E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζήτησε από μητέρα να φύγει γιατί… το κλάμα του παιδιού «της χάλασε το υπέροχο γεύμα»

«Επέλεξαν να κάνουν παιδιά και, ως εκ τούτου, πρέπει να προσπαθούν περισσότερο»

Δημοσίευση 5/10/2021 | 16:48

Ζήτησε από μητέρα να φύγει γιατί… το κλάμα του παιδιού «της χάλασε το υπέροχο γεύμα»

Δεν είναι ασυνήθιστο να συναντούμε καταστάσεις μη εύκολα διαχειρίσιμες όταν βρισκόμαστε σε δημόσιους χώρους ή σε μαγαζιά μαζί με άλλους ανθρώπους.

Ένα απρεπές σχόλιο που θα ακούσουμε από ένα διπλανό τραπέζι, μία κακή συμπεριφορά ή τα παιχνίδια παιδιών σε μέρη που δεν είναι επιτρεπτά μπορεί να χαλάσουν τη διάθεσή μας στιγμιαία. Η διαχείριση τέτοιων περιστατικών ωστόσο ποικίλει.

Μια γυναίκα κατέφυγε στο δημοφιλές φόρουμ Reddit για να παραδεχτεί ότι ζήτησε από μια μαμά να φύγει από ένα εστιατόριο με το παιδί της που έκλαιγε γιατί της χαλούσε το γεύμα.

Στην ανάρτηση, η 23χρονη εξήγησε ότι είχε βγει για ένα υπέροχο δείπνο όταν το παιδί άρχισε να «ουρλιάζει».

Και εξήγησε: «Το εστιατόριο δεν έχει αστέρι Michelin, ωστόσο είναι ένα μέρος που σερβίρει καλό φαγητό οπότε καταλαβαίνετε ότι η πλειονότητα των θαμώνων θέλει να μπορεί να απολαύσει το φαγητό του». Η γυναίκα συνέχισε λέγοντας ότι εκείνη και ο φίλος της είχαν καθίσει δύο τραπέζια μακριά από την οικογένεια. «Ενώ εγώ και ο φίλος μου απολαμβάναμε το γεύμα μας, το μικρότερο παιδί άρχισε να κλαίει για απροσδιόριστο λόγο»

«Όταν λέω κλαίει εννοώ ουρλιάζει. Μιλάω για τον τύπο ουρλιαχτού που σου τρυπάει τα αυτιά και καταλήγει να είναι σωματικά επώδυνο. Αυτό συνεχίζεται για περίπου 10 λεπτά και έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι, αφού έχω πληρώσει για να απολαύσω το γεύμα μου και το παιδί δεν κλείνει το στόμα του». Η γυναίκα πλησίασε την οικογένεια αλλά δεν πήγε πολύ καλά. Σε αυτό το σημείο η γυναίκα όπως η ίδια περιγράφει έχασε κάθε υπομονή και αποφάσισε να πλησιάσει την οικογένεια. Αλλά αυτή η απόφαση δεν πήγε καλά.

Έγραψε: «Πήγα στο τραπέζι της οικογένειας και ρώτησα αν κάποιος μπορούσε να βγάλει το παιδί έξω μέχρι να ηρεμήσει, αφού οι άνθρωποι προσπαθούν να απολαύσουν το φαγητό τους.

«Η μητέρα μου είπε νευριασμένη ότι το παιδί της είναι μικρό και ότι πρέπει να δείξω λίγη συμπόνια. Απάντησα λέγοντάς της ότι πλήρωσα για να απολαύσω το γεύμα μου και ότι αν δεν πρόκειται να κάνει το παιδί της να ησυχάσει, τότε πρέπει να κάνει τη χάρη σε όλους στο εστιατόριο και να βγει έξω.

«Αφού κάθομαι, βλέπω τη μητέρα να καλεί έναν από τους σερβιτόρους. Συνεχίζει να τους λέει ότι ήμουν αγενής μαζί της και ότι την κάνω να νιώθει άβολα. Ένας από τους άλλους θαμώνες είπε στον σερβιτόρο ότι δεν ήταν έτσι και ότι επέτρεπε στο παιδί να κλάψει ενώ άλλοι προσπαθούσαν να φάνε. Οι γονείς έφυγαν τελικά, αλλά όχι πριν μου ρίξουν ένα κακό βλέμμα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sally Field: Το μυστικό που έκρυβε για 70 χρόνια πίσω από τα δύο Όσκαρ

Celebrity Stories 25.02.2026
Η σκοτεινή παιδική ηλικία, ο σταρ πατριός και η εξομολόγηση που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Ήταν το απόλυτο supermodel. Ώσπου μια μέρα τα βρόντηξε κι έφυγε. Να γιατί

Celebrity Stories 25.02.2026
Πού βρίσκεται σήμερα η Rachel Hunter

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Tabloid 25.02.2026
Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Tabloid Χτες
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Tabloid Χτες
O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Media Χτες
Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Νέα ζωή για το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο Φθιώτιδας – Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Tabloid Χτες
Ποιος αγόρασε το ιστορικό εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Social Χτες
«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Tabloid Χτες
Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Media Χτες
Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της