E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο online Masterclass της ΓΙΩΤΗΣ με τον αγαπημένο Masterchef Σταύρο Βαρθαλίτη!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/9/2021 | 19:53

«Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί»

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου online Masterclass «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί», που ήταν αφιερωμένο σε καλοκαιρινά γλυκά και πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο από τη ΓΙΩΤΗΣ και τον ταλαντούχο Masterchef Σταύρο Βαρθαλίτη, ήρθε η ώρα για το δεύτερο «γλυκό μάθημα» της χρονιάς, αφιερωμένο στις ζύμες!

Η «ύλη» του 2ου διαδικτυακού Masterclass «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί», περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να ξέρουμε για θεϊκό, αφράτο red velvet κέικ με γέμιση, αλλά και την πιο τραγανή και ακαταμάχητη τάρτα με τριπλή σοκολάτα που θα ξετρελαίνουν τους αγαπημένους μας, μικρούς και μεγάλους!

Αν θέλετε λοιπόν να πάρετε μέρος κι εσείς στη μοναδική αυτή ζαχαροπλαστική εμπειρία, μπείτε στο www.jotis-zacharoplathoume.gr και δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί», από 15/09 έως 26/09, για να διεκδικήσετε μία θέση στο διαδικτυακό Μasterclass. 15 τυχεροί ή τυχερές, που θα προκύψουν μέσα από κλήρωση, θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μοναδικές συνταγές με ζύμη του αγαπημένου Masterchef, υπό την καθοδήγησή του βήμα-βήμα  και σύμμαχο τα εξαιρετικά προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ. Eπιπλέον, στη 2η φάση του διαγωνισμού, ο «καλύτερος μαθητής» θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει έπαθλο μια κουζινομηχανή! Σε κάθε περίπτωση, όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή, ακόμη και αν δεν σταθούν τυχεροί για να συμμετάσχουν στο Masterclass, μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν αγαπημένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Διαγωνισμό «Ζαχαροπλάθουμε & Μαθαίνουμε Μαζί» και τους Όρους Συμμετοχής, στο www.jotis-zacharoplathoume.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το Full Circle επιστρέφει: &ME και Rampa στο Πάρκο Στρατού για τη μεγάλη καλοκαιρινή συνάντηση

Δράσεις Χτες
Με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Το ελληνικό αναψυκτικό που έκανε το Τόκιο… πράσινο

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Η επίσημη είσοδός της πραγματοποιήθηκε μέσα από ένα εντυπωσιακό launch event στη Shibuya, στην καρδιά του Τόκιο!

Στρατηγική συνεργασία Ομίλου Green Beverages – Asahi Soft Drinks για την ανάπτυξη της Green Cola στην Ιαπωνία

Wellness 23.05.2026
Μία ελληνική μάρκα εισέρχεται σε μία από τις πιο απαιτητικές αγορές του κόσμου, μέσα από συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους ποτών της Ιαπωνίας

Το Κολωνάκι υποδέχεται το tavernaki: Μια νέα πρόταση που επαναπροσδιορίζει την έννοια της ταβέρνας

Better life 20.05.2026
Το tavernaki έρχεται για να ταράξει τα γαστρονομικά νερά της πόλης μέσα από ένα concept που αποτελεί έμπνευση του Ανταμ Κοντοβά

«Adopt a πανηγύρι»: Η ΦΙΞ ΕΛΛΑΣ ενισχύει την ελληνική παράδοση και τις μνήμες που μένουν ανεξίτηλες

Δράσεις 13.05.2026
Μέσα από τη διαδικασία αυτή, 9 πανηγύρια -ένα από κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας- θα λάβουν τη στήριξη της ΦΙΞ ΕΛΛΑΣ

Μοσχοφίλερο Ροζέ Μπουτάρη: Η ροζέ πλευρά του Μοσχοφίλερου

Wellness 13.05.2026
Το αγαπημένο Μοσχοφίλερο Μπουτάρη αποκτά νέα, ροζέ προσωπικότητα και συστήνεται ξανά στο κοινό, έχοντας ήδη στις αποσκευές του ένα διεθνές Χρυσό Βραβείο!