E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βαγγέλης Περρής για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ο τρόπος που μιλάει ελληνικά δεν είναι ο σωστός»

«Δεν θεωρώ την Ιωάννα Μαλέσκου την καλύτερη παρουσιάστρια», λέει ο Βαγγέλης Περρής.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/10/2021 | 14:19

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έδωσε συνέντευξη ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος μίλησε για τις Ελληνίδες παρουσιάστριες της ψυχαγωγίας, αλλά και για τα ριάλιτι.

«Κατασυμπαθώ τη Δανάη Μπάρκα, είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση παρουσιάστριας. Η εκπομπή που κάνει φέτος είναι εναλλακτική, την βλέπω με χαρά. Η Κατερίνα Καινούργιου είχε κάτι που δεν το είχε δείξει. Κάνει μια εκπομπή που της ταιριάζει και αυτό είναι παράσημο», είπε ο Βαγγέλης Περρής και συνέχισε για την Ελένη Μενεγάκη: «Η επιστροφή της βασίλισσας. Θέλει να τα βρει όπως τα άφησε όλα, να τα κάνει όπως τα είχε αφήσει. Τα κάνει μια χαρά, δεν έχει λόγο να αλλάξει κάτι».

Σχετικά με τα ριάλιτι, ο Βαγγέλης Περρής είπε: «Το GNTM είναι μια πολύ καλή παραγωγή. «Κλωτσάνε» κάποια κομμάτια όπως η συγκινησιακή εκμετάλλευση των ανθρώπων. Το Bachelor είναι μια μεγάλη ανοησία, ένας τηλεοπτικός λεκές που όποιος αγγίζει, λερώνεται».


Αναφερόμενος στην Ιωάννα Μαλέσκου, ο Βαγγέλης Περρής είπε: «Να είναι καλά το κορίτσι, της εύχομαι τα καλύτερα, αλλά δεν τη θεωρώ την καλύτερη παρουσιάστρια. Την υποδέχθηκε πολύ λάθος ο κόσμος, αποθεώνοντας τον τρόπο που μιλάει ελληνικά, ο οποίος τρόπος που μιλάει ελληνικά δεν είναι ο σωστός».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιος φίλησε τη Σακίρα στις κερκίδες του Μουντιάλ, το βίντεο που έγινε viral

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο στάδιο του Ντάλας για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Αργεντινής ενάντια στην Αυστρία και ένα στιγμιότυπο που προβλήθηκε στις κάμερες σχολιάστηκε έντονα στα social media

Η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ στη Μύκονο – Οι στιγμές της Βανέσα στο Nammos με τις κόρες της

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Το Mykonos Live TV κατέγραψε τη Βανέσα Μπράιαντ στην Ψαρρού με τις τρεις κόρες της, 12 χρόνια μετά τις οικογενειακές διακοπές με τον αείμνηστο σταρ του ΝΒΑ

Νέα κοινή εμφάνιση για το πιο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ

Tabloid 24.06.2026
Το μοντέλο και ο ηθοποιός εθεάθησαν να κάνουν βόλτα με έναν σκύλο

Με ημιδιάφανο φόρεμα με μοτίβο ιστού αράχνης η Ζεντάγια στην πρεμιέρα του Spider‑Man στη Ρώμη

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η ηθοποιός εμφανίστηκε με vintage δημιουργία Giorgio Armani από τη συλλογή του 1990

Η Κατερίνα Στικούδη τραγούδησε Χάρις Αλεξίου – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Η αγάπη είναι ζάλη»

Κατερίνα Τσάβαλου: «Είμαι διαζευγμένη μητέρα δύο χρόνια – Eίναι δύσκολο ...»

E-Daily 3.Left 24.06.2026
«Δεν έγινε κάτι, απλά τελείωσε», ανέφερε η ηθοποιός για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Στεργίου μετά από επτά χρόνια γάμου

Η Μπιάνκα Σενσόρι μας δείχνει το ... γατάκι της ‑ Ακρως αποκαλυπτική απολαμβάνει το κερασάκι της τούρτας

Tabloid 24.06.2026
Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ εντυπωσίασε με μικροσκοπικό μπικίνι σε γιορτή φωτογράφου μόδας στην Ελβετία, στο περιθώριο της Art Basel.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης προειδοποιεί: «Θα μιλήσω για όλα» ‑ τι ετοιμάζει να αποκαλύψει;

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι σύντομα θα μιλήσει ανοιχτά για ζητήματα που μέχρι σήμερα είχε κρατήσει για τον εαυτό του.

Δανάη Παππά: Τι έγραψε για το τέλος του «Αγιου Έρωτα» που συγκίνησε τους πάντες

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η ηθοποιός αποχαιρέτησε τη σειρά και τον ρόλο της Χλόης με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, λίγες ώρες πριν από το τελευταίο επεισόδιο.

Αγιος Έρωτας: Τι είπε ο Νικόλαος στον Παύλο στη συγκλονιστική τελευταία σκηνή του φινάλε

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η τελευταία αντιπαράθεση Νικόλαου-Παύλου στο φινάλε της σειράς του Alpha έδωσε μια από τις πιο δυνατές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

Αννα Βίσση: Επένδυση‑μαμούθ για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η Βίσση επενδύει πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ για μια υπερπαραγωγή με περιστροφική σκηνή 360 μοιρών, drones και διεθνείς συνεργασίες.

Μακαλιάς: Ο Τσίπρας μπορεί να τα καταστρέψει όλα σε μια νύχτα, γιατί να πληρώνουμε την εκκλησία που είναι επιχείρηση με αδήλωτο χρήμα

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για πολιτική, κράτος-εκκλησία και μια συγκλονιστική προσωπική εμπειρία επικοινωνίας με αγαπημένους που έφυγαν.