E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Υπόθεση Σεμέδο: «Πρώτα βιάστηκε από τον μάνατζερ και μετά από τον ποδοσφαιριστή»

Τα όσα συνέβησαν το επίμαχο βράδυ περιέγραψε η μητέρα της 17χρονης

Δημοσίευση 5/10/2021 | 18:47

Υπόθεση Σεμέδο: «Πρώτα βιάστηκε από τον μάνατζερ και μετά από τον ποδοσφαιριστή»

Η μητέρα της 17χρονης που κατήγγειλε βιασμό από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο και τον μάνατζέρ του περιέγραψε τι συνέβη εκείνο το βράδυ.

Η μητέρα μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star για τον διπλό βιασμό της κόρης της, υποστηρίζοντας ότι αρχικά βιάστηκε με τον μάνατζερ και στη συνέχεια με τον ποδοσφαιριστή, δύο άνδρες που πρώτη φορά έβλεπε εκείνο το βράδυ.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν είναι η κόρη της στο βίντεο σeξουαλικού περιεχομένου που κυκλοφόρησε μετά την καταγγελία.

Επίσης ανέφερε ότι η κόρη της και η 16χρονη φίλη της πήγαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, επειδή «η δήθεν φίλη της κόρης μου αντάλλασσε μήνυμα με τον ποδοσφαιριστή και ήθελε να βγουν», συμπληρώνοντας ότι η κόρης της έβλεπε για πρώτη φορά τόσο τον Σεμέδο όσο και τον μάνατζερ.

«Πρώτα βιάστηκε από τον μάνατζερ και μετά από τον ποδοσφαιριστή»
Περιγράφοντας όσα διαδραματίστηκαν εκείνη τη βραδιά είπε ότι «την ώρα που ο μάνατζερ βίαζε την κόρη μου, η δήθεν φίλη συνευρισκόταν με τη θέλησή της με τον ποδοσφαιριστή».

Όσο για το τι συνέβη μετά, είπε πως η κοπέλα ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ήταν σε σοκ και ντρεπόταν. «Ήρθε μετά ο ποδοσφαιριστής και τη βίασε και του φώναζε όχι».

«Πολύ αργότερα και γνωρίζοντας ο ποδοσφαιριστής ότι έχει συμβεί αυτό στη μικρή από το μάνατζερ» τόνισε στην ερώτηση για το πότε πήγε στο δωμάτιο και τη βίασε ο ποδοσφαιριστής. «Δεν μπόρεσε να του αντισταθεί» σημείωσε η μητέρα.

«Δεν έφυγε για να μην την αφήσει μόνη της»

Η μητέρα υποστήριξε ότι η κόρης της θέλησε να στηρίξει τη 16χρονη φίλη της με την οποία είχαν πάει μαζί στο σπίτι του ποδοσφαιριστή για αυτό και δεν έφυγε.

«Η δήθεν φίλη ήξερε τον ποδοσφαιριστή. Η κόρη μου δεν γνώριζε κανέναν από τους δύο (σ.σ. τον Σεμέδο και τον μάνατζερ), ήταν η πρώτη φορά που γνωρίστηκαν. Η κόρη μου εμένα τη στήριξε, τη στήριξε γενικότερα, όλο το βράδυ εκείνο, τη δήθεν φίλη της. Δεν έφυγε για να μην την αφήσει μόνη της» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 17χρονης.

«Δεν είναι στο βίντεο η κόρη μου»

Η μητέρα της ανήλικης αρνήθηκε ότι σε βίντεο σeξουαλικού περιεχομένου που κυκλοφόρησε μετά την καταγγελία συμμετέχει η κόρη της με τη φίλη της.

«Δεν είναι επ΄ουδενί στο συγκεκριμένο βίντεο η κόρη μου και θα ‘πρεπε να ντρέπονται όλοι μα όλοι κι ειδικά κάποιες μανάδες που μιλάνε για την οικογένεια μου κι άνδρες που δεν είναι πραγματικά άνδρες. Εύχομαι να μην συμβεί στα παιδιά τους» είπε φανερά ενοχλημένη.

«Δεν έστειλε ο γιος μου μηνύματα, είναι επτά ετών»

Σχολιάζοντας την υπεράσπιση του παίκτη και το γεγονός πως υποστηρίζει ότι ο γιος της έστειλε μήνυμα στον ποδοσφαιριστή εκβιάζοντας τον και ζητώντας 15.000 ευρώ, είπε ότι «ο γιος μου είναι μόλις επτά ετών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο σεναριογράφος του «The Simpsons» σε ηλικία 61 ετών

Κόσμος 16.11.2025
Ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με όσα δήλωσε η αδελφή του

Αυτοκίνητο που μετέφερε παράνομους μετανάστες έπεσε σε χαράδρα στη Ροδόπη ‑ Ένας vεκρός

Ελλάδα 16.11.2025
Από το Τμήμα Συνοριακής Σαπών, σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά παράνομων στο εσωτερικό της χώρας

Πέθανε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης

Ελλάδα 16.11.2025
Ο Δημήτρης Σταμάτης έδινε μάχη πολλά χρόνια με σοβαρή ασθένεια

Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Ο πρόεδρος της Ουκρανίας έφτασε στην Αθήνα

Ελλάδα 16.11.2025
Το μεσημέρι θα τον υποδεχτεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου

Ποιοι σταθμοί του Μετρό κλείνουν αύριο από τις 2 το μεσημέρι

Ελλάδα 16.11.2025
Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση

Παραγουανός τερματοφύλακας προκαλεί Βραζιλιάνο πριν το πέναλτι και εκείνος τον… γελοιοποιεί με εκτέλεση «Πανένκα»

Αθλητικά Νέα 16.11.2025
Μία από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές του Παγκοσμίου Κυπέλλου U17 εκτυλίχθηκε στη φάση των «32»

Πρώην αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής μέλος εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε μέσω τηλεφωνικών κλήσεων

Ελλάδα 16.11.2025
Είχε υποστηρικτικό ρόλο στο ξέπλυμα χρήματος μελών του κυκλώματος, στο οποίο μετείχε ο αδελφός της

Συναγερμός για το πιο σοβαρό ξέσπασμα γρίπης εδώ και δεκαετίες – Προβληματισμός και στην Ελλάδα

Ελλάδα 16.11.2025
Η γρίπη πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη και μπορεί να αποβεί θανατηφόρα όταν προσβάλλει τις πιο ευάλωτες ομάδες

Κλειστός ο Εθνικός Κήπος για δύο ημέρες έπειτα από εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Ελλάδα 16.11.2025
Οι λόγοι για το κλείσιμο του χώρου δε διευκρινίζονται

Ταλαιπωρία για 95 επιβάτες: Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία μετά τη Σίνδο

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο μετέβη άμεσα εφεδρική μηχανή προκειμένου να αντικαταστήσει την μηχανή της ακινητοποιημένης αμαξοστοιχίας

Επίσκεψη Ζελένσκι υπό άκρα μυστικότητα: Τι θα ζητήσει ο Ουκρανός πρόεδρος από την Αθήνα;

Ελλάδα Χτες
Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και άκρα μυστικότητα επισκέπτεται αύριο Κυριακή την Αθήνα ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.