E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Υπόθεση Σεμέδο: «Πρώτα βιάστηκε από τον μάνατζερ και μετά από τον ποδοσφαιριστή»

Τα όσα συνέβησαν το επίμαχο βράδυ περιέγραψε η μητέρα της 17χρονης

Δημοσίευση 5/10/2021 | 18:47

Υπόθεση Σεμέδο: «Πρώτα βιάστηκε από τον μάνατζερ και μετά από τον ποδοσφαιριστή»

Η μητέρα της 17χρονης που κατήγγειλε βιασμό από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο και τον μάνατζέρ του περιέγραψε τι συνέβη εκείνο το βράδυ.

Η μητέρα μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star για τον διπλό βιασμό της κόρης της, υποστηρίζοντας ότι αρχικά βιάστηκε με τον μάνατζερ και στη συνέχεια με τον ποδοσφαιριστή, δύο άνδρες που πρώτη φορά έβλεπε εκείνο το βράδυ.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν είναι η κόρη της στο βίντεο σeξουαλικού περιεχομένου που κυκλοφόρησε μετά την καταγγελία.

Επίσης ανέφερε ότι η κόρη της και η 16χρονη φίλη της πήγαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, επειδή «η δήθεν φίλη της κόρης μου αντάλλασσε μήνυμα με τον ποδοσφαιριστή και ήθελε να βγουν», συμπληρώνοντας ότι η κόρης της έβλεπε για πρώτη φορά τόσο τον Σεμέδο όσο και τον μάνατζερ.

«Πρώτα βιάστηκε από τον μάνατζερ και μετά από τον ποδοσφαιριστή»
Περιγράφοντας όσα διαδραματίστηκαν εκείνη τη βραδιά είπε ότι «την ώρα που ο μάνατζερ βίαζε την κόρη μου, η δήθεν φίλη συνευρισκόταν με τη θέλησή της με τον ποδοσφαιριστή».

Όσο για το τι συνέβη μετά, είπε πως η κοπέλα ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ήταν σε σοκ και ντρεπόταν. «Ήρθε μετά ο ποδοσφαιριστής και τη βίασε και του φώναζε όχι».

«Πολύ αργότερα και γνωρίζοντας ο ποδοσφαιριστής ότι έχει συμβεί αυτό στη μικρή από το μάνατζερ» τόνισε στην ερώτηση για το πότε πήγε στο δωμάτιο και τη βίασε ο ποδοσφαιριστής. «Δεν μπόρεσε να του αντισταθεί» σημείωσε η μητέρα.

«Δεν έφυγε για να μην την αφήσει μόνη της»

Η μητέρα υποστήριξε ότι η κόρης της θέλησε να στηρίξει τη 16χρονη φίλη της με την οποία είχαν πάει μαζί στο σπίτι του ποδοσφαιριστή για αυτό και δεν έφυγε.

«Η δήθεν φίλη ήξερε τον ποδοσφαιριστή. Η κόρη μου δεν γνώριζε κανέναν από τους δύο (σ.σ. τον Σεμέδο και τον μάνατζερ), ήταν η πρώτη φορά που γνωρίστηκαν. Η κόρη μου εμένα τη στήριξε, τη στήριξε γενικότερα, όλο το βράδυ εκείνο, τη δήθεν φίλη της. Δεν έφυγε για να μην την αφήσει μόνη της» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 17χρονης.

«Δεν είναι στο βίντεο η κόρη μου»

Η μητέρα της ανήλικης αρνήθηκε ότι σε βίντεο σeξουαλικού περιεχομένου που κυκλοφόρησε μετά την καταγγελία συμμετέχει η κόρη της με τη φίλη της.

«Δεν είναι επ΄ουδενί στο συγκεκριμένο βίντεο η κόρη μου και θα ‘πρεπε να ντρέπονται όλοι μα όλοι κι ειδικά κάποιες μανάδες που μιλάνε για την οικογένεια μου κι άνδρες που δεν είναι πραγματικά άνδρες. Εύχομαι να μην συμβεί στα παιδιά τους» είπε φανερά ενοχλημένη.

«Δεν έστειλε ο γιος μου μηνύματα, είναι επτά ετών»

Σχολιάζοντας την υπεράσπιση του παίκτη και το γεγονός πως υποστηρίζει ότι ο γιος της έστειλε μήνυμα στον ποδοσφαιριστή εκβιάζοντας τον και ζητώντας 15.000 ευρώ, είπε ότι «ο γιος μου είναι μόλις επτά ετών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο μετά την πτώση ελικοπτέρου στη λίμνη Αώου: Ο χειριστής κολυμπά στα νερά και εξετάζει το βυθισμένο Bell

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο νέο υλικό αποτυπώνεται η στιγμή που ένας από τους κυβερνήτες βρίσκεται ήδη μέσα στο νερό και βουτά, ενώ λίγα μέτρα μακριά του το ελικόπτερο είναι βυθισμένο - με το περίγραμμά του να διακρίνεται καθαρά κάτω από την επιφάνεια της λίμνης

Η Σουηδή υπουργός Περιβάλλοντος εμφανίστηκε με τον 3 μηνών γιο της στο Συμβούλιο της ΕΕ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ρομίνα Πουρμοχτάρι θέλησε να αναδείξει τα οφέλη των πολιτικών γονικής άδειας, φέρνοντας στο Συμβούλιο των υπουργών Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξμβούργο τον 3 μηνών γιο της, Ανταμ

Σύγκρουση τρένων στη δυτική Πολωνία – Τραυματίστηκαν δύο άτομα

Κόσμος Χτες
Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα - 16 ομάδες της Πυροσβεστικής έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος

Επιληπτική κρίση πιλότου σε πτήση της Air Canada προκάλεσε τρόμο σε 61 επιβάτες

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Για σαράντα λεπτά προσπαθούσαμε να τον συγκρατήσουμε»

«Σε δύο λεπτά έφυγε»: Συγκλονισμένος ο σύντροφος της 23χρονης που πέθανε αιφνιδίως στα Κουφονήσια

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Το κορίτσι εκείνο το βράδυ δεν είχε φάει σχεδόν τίποτα - ήταν ουσιαστικά νηστική»

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Γυναίκα εγκλωβίστηκε σε αυτοκίνητο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Ελλάδα Χτες
Η τραυματίας παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις της

Ο 93χρονος εξηγεί γιατί προσπαθούσε να μπει στον θάλαμο της Μάρως Κοντού με μαχαίρι: «Κι εγώ είμαι ορφανός»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε να περιφέρεται στους διαδρόμους του νοσοκομείου γύρω στις 10 το βράδυ

Μουντιάλ 2026: Το Κατάρ «αγόρασε» οπαδούς για τα τρία παιχνίδια του

Αθλητικά Νέα Χτες
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία χρηματοδότησε τη μετακίνηση εκατοντάδων φιλάθλων

Τάκης Γκώνιας: Το τελευταίο «αντίο» στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στη Λιβαδειά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο παλαίμαχος αθλητής έφυγε από τη ζωή στα 54 του χρόνια

Σεισμοί στη Βενεζουέλα: Συγκινεί άνδρας που κρατάει τα χέρια της γυναίκας του με κινητικά προβλήματα

Κόσμος Χτες
Πάνω από 27.000 άτομα έχουν δηλωθεί ως αγνοούμενοι -Εντοπίστηκαν 1.200 άτομα

Μάρω Κοντού: «Πάντα θα κουβαλώ μαχαίρι πάνω μου», είπε ο 93χρονος που εισέβαλε στο νοσοκομείο

Ελλάδα Χτες
Τα πρώτα λόγια του 93χρονου που μπήκε με μαχαίρι στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η Μάρω Κοντού