E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Shannen Doherty: Συνεχίζει τη μάχη με τον καρκίνο ‑ «Παλεύω να μείνω ζωντανή»

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της γνωστής ηθοποιού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/10/2021 | 20:45

Shannen Doherty: Συνεχίζει τη μάχη με τον καρκίνο ‑ «Παλεύω να μείνω ζωντανή»

Η Shannen Doherty, η Μπρέντα που όλοι αγαπήσαμε από τη σειρά Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, μιλάει για τη μάχη που δίνει τον καρκίνο τετάρτου σταδίου.

«Θέλω οι άνθρωποι να σταματήσουν τις υποθέσεις και να μας δώσουν μία ευκαιρία να τους αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα».

Αν και η Shannen Doherty διαγνώστηκε με καρκίνο 4ου σταδίου, δεν τα βάζει κάτω και αποδεικνύει για άλλη μία φορά τη δύναμη της ψυχής της.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή Good Morning America και αναφέρθηκε στη δύσκολη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, τονίζοντας πως δε θέλει ο κόσμος να τη θεωρεί «ξεγραμμένη».

«Παλεύω για τη ζωή μου, δε θέλω ποτέ να λειτουργήσω σαν να πεθαίνω. Θέλω να λειτουργώ κάνοντας τα πάντα, επειδή θέλω να παλέψω να παραμείνω ζωντανή», είπε χαρακτηριστικά η Shannen Doherty εξηγώντας πως δε θέλει να μπει στη διαδικασία να φτιάχνει λίστες σαν μελλοθάνατη για το τι θέλει να κάνει μέχρι να πεθάνει.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην επαγγελματική της ζωή. Όπως εξήγησε, η άποψη του κοινού ότι όσοι πάσχουν από καρκίνο, δεν μπορούν να εργαστούν, είναι λάθος.

«Πολλοί άνθρωποι παίρνουν μία διάγνωση τετάρτου σταδίου και τους ξεγράφουν, νομίζοντας πως δε θα μπορούν να εργαστούν ή να αξιοποιήσουν όλες τους τις δυνατότητες», δήλωσε, ενώ πρόσθεσε επίσης: «Αυτό που θέλω είναι να σταματήσουν οι άνθρωποι τις υποθέσεις και να μας δώσουν μία ευκαιρία να τους αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος».

Αυτό το διάστημα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ακολουθεί μία σειρά θεραπειών:

«Είμαι ακόμα, στο πρώτο πρωτόκολλο για τη θεραπεία μου και αυτό είναι πολύ πολύ σημαντικό ζήτημα για εμένα. Είναι σαν να θέλεις να διαρκέσουν όσο περισσότερο γίνεται αυτές οι θεραπείες, για να μη μείνεις χωρίς επιλογές».
«Αντιμετωπίζω την κάθε μου ημέρα σαν δώρο, είμαι πολύ απασχολημένη αυτό το διάστημα με το να ζω», κατέληξε η Shannen Doherty.

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πρώτη φορά πως πάσχει από καρκίνο του μαστού το 2015, ενώ τον Φεβρουάριο του 2020 δήλωσε πως παλεύει ξανά με τον καρκίνο, αυτή τη φορά σε τελικό στάδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Christina Applegate μίλησε για την ξαφνική νοσηλεία της ‑ «Κάθε μέρα γίνομαι πιο δυνατή»

Tabloid 20.04.2026
Η πρώτη ανάρτηση της διάσημης ηθοποιού μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

«Κύμα» αντιδράσεων για την Σίντνεϊ Σουίνι στο «Euphoria» ‑ «Δεν μπορώ να την βλέπω να εξευτελίζεται»

TV Buzz 20.04.2026
Ύστερα από τετραετή απουσία, η επιτυχημένη σειρά του Sam Levinson στο HBO Max επέστρεψε με έντονη κριτική από τους θαυμαστές

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χόρεψε Έλλη Κοκκίνου με τους Μασάι στην Αφρική, δείτε βίντεο

Social 20.04.2026
Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks κάνει σαφάρι στην Κένυα και ήρθε σε επαφή με άτομα της φυλής με τα οποία διασκέδασε

«Βόμβα» για Οικονομάκου και Τσερέλα: «Δεν θα γίνει γάμος» – Ο λόγος

Tabloid 20.04.2026
Στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μια αποκάλυψη βόμβα για τον επερχόμενο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα στην Πάρο

Η Βαλέρια Κουρούπη για τον σύντροφό της: «Όταν μου είπε την ηλικία του, μαγκώθηκα στο να τον φλερτάρω»

Tabloid 20.04.2026
«Στην αρχή σκέφτηκα """"πού πας κοπέλια;""""», είπε η ηθοποιός

Η Σίντνεϊ Σουίνι εμφανίστηκε ολόγuμνη στο τελευταίο επεισόδιο του Euphoria

Tabloid 20.04.2026
Η ηθοποιός παρουσιάζεται στη σειρά να φωτογραφίζεται σαν παίκτρια του μπέιζμπολ φορώντας μόνο καπέλο και αθλητικό εξοπλισμό για τον λογαριασμό της στο OnlyFans

YFSF: Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ως Ρία Ελληνίδου έσπασε πατώματα από... τα γέλια!

Tabloid 20.04.2026
Η μεταμφίεση του Παναγιώτη Ραφαηλίδη αλά Ελληνίδου που έκανε χαμό

YFSF: H επική στιγμή όταν ο Σάκης Ρουβάς συνάντησε τον Σάκη Ρουβά 25 χρόνια νεότερο

Tabloid 20.04.2026
Το παρελθόν τον ακολούθησε στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Μαγκλάρα

Με Ραφαηλίδη ως Ρία Ελληνίδου, Πιερίδη ως Lady Gaga και Μπουρδούμη ως Bad Bunny η πρεμιέρα του YFSF

Media 20.04.2026
Νικητής στο πρώτο επεισόδιο ο Biased Beast που εμφανίστηκε ο Μπένσον Μπουν

Η Σαρλίζ Θερόν περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη νύχτα που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της για να τη σώσει

Social 20.04.2026
Η ηθοποιός συγκλόνισε για το τραυματικό περιστατικό που έζησε σε ηλικία 15 ετών και εξήγησε πώς το διαχειρίστηκε