E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Νταήδες» εκβίαζαν 13χρονο στον Γαλατά: Απειλούσαν την οικογένειά του και του έπαιρναν λεφτά

Σοκ από το περαστικό bullying στον Γαλατά Τροιζηνίας

Δημοσίευση 11/10/2021 | 17:33

«Νταήδες» εκβίαζαν 13χρονο στον Γαλατά: Απειλούσαν την οικογένειά του και του έπαιρναν λεφτά

Δεν έχει προηγούμενο το σοκαριστικό περιστατικό bullying και εκβιασμού που σημειώθηκε στον Γαλατά Τροιζηνίας.

Επί τρεις μήνες μια ομάδα νεαρών εξωσχολικών ενηλίκων , έκαναν συστηματικά bullying και εκβίαζαν 13χρονο μαθητή της Α’ Γυμνασίου, απειλώντας τον ότι θα έκαναν κακό στην οικογένεια του, αν δεν τους έδινε χρήματα.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της μητέρας του παιδιού, σύμφωνα με το saronicmagazine.gr ο 13χρόνος υπέφερε από το bullying και τους εκβιασμούς των νεαρών από τον Αύγουστο, ωστόσο η ίδια ενημερώθηκε, από το παιδί της, για το πρόβλημα προσφάτως.

Οι νεαροί εκφόβιζαν και εκβίαζαν τον 13χρόνο αποσπώντας του χρήματα, με το μεγαλύτερο ποσό να είναι 150 ευρώ.

Μάλιστα πρόσφατα οι νεαροί ανάγκασαν το αγόρι να πηδήξει από ένα κοντέινερ, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του. Μέρες μετά το ατύχημα, το παιδί δεν πήγε στο σχολείο του, με αποτέλεσμα οι καθηγητές να ενημερώσουν την μητέρα του παιδιού και εκείνη να το αναζητήσει, εντοπίζοντας το μακριά από το σχολείο σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, με τον 13χρονο να της εξομολογείται τα όσα είχε περάσει.

Στη συνέχεια η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα του Γαλατά και οι αστυνομικοί εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες και διεξήγαγαν προανάκριση για την υπόθεση.

Οπως μας δήλωσε η μητέρα του μαθητή, ο διοικητής και το προσωπικό του Α.Τ. Γαλατά, χειρίστηκαν άριστα και με λεπτότητα την υπόθεση, χαρίζοντας στον 13χρόνο ξανά το αίσθημα ασφάλειας, ανεβάζοντας παράλληλα το ηθικό του, καθώς το αγόρι, εδώ και καιρό βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. “Ευχαριστώ τους αστυνομικούς με όλη μου την καρδιά, που βοήθησαν και έφεραν ξανά την ηρεμία στο παιδί μου” μας δήλωσε η μητέρα του αγοριού.

Να σημειώσουμε πως – σύμφωνα με την μαρτυρία της μητέρας του αγοριού – ο 13χρόνος, δεν ήταν ο μοναδικός μαθητής που είχε πέσει θύμα bullying της συγκεκριμένη ομάδας. Ωστόσο, όπως συμβαίνει συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις, τα στόματα των θυμάτων παραμένουν κλειστά από φόβο. Σχηματίζεται δικογραφία και η υπόθεση θα ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δικαστική διαμάχη για έργο του Βαν Γκογκ: Στο στόχαστρο Met και Ίδρυμα Γουλανδρή

Ελλάδα 03.11.2025
Οι κληρονόμοι Εβραϊκής οικογένειας ζητούν την επιστροφή του έργου «Η συγκομιδή της ελιάς», υποστηρίζοντας ότι λεηλατήθηκε από τους ναζί και αγοράστηκε χωρίς επαρκή έλεγχο προέλευσης

Ουαλία: Τρένο με 130 επιβαίνοντες εκτροχιάστηκε στην Κιούμπρια

Κόσμος 03.11.2025
Σοβαρό σιδηροδρομικό ατύχημα στην Ουαλία, με τρένο να εκτροχιάζεται στην Κιούμπρια

IRIS: Παράταση ενός μήνα και υποχρεωτική εφαρμογή από 1η Δεκεμβρίου

Οικονομία 03.11.2025
Τι αλλάζει για τις επιχειρήσεις

Διαθήκες: Από σήμερα αλλάζει σελίδα το Κληρονομικό Δίκαιο μετά από 80 χρόνια

Κόσμος 03.11.2025
Oι συμβολαιογράφοι παίρνουν τη σκυτάλη

Η αστυνομία έκανε έφοδο σε νυχτερινό κέντρο στην Ουκρανία λόγω ρωσικού τραγουδιού!

Κόσμος 03.11.2025
Το περιστατικό στην Οδησσό όπου κατοικούν σε μεγάλο βαθμό ρωσόφωνοι ενισχύει την ευρύτερη καταστολή της ρωσικής γλώσσας από το Κίεβο

Ψηφιακή κάρτα εργασίας σε νέους κλάδους από σήμερα ‑ Τι αλλάζει

Ελλάδα 03.11.2025
Σχεδόν 2 εκατομμύρια εργαζόμενοι και τουλάχιστον 280.000 επιχειρήσεις θα λειτουργούν υπό το νέο καθεστώς καταγραφής ωραρίου

Αλκης Καμπανός: Ξεκινά στο Εφετείο η δίκη των 12 για τη δολοφονία

Ελλάδα 03.11.2025
Από μηδενική βάση η διαδικασία και χωρίς το Δικαστήριο να δεσμεύεται από την ετυμηγορία του πρώτου βαθμού - Αυστηρότερες ποινές ζητά ο εισαγγελέας

Τέλη Κυκλοφορίας 2026: Μέχρι 31 Δεκέμβριου η εξόφληση – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί

Auto + Moto 03.11.2025
Τα ποσά παραμένουν σταθερά στην πλατφόρμα myCAR, χωρίς αυξήσεις, ενώ τα πρόστιμα για όσους καθυστερήσουν να τα πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας ξεκινούν από 25% και φτάνουν έως και 100% του ποσού

Επεισόδια έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ενόψει της δίκης για τη δολοφονία Καμπανού

Ελλάδα 03.11.2025
Στο εδώλιο σήμερα θα καθίσουν ξανά οι δώδεκα νεαροί οπαδοί του ΠΑΟΚ που μετά την απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου επέστρεψαν στις φυλακές

Η υπερπανσέληνος του Νοεμβρίου θα είναι η μεγαλύτερη του 2025 ‑ Έρχεται το «φεγγάρι του κάστορα»

Tech + Science 03.11.2025
Η Υπερπανσέληνος του Οκτωβρίου θα είναι ορατή για σχεδόν τρεις ημέρες

Tραμπ: «Δεν θα ξεκινήσουμε πόλεμο με τη Βενεζουέλα, αλλά οι μέρες του Μαδούρο είναι μετρημένες»

Κόσμος 03.11.2025
Ο Ντόναλντ Τραμπ υποβάθμισε την πιθανότητα ενός πολέμου των ΗΠΑ με τη Βενεζουέλα, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι οι μέρες του Νικολάς Μαδούρο ως προέδρου της χώρας είναι μετρημένες.