επικείμενη επιδείνωση του καιρού προς τα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε!

Έκκληση σε όλους τους Δήμους της χώρας τα επόμενα δύο 24ωρα για έλεγχο και προληπτικό καθαρισμό ρεμάτων, φρεατίων αλλά και για παρεμβάσεις στην κοίτη ποταμών για την αντιμετώπιση κινδύνων απέναντι σε πλημμυρικά φαινόμενα που ενδεχομένως να προκύψουν από τις προς το παρόν απρόβλεπτης έντασης και διάρκειας αλλά εν δυνάμει επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες που θέλουν και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία να εκδηλώνονται κυρίως κατά τη διάρκεια της Πέμπτης και της Παρασκευής 14-15 Οκτωβρίου σε αρκετές περιοχές της χώρας» γράφει χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο Νίκος Λαζαρίδης, ιδρυτής του ομώνυμου γνωστού οινοποιείου

Ελλάδα 21.12.2025
Τι αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της

«Βούλιαξε» από Αϊ‑Βασίληδες η Αθήνα για το Santa Run ‑ Πάνω από 1000 συμμετοχές

Ελλάδα 21.12.2025
​Το σύνθημα για την εκκίνηση έδωσε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας

Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου των Θυμάτων των Τεμπών ‑ Η αντίδραση της Καρυστιανού

Ελλάδα 21.12.2025
«Πόσοι φορολογικοί έλεγχοι και με ποια ευρήματα έκλεισαν όταν σκόνταψαν σε μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα;»

Αγνοούμενη στις ΗΠΑ εμφανίστηκε 40 χρόνια μετά, δεν γνώριζε ότι την είχε απαγάγει η μητέρα της όταν ήταν 3 ετών

Κόσμος 21.12.2025
Συγκλονιστική υπόθεση από τις ΗΠΑ, με μητέρα που κατηγορείται για απαγωγή, αλλαγή ταυτότητας και μια οικογενειακή επανένωση έπειτα από τέσσερις δεκαετίες

Πέθανε η Ντόρα Γιαννακοπούλου

Ελλάδα 21.12.2025
Έφυγε σε ηλικία 88 ετών η ηθοποιός και συγγραφέας

Τέλος τα ποδήλατα: H ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που απαγορεύει τη χρήση τους σε πεζόδρομους

Κόσμος 21.12.2025
Pεριορίζουν ποδήλατα και ηλεκτρικά σκούτερ στην κεντρική πεζοδρομημένη ζώνη από το 2026

«Ήταν κόλαση»: Καθαρίστρια μπήκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου gamer μετά από δύο χρόνια

Κόσμος 21.12.2025
Ένοικος έμεινε σχεδόν δύο χρόνια σε ξενοδοχείο για gamers στην Κίνα χωρίς να βγαίνει. Όταν έφυγε, το προσωπικό βρέθηκε μπροστά σε εικόνες σοκ και «κόλασης»

Συγκίνησε ο Ανδρέας Τεττέη: Ξέσπασε σε κλάματα on air κι αποχώρησε από συνέντευξη ‑ Βίντεο

Αθλητικά Νέα 21.12.2025
Ο Ανδρέας Τεττέη αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Κηφισιά, στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Χάρτης κινητοποιήσεων των αγροτών – Όλα τα μπλόκα πανελλαδικά

Ελλάδα 21.12.2025
Οι αγρότες διατηρούν ενεργά τα μπλόκα σε κομβικά σημεία της χώρας, προχωρώντας σε ανοίγματα διοδίων

Μαρία Καρυστιανού: Το κίνημα οργανώνεται ‑ Σχεδιάζουμε επιτροπή «σοφών» για τη σωτηρία της χώρας

Ελλάδα 21.12.2025
Τις τελευταίες εβδομάδες, η κυρία Καρυστιανού δέχεται πολλαπλά αιτήματα από πολίτες που ζητούν την οργάνωση ενός συλλογικού εγχειρήματος