E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το γραφείο της Μελάνια Τραμπ απέλυσε γκέι εργαζόμενο «επειδή είχε προφίλ στο Grindr»

«Απομακρύνθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη από τον Λευκό Οίκο»

Δημοσίευση 8/10/2021 | 20:29

Το γραφείο της Μελάνια Τραμπ απέλυσε γκέι εργαζόμενο «επειδή είχε προφίλ στο Grindr»

Πρώην βοηθός του Λευκού Οίκου κατήγγειλε ότι το γραφείο της Μελάνια Τραμπ απέλυσε έναν γκέι υπάλληλο λίγο μετά αφότου ο λογαριασμός του στο Grindr ανακαλύφθηκε σε έλεγχο ασφαλείας.

Καθώς εργαζόταν στον Λευκό Οίκο το 2018, η πρώην γραμματέας Τύπου, Στέφανι Γκρίσαμ γράφει σε απομνημονεύματά της με τίτλο «Τι είδα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ» ότι ένας φίλος της μέσα στη διοίκηση απολύθηκε λόγω ενός «ζητήματος με την άδεια ασφαλείας του».

Το ανώνυμο άτομο «απομακρύνθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη από τον Λευκό Οίκο από μια γυναίκα που δούλευε στο HR ακολουθούμενο από έναν ένοπλο πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών».

Η Γκρίσαμ ισχυρίζεται ότι έμαθε αργότερα πως ο υπάλληλος απολύθηκε λόγω του προφίλ που είχε στο Grindr. «Όποιος καθόριζε το πλαίσιο ασφαλείας φαίνεται ότι έπεσε πάνω στον λογαριασμό του στο Grindr και αποφάσισε ότι ορισμένα από τα πράγματα βρίσκονταν εκεί ήταν "ντροπιαστικά" για την ίδια την κα Τραμπ», γράφει η Γκρίσαμ.

Αν και δεν κατηγόρησε ευθέως για την απόλυσή του εργαζομένου τον πρώην αρχηγό του επιτελείου, Τζον Κέλι, η Γκρίσαμ έγραψε ότι η σχέση του με την υπόλοιπη ομάδα επιδεινώθηκε μετά από αυτό το συμβάν.

«Αν το άτομο απομακρύνθηκε μόνο και μόνο επειδή είναι γκέι και επειδή είχε λογαριασμό στο Grindr, τότε αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος», συνέχισε η Γκρίσαμ, εμπλέκοντας μάλιστα ευθέως τη Μελάνια Τραμπ για τη φερόμενη αδιαφορία της μπροστά στο όλο θέμα.

Η προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίστηκε από ενέργειες κατά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, όπως η χορήγηση γενναιόδωρων ομοσπονδιακών δανείων σε ομάδες μίσους, η αντίθεση στον νόμο για την ισότητα και η απαγόρευση των τρανς από τον στρατό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αστυνομία στο σπίτι του Βαρουφάκη και προκαταρκτική εξέταση

Ελλάδα 16.01.2026
Στο πλαίσιο έρευνας που αφορά βίντεο στο οποίο αναφέρεται σε χρήση ecstasy το 1989

Γροιλανδία: Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς τις χώρες που θα αντιταχθούν στα «θέλω» του

Κόσμος 16.01.2026
Αμερικανοί βουλευτές στη Δανία επιδιώκουν να «χαμηλώσουν τους τόνους»

Ερωμένη ή συνέταιρος: Νέα στοιχεία για τη σχέση του Ιμάμογλου με την βολεϊμπολίστρια, οι 800 κλήσεις και το «σκοτωμένο» ακίνητο

Κόσμος 16.01.2026
Οι αποκαλύψεις έχουν ήδη πυροδοτήσει σφοδρή δημόσια και πολιτική αντιπαράθεση.

Απόκριες 2026: Πότε πέφτει η Τσικνοπέμπτη και η Καθαρά Δευτέρα

Ελλάδα 16.01.2026
Το Τριώδιο δεν αργεί να ανοίξει

«Έπεσε» το X: Αναφορές για προβλήματα παγκοσμίως ‑ Δεν φορτώνουν οι λογαριασμοί

Tech + Science 16.01.2026
Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες

Πυροβολισμοί σε ψητοπωλείο στον Αγιο Δημήτριο: Συνελήφθη ο πατέρας του ιδιοκτήτη

Ελλάδα 16.01.2026
Αφαντος ο 39χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε πατέρα και γιο

Πώς δρούσε η συμμορία που λήστευε βενζινάδικα και μίνι μάρκετ

Ελλάδα 16.01.2026
Ανάμεσα στους συλληφθέντες άνδρας που είχε εμπλακεί στη δολοφονία με καλάσνικοφ των δύο αστυνομικών φρουρών στην περιοχή του Ρέντη το 2011

Πέθανε ο «Ποπάι» της Βραζιλίας, με τα μπράτσα μεγαλύτερα από το κεφάλι του

Κόσμος 16.01.2026
Το παράδειγμά του προειδοποιούσε για τους κινδύνους μη εγκεκριμένων ουσιών