E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το pοζ βίντεο της Τούνη

«Ξέρεις τι είναι να μου στέλνουν συνέχεια μηνύματα και να μου λένε το ίδιο πράγμα;»

Δημοσίευση 27/9/2021 | 14:54

Τι είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το pοζ βίντεο της Τούνη

Με αφορμή τη συνάντησή του με τη Χριστίνα Ορφανίδου στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την αναφορά στο ροζ βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι με την ίδια να συμμετέχει, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξέσπασε σχετικά με τέτοιες πράξεις και αναφέρθηκε στην παρόμοια εμπειρία που είχε η σύντροφός του Ιωάννα Τούνη.

Πριν από λίγους μήνες, πρώην σύντροφος της Ιωάννας Τούνη είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές, εν αγνοία φυσικά, της διάσημης influencer.

Ο νυν σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου πιάστηκε από την ευκαιρία, καθώς η Χριστίνα Ορφανίδου μίλησε για το δυσάρεστο συμβάν και καταδίκασε τέτοιες συμπεριφορές.

«Θέλω να πω κάτι, πραγματικά δεν θέλω να μιλήσω πολύ, γιατί θα νομίζουν όλοι ότι το κάνω, επειδή είναι η κοπέλα μου και την υπερασπίζομαι. Ένα πράγμα που έχω δει στην Ιωάννα και έχω ερωτευτεί πάρα πολύ είναι ότι όντως είναι πολύ καλό παιδί και έχει πολύ καλή ψυχή. Αλλά μην ξεχνάμε, είναι ένας άνθρωπος που έχει φάει πάρα πολύ πόλεμο, για πολλούς και διάφορους λόγους. Γιατί είναι φαινόμενο στο Instagram, γιατί είχε βγει κάποια στιγμή ένα βίντεο, που την έχει "πεθάνει", έχει "πεθάνει" την οικογένειά της και τον οποιοδήποτε», εξήγησε αρχικά.

Στην συνέχεια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε: «Είναι το εύκολο θύμα όλων των ανθρώπων που βλέπουν όλους εμάς στην τηλεόραση, το παρουσιαστικό μας και μπαίνουν σε μία εύκολη κριτική. Έλα μωρέ, η Χριστίνα είναι αυτή η κοπέλα, η Ιωάννα αυτή, ο Δημήτρης... Όλοι νομίζουν πως αυτό που μας έχει χαριστεί είναι και μέσα στο κρεβάτι μας. Και επειδή διαρρέει κάτι, επιβεβαιώνονται. Αυτή θα γυρίσει στο σπίτι της και θα αντιμετωπίσει όχι μόνο την οικογένειά της, αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό. Είναι πολύ δύσκολο ένας άνθρωπος να προχωρήσει τη ζωή του. Δεν είναι εύκολο όμως, για τον νέο σύντροφο. Και εμένα ξέρεις τι είναι να μου στέλνουν μηνύματα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μου λένε το ίδιο πράγμα; Μπορείς να το αντέξεις; Εννοείται, μου στέλνουν μηνύματα. Δεν έχουν πάρει παιδεία από το σπίτι τους, αυτό πρέπει να το δουλέψεις μόνος σου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Σάρον Στόουν φωτογραφήθηκε τόπλες για εξώφυλλο περιοδικού στα 67 της

Tabloid 20.06.2025
Η Χολιγουντιανή σταρ προχώρησε σε ακόμα μια τολμηρή φωτογράφιση

Βαρύ πένθος για την Βρισηίδα Ανδριώτου

Tabloid 20.06.2025
Η Βρισηίδα Ανδριώτου «έχασε» πολύ αγαπημένο της πρόσωπο

Η Εύη Βατίδου δάκρυσε για τον Αλέξη Κούγια: «Πλέον είμαι σίγουρη ότι δε με αγάπησε ποτέ»

Tabloid 20.06.2025
Πολλά δεν ξέρετε για τον Κούγια και δεν θα τα μάθει και κανείς, πρόσθεσε μεταξύ άλλων

Πώς είναι η Δάφνη Σημίτη σήμερα; Η πρώτη δημόσια εμφάνιση 5 μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της

Tabloid 20.06.2025
Η χήρα του πρώην πρωθυπουργού εμφανίστηκε στο Ηρώδειο

Τζούλια Νόβα: Κάνει βόλτες στα σοκάκια της Μυκόνου και «μαγνητίζει» τα βλέμματα

Tabloid 20.06.2025
Εκθαμβωτική σε μια ακόμη εμφάνισή της η Τζούλια Νόβα

Μάριος Αθανασίου: «Είχα ανάγκη να πάω για δουλειά στην οικοδομή, το χρειαζόμουν για να αδειάσει το μυαλό μου»

Celebrity Stories 20.06.2025
Δούλεψα ως εργάτης στην οικοδομή. Είχα κουραστεί με το περιβάλλον μου, με το πώς ήμουν στην ζωή μου, στις συναναστροφές μου

Κόνι Μεταξά: «Δεν έχουμε επαγγελματική σχέση με τον Μάριο αλλά φιλική, δεν πιστεύω ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει»

Celebrity Stories 20.06.2025
Πρέπει να κάτσεις, να βράσεις στο ζουμί σου, να καταλάβεις τι έγινε και μετά να ξαναψάξεις τον έρωτα

Έλενα Τοπαλίδου: Τι απαντά στα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της ‑ «Υπήρχε πολλά χρόνια πριν»

Celebrity Stories 20.06.2025
Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τα σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς για την εμφάνισή της και το πώς τα διαχειρίζεται

Χάρις Αλεξίου: Το ποίημα που απήγγειλε στη συναυλία για την Παλαιστίνη

Celebrity Stories 20.06.2025
Η ερμηνεύτρια έστειλε ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης