E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Shannen Doherty: Συνεχίζει τη μάχη με τον καρκίνο ‑ «Παλεύω να μείνω ζωντανή»

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της γνωστής ηθοποιού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/10/2021 | 20:45

Shannen Doherty: Συνεχίζει τη μάχη με τον καρκίνο ‑ «Παλεύω να μείνω ζωντανή»

Η Shannen Doherty, η Μπρέντα που όλοι αγαπήσαμε από τη σειρά Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, μιλάει για τη μάχη που δίνει τον καρκίνο τετάρτου σταδίου.

«Θέλω οι άνθρωποι να σταματήσουν τις υποθέσεις και να μας δώσουν μία ευκαιρία να τους αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα».

Αν και η Shannen Doherty διαγνώστηκε με καρκίνο 4ου σταδίου, δεν τα βάζει κάτω και αποδεικνύει για άλλη μία φορά τη δύναμη της ψυχής της.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή Good Morning America και αναφέρθηκε στη δύσκολη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, τονίζοντας πως δε θέλει ο κόσμος να τη θεωρεί «ξεγραμμένη».

«Παλεύω για τη ζωή μου, δε θέλω ποτέ να λειτουργήσω σαν να πεθαίνω. Θέλω να λειτουργώ κάνοντας τα πάντα, επειδή θέλω να παλέψω να παραμείνω ζωντανή», είπε χαρακτηριστικά η Shannen Doherty εξηγώντας πως δε θέλει να μπει στη διαδικασία να φτιάχνει λίστες σαν μελλοθάνατη για το τι θέλει να κάνει μέχρι να πεθάνει.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην επαγγελματική της ζωή. Όπως εξήγησε, η άποψη του κοινού ότι όσοι πάσχουν από καρκίνο, δεν μπορούν να εργαστούν, είναι λάθος.

«Πολλοί άνθρωποι παίρνουν μία διάγνωση τετάρτου σταδίου και τους ξεγράφουν, νομίζοντας πως δε θα μπορούν να εργαστούν ή να αξιοποιήσουν όλες τους τις δυνατότητες», δήλωσε, ενώ πρόσθεσε επίσης: «Αυτό που θέλω είναι να σταματήσουν οι άνθρωποι τις υποθέσεις και να μας δώσουν μία ευκαιρία να τους αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος».

Αυτό το διάστημα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ακολουθεί μία σειρά θεραπειών:

«Είμαι ακόμα, στο πρώτο πρωτόκολλο για τη θεραπεία μου και αυτό είναι πολύ πολύ σημαντικό ζήτημα για εμένα. Είναι σαν να θέλεις να διαρκέσουν όσο περισσότερο γίνεται αυτές οι θεραπείες, για να μη μείνεις χωρίς επιλογές».
«Αντιμετωπίζω την κάθε μου ημέρα σαν δώρο, είμαι πολύ απασχολημένη αυτό το διάστημα με το να ζω», κατέληξε η Shannen Doherty.

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πρώτη φορά πως πάσχει από καρκίνο του μαστού το 2015, ενώ τον Φεβρουάριο του 2020 δήλωσε πως παλεύει ξανά με τον καρκίνο, αυτή τη φορά σε τελικό στάδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Gio Kay: «Φέρνω κασέρι στην πατρίδα μου! Ο τελικός στόχος μου είναι να γίνω πρωθυπουργός»

Tabloid 22.02.2026
Ένταση προκλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του J2us ανάμεσα στον Gio Kay και κριτική επιτροπή εξαιτίας του τραγουδιού που ερμήνευσε

Το πιθηκάκι έγινε... sold out: Ξεπούλησε το λούτρινο μετά τα viral βίντεο του μικρού Punch

Social 22.02.2026
Η ιστορία του μικρού μακάκου κάνει ανάρπαστο το λούτρινο της IKEA

Μπραντ Πιτ: Γυρίζει ταινιά στην Ύδρα και στα διαλείμματα τρώει τα φημισμένα αμυγδαλωτά του νησιού

Tabloid 22.02.2026
Η παραγωγή έχει εντάξει την τοπική γαστρονομία και την ιστορία του νησιού στην καρδιά της ταινίας

Χαρά Τσιώλη για Ιωάννη Τούνη: «Ήταν πάρα πολύ προσβλητική, προσέβαλε τους φτωχούς ανθρώπους»

Tabloid 22.02.2026
Τη Χαρά Τσιώλη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στα παρασκήνια του J2US

Χρηστίδου για Λιάγκα – Μπάρκα: «Αν αναρωτιόμαστε τι είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη, αυτό είναι»

Tabloid 22.02.2026
Η παρουσιάστρια του MEGA έκανε λόγο για «χτύπημα κάτω από τη μέση»

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον 82χρονο πατέρα του στο Μπέβερλι Χιλς

Tabloid 22.02.2026
Η ιστορία της οικογένειάς του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

J2US – «Τα πήραν» Ελένη Δήμου και Καίτη Γαρμπή με τον Gio Kay: «Κάνουμε δουλειά εδώ, αντιδράτε ειρωνικά»

Media 22.02.2026
«Δεν φτάνει να κάνετε μια γυροβολιά αλλά να μπείτε πιο βαθιά μέσα στο τραγούδι»

Το πιο γνωστό ζευγάρι των 90s που έκανε παιδιά νωρίς, χώρισε και ακόμα μιλάνε ο ένας για τον άλλον με τα καλύτερα λόγια

Celebrity Stories 22.02.2026
Μπορεί να χώρισαν, αλλά απέδειξαν ότι μπορούν να συνεργαστούν

Η Χίλαρι Νταφ δήλωσε ότι επιτέλους κατανοεί το σeξ και «δεν είναι έτοιμη να τη βγάλουν στο περιθώριο»

Tabloid Χτες
Στη δεκαετία των 20 το σeξ δεν ήταν πάντα απολαυστικό, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Γιώργος Αλκαίος: Πήρα χάπια για δύο εβδομάδες, με τρέλαναν, τα σταμάτησα και έκανα φίλη μου την κατάθλιψη

Tabloid Χτες
Ο άνθρωπος γεννιέται µε κατάθλιψη, συμπλήρωσε ο τραγουδιστής

Οι φωτογραφίες της Ρίας Ελληνίδου με μαγιό από την Ταϊλάνδη

Tabloid Χτες
Το καλοκαίρι ήρθε λίγο νωρίτερα φέτος, έγραψε η τραγουδίστρια