E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γλυκά Νερά: Φωτογραφίες από το κρεβάτι που άφησε την τελευταία της πνοή η Καρολάιν

Εικόνες ντοκουμέντο που ανατριχιάζουν

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/9/2021 | 22:56

Γλυκά Νερά: Φωτογραφίες από το κρεβάτι που άφησε την τελευταία της πνοή η Καρολάιν

Για πρώτη φορά, το LIVE NEWS παρουσιάζει αποκλειστικά φωτογραφίες από το κρεβάτι του μοιραίου ζευγαριού. Είναι τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξαν οι άνδρες της σήμανσης. Ένα κρεβάτι γεμάτο από τα μαύρη σκόνη που φέρνει στην επιφάνεια τα σημάδια που τυχόν άφησε πίσω του ο δολοφόνος, παρ’ ότι θεωρούσε ότι είχε διαπράξει το τέλειο έγκλημα.

Τα σεντόνια και οι μαξιλαροθήκες έχουν αφαιρεθεί για εξέταση γενετικού υλικού και άλλων αποτυπωμάτων. Η κηλίδα όμως από αίμα της Καρολάιν στο σημείο όπου ήταν το κεφάλι της, εκεί όπου προκλήθηκε ο ασφυκτικός της θάνατος, έχει περάσει στο στρώμα κι έχει αφήσει το σημάδι της φρίκης που έζησε τις τελευταίες της στιγμές.

Στις εικόνες αποτυπώνεται το μαξιλάρι με το οποίο ο ίδιος ο πιλότος ομολόγησε ότι έπνιξε την 20χρονη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού τους, την ώρα που κοιμόταν.

Πάνω του υπάρχει μια πατημασιά, που το πιθανότερο είναι να έγινε μετά το έγκλημα και αφ’ ότου είχε αφαιρεθεί η μαξιλαροθήκη από τους αστυνομικούς. Ένα ανατριχιαστικό αποτύπωμα που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει, πλην των αστυνομικών, σε ποιον ανήκει.

Η Καρολάιν κοιμόταν όταν ο 34χρονος πιλότος την αιφνιδίασε. Σύμφωνα με την ομολογία του στους αστυνομικούς, πήγε από πάνω της και άρχισε να την πιέζει με το βάρος του κορμιού του ώσπου εκείνη έπαψε να αντιδρά.

Περίπου πέντε λεπτά κράτησε η άνιση πάλη τους, με την 20χρονη να μάχεται μάταια για μια ανάσα και τελικά να δολοφονείται από τον ίδιο της τον σύζυγο.

Τα σημάδια από το αίμα της μαρτυρούν τη βιαιότητα, την ασφυξία που της προκάλεσε ο δολοφόνος της. Μια γυναίκα που κοιμόταν αμέριμνη, που δεν περίμενε ποτέ ο πατέρας του παιδιού της να ανέβει ξημερώματα στην κρεβατοκάμαρά τους και να την σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας στην έρευνά τους δεν άφησαν τίποτα στην τύχη. Έντονα είναι τα σημάδια που έχουν αφήσει πίσω τους, προκειμένου να συλλέξουν και το παραμικρό στοιχείο που θα μπορούσε να βρίσκεται πάνω στο στρώμα που έγινε η δολοφονία.

Δεν υπάρχουν δαχτυλικά αποτυπώματα, ούτε γενετικό υλικό τρίτου προσώπου, τίποτα που να υποδεικνύει ότι στον συγκεκριμένο χώρο, αλλά και σε όλο το υπόλοιπο σπίτι μπήκαν οι ληστές που ισχυριζόταν ο τεθλιμμένος, χωρίς δάκρυα, χήρος.

Τα πάντα, ήταν ένα καλοστημένο σκηνικό που όμως δεν έπεισε τους έμπειρους αστυνομικούς.

Την ίδια ώρα που οι εικόνες – ντοκουμέντο βγαίνουν για πρώτη φορά αποκλειστικά από το LIVE NEWS, η οικογένεια του 34χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, κάνει γνωστό ότι αποσύρει το αίτημα συνεπιμέλειας με τους γονείς της Καρολάιν για τη μικρή Λυδία, το μωρό του μοιραίου ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κύριο μέλημα και των δύο οικογενειών είναι το κοριτσάκι να μεγαλώσει ήρεμα και ισορροπημένα, με τις δυο πλευρές να συμφωνούν ότι θα κάνουν τα πάντα για να το διασφαλίσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τις κερκίδες του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου

Ελλάδα 20.11.2025
Διακομίστηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου

Ισπανία: Η Meta καταδικάστηκε για «αθέμιτο ανταγωνισμό»

Κόσμος 20.11.2025
Αποζημίωση 540 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ

Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί επειδή αρνήθηκε να τον μεταφέρει

Ελλάδα 20.11.2025
Ο 34χρονος μπήκε σε ταξί που οδηγούσε 51χρονος και απαίτησε να μεταφερθεί στον προορισμό του

Πέθανε ο Πάνος Μαρινόπουλος

Ελλάδα 20.11.2025
Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας

Πότε δεν έκανε challenge, ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά, λέει ο παππούς του 22χρονου που πνίγηκε με μπέργκερ

Ελλάδα 20.11.2025
Ο 22χρονος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή - Νοσηλευόταν την τελευταία εβδομάδα στη ΜΕΘ

Φυλάκιση 22 μηνών με αναστολή στον οδηγό μηχανής για το τροχαίο με νεκρό βρέφος στον Βόλο

Ελλάδα 20.11.2025
Η δίκη έγινε έγινε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας

Η Γαλλία να είναι έτοιμη «να χάσει τα παιδιά της» σε πιθανό πόλεμο με τη Ρωσία

Κόσμος 20.11.2025
Σάλος από τις δηλώσεις του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου

Αγαθονήσι: Προειδοποιητικές βολές κατά τουρκικών σκαφών από το Λιμενικό

Ελλάδα 20.11.2025
Τουρκικό αλιευτικό έκανε επικίνδυνους ελιγμούς εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων

Μουντιάλ 2026: Τα ζευγάρια των playoffs και τα μονοπάτια για τα 4 τελευταία εισιτήρια της UEFA

Αθλητικά Νέα 20.11.2025
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τις ομάδες που θα πάρουν τα τελευταία 4 εισιτήρια της ευρωπαϊκής ζώνης για το Μουντιάλ 2026

Πορτογαλία: 9χρονος ακρωτηριάστηκε στην τουαλέτα σχολείου από συμμαθητές του

Κόσμος 20.11.2025
Ο 9χρονος χρειάζεται παυσίπονα και αντιβιοτικά κάθε 12 ώρες, ενώ χρειάζεται και υπνωτικά χάπια για να κοιμηθεί γιατί κλαίει κάθε βράδυ, λέει η μητέρα του

Ζαγόρι: Ο Δήμος ζητά κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Ελλάδα 20.11.2025
Ο Δήμαρχος Ζαγορίου ζητά με επιστολή του από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας να κυρηχθεί ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης