E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Υπόθεση Σεμέδο: «Πρώτα βιάστηκε από τον μάνατζερ και μετά από τον ποδοσφαιριστή»

Τα όσα συνέβησαν το επίμαχο βράδυ περιέγραψε η μητέρα της 17χρονης

Δημοσίευση 5/10/2021 | 18:47

Υπόθεση Σεμέδο: «Πρώτα βιάστηκε από τον μάνατζερ και μετά από τον ποδοσφαιριστή»

Η μητέρα της 17χρονης που κατήγγειλε βιασμό από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο και τον μάνατζέρ του περιέγραψε τι συνέβη εκείνο το βράδυ.

Η μητέρα μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star για τον διπλό βιασμό της κόρης της, υποστηρίζοντας ότι αρχικά βιάστηκε με τον μάνατζερ και στη συνέχεια με τον ποδοσφαιριστή, δύο άνδρες που πρώτη φορά έβλεπε εκείνο το βράδυ.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν είναι η κόρη της στο βίντεο σeξουαλικού περιεχομένου που κυκλοφόρησε μετά την καταγγελία.

Επίσης ανέφερε ότι η κόρη της και η 16χρονη φίλη της πήγαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, επειδή «η δήθεν φίλη της κόρης μου αντάλλασσε μήνυμα με τον ποδοσφαιριστή και ήθελε να βγουν», συμπληρώνοντας ότι η κόρης της έβλεπε για πρώτη φορά τόσο τον Σεμέδο όσο και τον μάνατζερ.

«Πρώτα βιάστηκε από τον μάνατζερ και μετά από τον ποδοσφαιριστή»
Περιγράφοντας όσα διαδραματίστηκαν εκείνη τη βραδιά είπε ότι «την ώρα που ο μάνατζερ βίαζε την κόρη μου, η δήθεν φίλη συνευρισκόταν με τη θέλησή της με τον ποδοσφαιριστή».

Όσο για το τι συνέβη μετά, είπε πως η κοπέλα ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ήταν σε σοκ και ντρεπόταν. «Ήρθε μετά ο ποδοσφαιριστής και τη βίασε και του φώναζε όχι».

«Πολύ αργότερα και γνωρίζοντας ο ποδοσφαιριστής ότι έχει συμβεί αυτό στη μικρή από το μάνατζερ» τόνισε στην ερώτηση για το πότε πήγε στο δωμάτιο και τη βίασε ο ποδοσφαιριστής. «Δεν μπόρεσε να του αντισταθεί» σημείωσε η μητέρα.

«Δεν έφυγε για να μην την αφήσει μόνη της»

Η μητέρα υποστήριξε ότι η κόρης της θέλησε να στηρίξει τη 16χρονη φίλη της με την οποία είχαν πάει μαζί στο σπίτι του ποδοσφαιριστή για αυτό και δεν έφυγε.

«Η δήθεν φίλη ήξερε τον ποδοσφαιριστή. Η κόρη μου δεν γνώριζε κανέναν από τους δύο (σ.σ. τον Σεμέδο και τον μάνατζερ), ήταν η πρώτη φορά που γνωρίστηκαν. Η κόρη μου εμένα τη στήριξε, τη στήριξε γενικότερα, όλο το βράδυ εκείνο, τη δήθεν φίλη της. Δεν έφυγε για να μην την αφήσει μόνη της» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 17χρονης.

«Δεν είναι στο βίντεο η κόρη μου»

Η μητέρα της ανήλικης αρνήθηκε ότι σε βίντεο σeξουαλικού περιεχομένου που κυκλοφόρησε μετά την καταγγελία συμμετέχει η κόρη της με τη φίλη της.

«Δεν είναι επ΄ουδενί στο συγκεκριμένο βίντεο η κόρη μου και θα ‘πρεπε να ντρέπονται όλοι μα όλοι κι ειδικά κάποιες μανάδες που μιλάνε για την οικογένεια μου κι άνδρες που δεν είναι πραγματικά άνδρες. Εύχομαι να μην συμβεί στα παιδιά τους» είπε φανερά ενοχλημένη.

«Δεν έστειλε ο γιος μου μηνύματα, είναι επτά ετών»

Σχολιάζοντας την υπεράσπιση του παίκτη και το γεγονός πως υποστηρίζει ότι ο γιος της έστειλε μήνυμα στον ποδοσφαιριστή εκβιάζοντας τον και ζητώντας 15.000 ευρώ, είπε ότι «ο γιος μου είναι μόλις επτά ετών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ναυάγησε» η συνάντηση των αγροτών με τον πρωθυπουργό – Καταγγέλλουν την κυβέρνηση για απόπειρα διάσπασης

Ελλάδα Χτες
«Παγώνει» ο διάλογος με ευθύνη της κυβέρνησης – Η στρατηγική των δύο ραντεβού δυναμίτισε το κλίμα, μιλούν για πολιτικό παιχνίδι με τα μπλόκα

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για τον τραυματισμό γυναίκας από πτώση οροφής

Ελλάδα Χτες
Δικογραφία για παραβίαση κανόνων οικοδομικής και κοινώς επικίνδυνη βλάβη – Έλεγχοι σε όλα τα καταστήματα εστίασης

Fast track πόρισμα ζητά η κυβέρνηση για το μπλακ άουτ στο FIR

Ελλάδα Χτες
Σοβαρά ερωτήματα για τη βιασύνη της κυβέρνησης και την επιλογή να μη συμμετάσχει ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ στη διερεύνηση

Μαρία Καρυστιανού: «Δεν θα ανεχθώ όποιον στηλιτεύει τον αγώνα μου» – Επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στις εκλογές

Ελλάδα Χτες
Η πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023» δηλώνει έτοιμη να παραιτηθεί αν της ζητηθεί, απαντά στις εσωτερικές αντιδράσεις και επιβεβαιώνει τη δημιουργία πολιτικού κινήματος.

Μαρινάκης: Στόχος μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη να αρθούν τα μπλόκα – «Δεν λειτουργούμε με τελεσίγραφα»

Ελλάδα Χτες
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθαρίζει ότι ο διάλογος με τους αγρότες θα γίνει χωρίς όρους και πιέσεις, με στόχο την αποκλιμάκωση των κινητοποιήσεων και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στους δρόμους.

Σέρρες: «Δεν τον σκότωσα εγώ» επιμένει ο 16χρονος

Ελλάδα Χτες
Εμπλοκή δεύτερου ατόμου εξετάζουν οι Αρχές

Πέθανε ο θηλυκός χιμπατζής Ai σε ηλικία 49 ετών

Κόσμος Χτες
Χαρακτηρίστηκε «ιδιοφυΐα» λόγω υψηλού IQ

Βόλος: Θρίλερ με θάνατο βρέφους λίγο πριν τη γέννα ‑ Στο εδώλιο ο γιατρός

Ελλάδα Χτες
Ο γιατρός αρνείται οποιαδήποτε αμέλεια, υποστηρίζοντας ότι ακολούθησε όλα τα προβλεπόμενα ιατρικά πρωτόκολλα και προέβη σε όλες τις ενέργειες που όφειλε

Αγρια επίθεση καρχαρία σε γυναίκα στη Βραζιλία: «Ήξερα ότι με είχε δαγκώσει», δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Η επίθεση καταγράφηκε καρέ καρέ από υποβρύχια κάμερα με το θύμα τελικά να γλιτώνει με αρκετά ράμματα

Πιερία: Ξεκίνησε η δίκη της 34χρονης που σκότωσε κι έθαψε στην αυλή του σπιτιού της τον 58χρονο σύντροφό της

Ελλάδα Χτες
Για πέντε μήνες η 34χρονη προσποιούνταν πως τον αναζητούσε εναγωνίως, δίνοντας συνεντεύξεις σε τηλεοπτικές εκπομπές - Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Αγριος ελέφαντας σε αμόκ στην Ινδία: 20 νεκροί σε εννέα ημέρες, μεταξύ τους πατέρας με παιδιά 6 και 8 ετών

Κόσμος Χτες
Οι περισσότεροι θάνατοι συνέβησαν τη νύχτα, όταν οι κάτοικοι φυλάσσουν το ρύζι στα χωράφια και τις αποθήκες

Πρεμιέρα για τις χειμερινές εκπτώσεις, ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Ελλάδα Χτες
Eμπορικοί σύλλογοι και ενώσεις καταναλωτών υπενθυμίζουν ότι οι εκπτώσεις πρέπει να είναι διαφανείς και αληθείς, με την αρχική και τη μειωμένη τιμή να αναγράφονται ξεκάθαρα στις ετικέτες, ώστε οι αγορές να είναι ασφαλείς και συμφέρουσες για όλους