E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Βανέσα Βενέτη εξομολογείται: Τρανς γεννιέσαι, δεν γίνεσαι

Η τρανς ακτιβίστρια που γνωρίσαμε μέσα από το «Game Of Chefs» μιλάει για τη ζωή της

Δημοσίευση 7/10/2021 | 08:33

Η Βανέσα Βενέτη εξομολογείται: Τρανς γεννιέσαι, δεν γίνεσαι

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» βρέθηκε καλεσμένη η trans ακτιβίστρια Βανέσα Βενέτη που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Game Of Chefs».

Η Βανέσα Βενέτη μίλησε για τη ζωή της και με πολύ πόνο και συγκίνηση αναφέρθηκε στο παιδί της το οποίο έχει να δει τέσσερα χρόνια.

«Αυτό είναι που φωνάζω ως ακριβίστρια. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι γεννιέσαι ως αγόρι. Μπερδεύουν το βιολογικό φύλο με το κοινωνικό. Τρανς γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Δεν είναι επιλογή. Η ζωή ενός τρανς ατόμου είναι πολύ δύσκολη. Έχει σωματική ταλαιπωρία αλλά είναι τόσο όμορφο αυτό το ταξίδι της φυλομετάβασης.

Το πρόβλημα είναι όταν το λες και εξακολουθεί να μην το καταλαβαίνει ο άλλος. Δεν είναι επιλογή, γεννιέσαι. Όταν ο κόσμος το καταλάβει αυτό, θα γίνει πολύ πιο εύκολο. Άλλο η ταυτότητα του φύλου και άλλο ο σεξουαλικός προσανατολισμός, είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Υπάρχουν τρανς γυναίκες που είναι λεσβίες και τρανς που είναι straight. Καλό είναι να μάθουμε να τα ξεχωρίζουμε. Όταν ήμουν στην εφηβεία, από πολύ μικρή ένιωθα την διαφορετικότητά μου. Έμαθα τόσα χρόνια να καταπιέζω τον εαυτό μου, φοβόμουν τις συνέπειες.

Πριν ξεκινήσω το transition, οι ερωτικές μου επιλογές αφορούσαν γυναίκες. Είχα πολλές εμπειρίες με κορίτσια, δεν είχα καμιά επαφή με άντρα. Ήμουν ένα όμορφο παιδί, είχα το πακέτο. Είχα ερωτευτεί πολλές κοπέλες. Δεν κάνω σχέση αν δεν είμαι ερωτευμένη. Όταν γνώρισα τη σύζυγό μου, την ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Ήθελα να πνίξω αυτό που νιώθω μέσα μου. Παντρεύτηκα όταν ήμουν 35 χρονών. Δεν είχα εκμυστηρευτεί σε κανέναν αυτό που είχα μέσα μου. Δεν τολμούσα, φοβόμουν.

Η κόρη μου είναι καρπός έρωτα με τη σύζυγό μου. Υπήρχαν νεύρα, όπως σε κάθε γάμο αλλά όχι δεν ξεσπούσα. Το παιδί ήταν τριών χρονών, όταν αποφάσισα να το πω. Σκεφτόμουν πολύ καιρό να αποκαλύψω στη γυναίκα μου όσα είχα μέσα μου, την αγαπούσα πάρα πολύ για να της το κρύβω. Αν υπήρχε αγάπη με την πρώην σύζυγό μου, δεν θα είχε γίνει όλο αυτό που συνέβη με το παιδί μας.
Δυστυχώς δεν τα πάμε καλά… Δεν με αφήνει να δω το παιδί μου. Έχω να τη δω τέσσερα χρόνια, σήμερα είναι 10 ετών. Δεν το έχω δει ούτε σε φωτογραφία, μιλάμε αραιά και πού στο τηλέφωνο. Δεν ξέρω κατά πόσο του έχουν δηλητηριάσει τη ψυχούλα του. Με το παιδί μου είχαμε μια σχέση λατρείας, τώρα πια πολλές φορές μου λέει ότι δεν θέλει να μου μιλήσει, γιατί στεναχωρώ τη μητέρα του. Δεν είναι δίπλα μου οι συγγενείς μου, δεν με στήριξαν. Ούτε σε εκείνους επιτρέπει να βλέπει το παιδί μου» εξομολογήθηκε η Βανέσα Βενέτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μιγκ Τζάγκερ: Νεκρός στη θάλασσα ο σύντροφος της εγγονής του, μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή του

Tabloid Χτες
Σύμφωνα με την αστυνομία δεν αν και δεν έχει γίνει ακόμα ταυτοποίηση, πρόκειται για τον 37χρονο Κι, ενώ ο θάνατός τους δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος

Αγκαλιά με μία γυναίκα ο σκηνοθέτης του Melania σε φωτογραφία των αρχείων Επστάιν

Tabloid Χτες
Ο Μπρετ Ράτνερ, ο οποίος σκηνοθέτησε επίσης τις ταινίες Rush Hour και X-Men: The Last Stand, φαίνεται να κάθεται σε έναν καναπέ δίπλα στον Τζέφρι Επστάιν και δύο γυναίκες

Κάτια Δανδουλάκη – Το τελευταίο τηλεφώνημα στον Νίκο Γαλανό και ο αρραβώνας: «Ήταν η πρώτη μου σχέση»

Tabloid Χτες
Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στο «Τετ-α-Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Έχω μετανιώσει για συμπεριφορές, έχω υπάρξει άδικος σε συνεργασίες»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα, είπαμε;»

Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη μήνυση στον Αδωνι Γεωργιάδη: «Από παλικαρισμούς και νταηλίκια χορτάσαμε»

Tabloid Χτες
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε σε ζωντανή σύνδεση η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ποιος είναι ο Κρητικό πιλότος που έγινε viral χάρη στις ξεκαρδιστικές ατάκες του

Tabloid Χτες
Η προσγείωση δεν ήταν εύκολη λόγω των ισχυρών ανέμων, αλλά ο πιλότος δεν άφησε το άγχος να φανεί

Το «απίθανο ζευγάρι» των 00s που μάγεψε τα tabloids και τελείωσε νωρίς

Celebrity Stories Χτες
Από τα πλατό του Scrubs μέχρι τα τραγούδια της καρδιάς – η σχέση που καθήλωσε τα φώτα της δημοσιότητας και… τελείωσε λόγω διαφοράς ηλικίας

Έλλη Κοκκίνου – Αμηχανία στο «Καλύτερα δε γίνεται» για τον Διονύση Σχοινά

Tabloid Προχτές
«Έχουν περάσει τα χρόνια, έχουν παραγραφεί αυτά»

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Με προσβάλλει να με υποστηρίζει»

Tabloid Προχτές
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος καυτηρίασε τη στάση του Γιώργου Λιάγκα

Evangelia: Παντρεύεται στην Κρήτη

Tabloid Προχτές
Όλα δείχνουν πως η τραγουδίστρια Evangelia και ο αρραβωνιαστικός της, Jay Stolar ετοιμάζονται για κρητικό γάμο