E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Shannen Doherty: Συνεχίζει τη μάχη με τον καρκίνο ‑ «Παλεύω να μείνω ζωντανή»

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της γνωστής ηθοποιού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/10/2021 | 20:45

Shannen Doherty: Συνεχίζει τη μάχη με τον καρκίνο ‑ «Παλεύω να μείνω ζωντανή»

Η Shannen Doherty, η Μπρέντα που όλοι αγαπήσαμε από τη σειρά Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, μιλάει για τη μάχη που δίνει τον καρκίνο τετάρτου σταδίου.

«Θέλω οι άνθρωποι να σταματήσουν τις υποθέσεις και να μας δώσουν μία ευκαιρία να τους αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα».

Αν και η Shannen Doherty διαγνώστηκε με καρκίνο 4ου σταδίου, δεν τα βάζει κάτω και αποδεικνύει για άλλη μία φορά τη δύναμη της ψυχής της.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή Good Morning America και αναφέρθηκε στη δύσκολη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, τονίζοντας πως δε θέλει ο κόσμος να τη θεωρεί «ξεγραμμένη».

«Παλεύω για τη ζωή μου, δε θέλω ποτέ να λειτουργήσω σαν να πεθαίνω. Θέλω να λειτουργώ κάνοντας τα πάντα, επειδή θέλω να παλέψω να παραμείνω ζωντανή», είπε χαρακτηριστικά η Shannen Doherty εξηγώντας πως δε θέλει να μπει στη διαδικασία να φτιάχνει λίστες σαν μελλοθάνατη για το τι θέλει να κάνει μέχρι να πεθάνει.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην επαγγελματική της ζωή. Όπως εξήγησε, η άποψη του κοινού ότι όσοι πάσχουν από καρκίνο, δεν μπορούν να εργαστούν, είναι λάθος.

«Πολλοί άνθρωποι παίρνουν μία διάγνωση τετάρτου σταδίου και τους ξεγράφουν, νομίζοντας πως δε θα μπορούν να εργαστούν ή να αξιοποιήσουν όλες τους τις δυνατότητες», δήλωσε, ενώ πρόσθεσε επίσης: «Αυτό που θέλω είναι να σταματήσουν οι άνθρωποι τις υποθέσεις και να μας δώσουν μία ευκαιρία να τους αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος».

Αυτό το διάστημα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ακολουθεί μία σειρά θεραπειών:

«Είμαι ακόμα, στο πρώτο πρωτόκολλο για τη θεραπεία μου και αυτό είναι πολύ πολύ σημαντικό ζήτημα για εμένα. Είναι σαν να θέλεις να διαρκέσουν όσο περισσότερο γίνεται αυτές οι θεραπείες, για να μη μείνεις χωρίς επιλογές».
«Αντιμετωπίζω την κάθε μου ημέρα σαν δώρο, είμαι πολύ απασχολημένη αυτό το διάστημα με το να ζω», κατέληξε η Shannen Doherty.

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πρώτη φορά πως πάσχει από καρκίνο του μαστού το 2015, ενώ τον Φεβρουάριο του 2020 δήλωσε πως παλεύει ξανά με τον καρκίνο, αυτή τη φορά σε τελικό στάδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παντρεύτηκαν η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο Χοακίμ Βαλέντε

Tabloid 20.12.2025
Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί τον Φεβρουάριο του 2025

Η εντυπωσιακή Ξένια Τσίρκοβα είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού Greece’s Next Top Model

TV Buzz 20.12.2025
Σημείωσε την καλύτερη επίδοση συγκεντρώνοντας 116 βαθμούς από την κριτική επιτροπή και το κοινό

Η ερωτική ζωή της Minka Kelly είναι γεμάτη εκπλήξεις

Celebrity Stories 20.12.2025
Τώρα είναι με τον Dan Reynolds των Imagine Dragons

«Ήταν λάθος»: Η πρώτη συνέντευξη της γυναίκας που πιάστηκε με το αφεντικό της από την kiss cam των Coldplay

Tabloid Χτες
Η ζωή της έγινε κόλαση - Δέχτηκε απειλές μέχρι και για τη ζωή της

Σταμάτης Γονίδης: «Όταν τσακώνομαι με τη γυναίκα μου γκρεμίζω το σπίτι – Η κόρη μου δεν μου μίλαγε»

Tabloid Χτες
Όσα είπε για την πατρότητα, τις απώλειες, την αγάπη και την πίστη

Λιάγκας: Υποσχέθηκε στον «αέρα» ότι θα αδυνατίσει – «6 του μήνα το ράβω»

TV Buzz Χτες
«Είμαι στα πιο παχιά που έχω υπάρξει ποτέ»

Μισός ο Φάνης Λαμπρόπουλος: `Έχασα 20 κιλά ‑ Με έβαλε ο γιατρός με το ζόρι`

Tabloid Χτες
Μία σημαντική απώλεια βάρους πέτυχε ο παρουσιαστής Φάνης Λαμπρόπουλος

Η ανάρτηση του Διαμαντή Καραναστάση μετά την κλήση για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ: «Από αύριο μόνο φραπέ»

Tabloid Χτες
Στον πρώην βουλευτή επιβλήθηκε πρόστιμο 350 ευρώ και του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για έναν μήνα

Το σέξι βίντεο από τα χρόνια που η Σοφία Βεργκάρα πόζαρε ως μοντέλο στο Μεξικό

Social Χτες
Η Λατίνα ηθοποιός δεν απογοήτευσε για ακόμα μια φορά τους followers της στα social media