E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Shannen Doherty: Συνεχίζει τη μάχη με τον καρκίνο ‑ «Παλεύω να μείνω ζωντανή»

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της γνωστής ηθοποιού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/10/2021 | 20:45

Shannen Doherty: Συνεχίζει τη μάχη με τον καρκίνο ‑ «Παλεύω να μείνω ζωντανή»

Η Shannen Doherty, η Μπρέντα που όλοι αγαπήσαμε από τη σειρά Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, μιλάει για τη μάχη που δίνει τον καρκίνο τετάρτου σταδίου.

«Θέλω οι άνθρωποι να σταματήσουν τις υποθέσεις και να μας δώσουν μία ευκαιρία να τους αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα».

Αν και η Shannen Doherty διαγνώστηκε με καρκίνο 4ου σταδίου, δεν τα βάζει κάτω και αποδεικνύει για άλλη μία φορά τη δύναμη της ψυχής της.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή Good Morning America και αναφέρθηκε στη δύσκολη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, τονίζοντας πως δε θέλει ο κόσμος να τη θεωρεί «ξεγραμμένη».

«Παλεύω για τη ζωή μου, δε θέλω ποτέ να λειτουργήσω σαν να πεθαίνω. Θέλω να λειτουργώ κάνοντας τα πάντα, επειδή θέλω να παλέψω να παραμείνω ζωντανή», είπε χαρακτηριστικά η Shannen Doherty εξηγώντας πως δε θέλει να μπει στη διαδικασία να φτιάχνει λίστες σαν μελλοθάνατη για το τι θέλει να κάνει μέχρι να πεθάνει.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην επαγγελματική της ζωή. Όπως εξήγησε, η άποψη του κοινού ότι όσοι πάσχουν από καρκίνο, δεν μπορούν να εργαστούν, είναι λάθος.

«Πολλοί άνθρωποι παίρνουν μία διάγνωση τετάρτου σταδίου και τους ξεγράφουν, νομίζοντας πως δε θα μπορούν να εργαστούν ή να αξιοποιήσουν όλες τους τις δυνατότητες», δήλωσε, ενώ πρόσθεσε επίσης: «Αυτό που θέλω είναι να σταματήσουν οι άνθρωποι τις υποθέσεις και να μας δώσουν μία ευκαιρία να τους αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος».

Αυτό το διάστημα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ακολουθεί μία σειρά θεραπειών:

«Είμαι ακόμα, στο πρώτο πρωτόκολλο για τη θεραπεία μου και αυτό είναι πολύ πολύ σημαντικό ζήτημα για εμένα. Είναι σαν να θέλεις να διαρκέσουν όσο περισσότερο γίνεται αυτές οι θεραπείες, για να μη μείνεις χωρίς επιλογές».
«Αντιμετωπίζω την κάθε μου ημέρα σαν δώρο, είμαι πολύ απασχολημένη αυτό το διάστημα με το να ζω», κατέληξε η Shannen Doherty.

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πρώτη φορά πως πάσχει από καρκίνο του μαστού το 2015, ενώ τον Φεβρουάριο του 2020 δήλωσε πως παλεύει ξανά με τον καρκίνο, αυτή τη φορά σε τελικό στάδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Κόλαφος» το Real View για τον Αχιλλέα Μπέο: «Φασιστική καρικατούρα, δεν υπάρχουν λέξεις να το χαρακτηρίσουν»

TV Buzz 04.12.2025
«Θα βγαίνει, θα ξεφτιλίζει τους πάντες, θα κάνει αστεία με βιασμούς, θα βρίζει τις γυναίκες...»

Η χρονιά που η Zendaya καταλαμβάνει το Hollywood – 5 project‑«βόμβες» που θα μας κολλήσουν στην οθόνη!

Tabloid 04.12.2025
Περισσότερη Rue, περισσότερη MJ, περισσότερη Chani. Η απόλυτη Zendaya era πλησιάζει – κι εμείς μετράμε ήδη αντίστροφα

Νένα Μεντή: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος και στη δική μου ζωή ...»

Tabloid Χτες
«Δεν το ήθελα, στα 36 ήρθε το παιδί»

Είναι επίσημο! Το «Κωνσταντίνου & Ελένης» επιστρέφει στο MAK TV

Tabloid Χτες
Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την επιτυχημένη σειρά

Ricta για Modern Cinderella: «Είμαστε ξανά μαζί, ανδρόγυνο ...»

Tabloid Χτες
Όσα είπε για τη σχέση τους και για αυτά που τον εκνευρίζουν

Τσουρός για Χρηστίδου: «Ήταν καταρρακωμένη όταν ο γιος της έπρεπε να παραστεί στο δικαστήριο»

Tabloid Χτες
Οι αναφορές στην πιο δύσκολη περίοδο της παρουσιάστριας

Ελένη Μενεγάκη: Με τον Γιάννη Λάτσιο και τον Μάκη Παντζόπουλο στην ορκωμοσία του γιου της

Tabloid Χτες
Στην ορκωμοσία του Αγγελου Λάτσιου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη

Ρακούν «διέρρηξε» κάβα στη Βιρτζίνια, έγινε «λιάρδα» από το ποτό και χρειάστηκε διάσωση

Παράξενα Χτες
Παρά το αλκοόλ που κατανάλωσε δεν κινδύνευσε η υγεία του και τη γλίτωσε με ένα χανγκόβερ

Τι συμβαίνει με τη La Toya Jackson; Οι θαυμαστές μιλούν για τρομακτική αλλαγή

Tabloid Χτες
Το αδυνατισμένο σώμα και το μυστήριο ιατρικό ραντεβού