E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλέξης Πρεβενάς: Η πρώτη συνέντευξη μετά τη σύλληψη για κοκαΐνη

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή από αυτό που ένιωσα εκείνη τη στιγμή»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/10/2021 | 13:53

Αλέξης Πρεβενάς: Η πρώτη συνέντευξη μετά τη σύλληψη για κοκαΐνη

Για την πρόσφατη σύλληψή του για ναρκωτικά μίλησε ανοικτά ο Αλέξης Πρεβενάς.

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Open Weekend, όπου εξομολογήθηκε τι ακριβώς έχει συμβεί. Όπως είπε ο ίδιος, έκανε περιστασιακά προσωπική χρήση και δηλώνει μετανιωμένος.

Ο τραγουδιστής, που γνωρίσαμε μέσα από το The Voice, μίλησε για τη σύλληψή του και τις μέρες που πέρασαν μέχρι να αφεθεί ελεύθερος.

«Πέρασα μια δραματική εμπειρία που θεωρώ ότι όπως συνέβη, έγινε για καλό. Με προστάτευσε από άλλα πράγματα που άμα συνέχιζα, ίσως να μου έκαναν μεγαλύτερο κακό. Όλα ξεκίνησαν πριν τέσσερις πέντε μήνες. Όταν είχαμε κάνει τρεις επιτυχίες με τον παραγωγό μου και με αγώνα παλέψαμε και έβλεπα ότι έχει αντίκτυπο η δουλειά μου, αρέσει και παίζει στις τηλεοράσεις. Όπως κάθε καλλιτέχνης περίμενα να εισπράξω, να το χαρώ πρακτικά. Ήρθε η καραντίνα και μας έκλεισε στο σπίτι» εξήγησε ο Αλέξης Πρεβενάς στο Open.

Ο τραγουδιστής περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την καραντίνα. «Δεν θα το κρύψω πέρασα μια βαθιά κατάθλιψη που το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι δεν πήγα σε κάποιον ειδικό, σε κάποιον ψυχολόγο. Είχα τη σύντροφό μου στο πλευρό μου. Ό,τι και να σου πει δεν μπορείς, δεν υπάρχουν λόγια να περάσεις καλά. Είχα απομονωθεί τελείως, είχα πάρει 20 κιλά.

«Εκείνο το βράδυ πριν πάμε στο μαγαζί, την επόμενη παντρευόταν ο αδερφός μου. Θα βάφτιζα και την κόρη του κάτι που δεν έκανα τελικά και μου έχει στοιχίσει. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω ότι δεν πήγα στον γάμο. Ήμασταν στο μαγαζί, είχα πάρει ένα τηλέφωνο να μου κάνει delivery μια μικροποσότητα. Δεν ήθελα να δώσω στόχο. Σκάει η αστυνομία… Ένα λεπτό πριν βγω να τραγουδήσω, έρχεται ο σερβιτόρος και μου λέει ανέβα πάνω σου έχουν ανοίξει το αμάξι. Μου κόπηκαν τα πόδια. Ανέβηκα να πω ένα τραγούδι και μου λένε “Κατέβα τώρα”. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή από αυτό που ένιωσα εκείνη τη στιγμή» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Πρεβενάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίλια Δούμου: Ποια είναι η σύντροφός του Gio Kay του Survivor, που έστησε ένα γκρουπ μόνο για γυναίκες

Social 19.01.2026
Η σύντροφος του viral 28χρονου Ελληνοαμερικανού παίκτη του ριάλιτι μετράει 14 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Χώρισε μετά από ενάμιση χρόνο γάμου

Tabloid 19.01.2026
Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 4 Ιουνίου 2024 στον Πειραιά

Νένα Χρονοπούλου: «Έφυγε από πάνω μου ένας δεύτερος άνθρωπος»

Tabloid 19.01.2026
Μίλησε για τη μεγάλη απώλεια κιλών που έχει πετύχει και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε χωρίς να το ξέρει

Φαίη Σκορδά: «Το έπαιξα μάγκας και ξεφτιλίστηκα» – Η αποκάλυψη για τη θεατρική παράσταση

Tabloid 19.01.2026
Ένα περιστατικό που της συνέβη το Σαββατοκύριακο και την έφερε σε δύσκολη θέση περιέγραψε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά

Survivor: Η ψηφοφορία στο αποψινό συμβούλιο του νησιού φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα που δεν είχαν φανεί

TV Buzz 19.01.2026
Οι Επαρχιώτες βρίσκονται σε σύγκρουση μεταξύ τους αλλά και με τους αντιπάλους

Ο γιος της Μέλπως Ζαρόκωστα αποκαλύπτει: «Έχω ενοχές που δεν την πήγα νωρίτερα στο γηροκομείο»

Tabloid 19.01.2026
«Σαν μητέρα ήταν ιδιαίτερα δεμένη μαζί μου», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Παγουλάτος

«Ferto»: Αποθέωση στα social media για το υποψήφιο τραγούδι του ελληνικού τελικού της Eurovision 2026

Eurovision 19.01.2026
Ξέσπασε σε δάκρυα ο Akylas: «Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει»

Bρετανία: Χιλιάδες τηγανητές πατάτες ξεβράστηκαν σε παραλία ‑ Το ασυνήθιστο θέαμα

Παράξενα 19.01.2026
Χιλιάδες τηγανητές πατάτες ξεβράστηκαν σε παραλία του Ηνωμένου Βασιλείου με τους ντόπιους να απευθύνουν έκκληση σε εθελοντές για τον καθαρισμό των ακτών