E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ποιοι είναι οι «τρομοκράτες του σπέρματος»

Ποιοι είναι οι άνθρωποι που έχουν αναστατώσει μια χώρα

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 27/9/2021 | 00:13

Ποιοι είναι οι «τρομοκράτες του σπέρματος»
Φωτογραφία από τον χρήστη RODNAE Productions στο Pexels

Ακούγεται παράξενο, τρομακτικό, όμως συμβαίνει, και μάλιστα σε μία απο τις πιο ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου. Η νέα τάση στη Νότια Κορέα, όπου άνδρες εκσπερματώνουν μέσα ή πάνω σε αντικείμενα γυναικών έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που ανάγκασε τη κυβέρνηση να ετοιμάσει νομοθετικό πλαίσιο για να καταδικάζονται οι δράστες.

Τα ΜΜΕ τους βάφτισαν «τρομοκράτες του σπέρματος», και οι επίσημες καταγγελίες είναι πλέον χιλιάδες. Τα θύματα δηλώνουν σοκαρισμένα και ζητούν από τη πολιτεία να λάβει μέτρα τώρα πριν είναι πολύ αργά και βρεθούνε μπροστά σε μια απρόβλεπτη κατάσταση.

Ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για χαρακτηριστεί σeξουαλικό έγκλημα και να τιμωρείται με φυλάκιση ή βαρύ χρηματικό πρόστιμο, ώστε να η ποινή να λειτουργήσει αποτρεπτικά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένας υπάλληλος στη Σεούλ όπου συνελήφθη 6 φορές να εκσπερματώνει μέσα στη κούπα με τον καφέ συναδέλφου του. Του καταλογίστηκε πρόστιμο 2500 δολαρίων, αλλά δεν φάνηκε να ενοχλείται.

Βέβαια ο συγκεκριμένος κορεάτης δεν είναι το πιο βαρύ περιστατικό, αφού ένας φοιτητής εκσπερμάτισε 54 φορές στον καφέ κοπέλας που τον απέρριπτε ερωtικά. Μάλιστα ήταν τέτοια η μανία του που έπιασε κρυφά δουλειά στην καφετέρια του πανεπιστημίου για να έχει πρόσβαση στον καφέ της.

Στην απορία γιατί δεν συλλαμβάνονται οι δράστες, η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει φυσική επαφή οπότε δεν είναι σeξουαλική επίθεση.

Χιλιάδες γυναίκες βγήκαν στους δρόμους και διαδήλωσαν με την κυβέρνηση να υπόσχεται σκληρές ποινές, μέχρι και 5ετη φυλάκιση για τους κατα συρροήν δράστες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μεξικό: Η «πόλη» που χάθηκε για πάντα – 130.000 ζωές εξαφανισμένες στον πόλεμο των ναρκωτικών

Stories 01.09.2025
Χιλιάδες οικογένειες ψάχνουν τους αγνοουμένους τους στο Μεξικό

Αφρική: Γιατί ζητά να ξαναγραφτούν οι παγκόσμιοι χάρτες

Stories 01.09.2025
Από το 1569 μέχρι σήμερα: Το λάθος που αλλάζει την εικόνα του κόσμου μας

Trans Rights υπό επίθεση: Το Τέξας ψηφίζει νόμο που θίγει την αξιοπρέπεια

Stories 01.09.2025
Όταν η πολιτική μπαίνει... στην τουαλέτα

Ένα χωριό με λεβάντες και... νεύρα! Γιατί οι κάτοικοι θέλουν τους τουρίστες μόνο τις καθημερινές

Stories Χτες
Η ισπανική πόλη που δεν θέλει τουρίστες τα Σαββατοκύριακα

Πώς η μουσική έσωσε τη ζωή μιας Εβραίας τσελίστριας

Πρόσωπα Χτες
Σήμερα, σε ηλικία 99 ετών, η Ανίτα Λάσκερ-Βάλφις είναι η τελευταία επιζήσασα της Γυναικείας Ορχήστρας του Αουσβιτς

4 διδασκαλίες του Μπρους Λι που θα σου αλλάξουν τη ζωή

Stories Χτες
Αρκεί να τις ακολουθήσεις

H εξαντλημένη γενιά: Μήπως ανήκεις σε αυτούς;

Νέα Εποχή Χτες
Αν γεννήθηκες στα 80s, πολύ πιθανόν

Το σπίτι‑σύμβολο του ελληνικού σινεμά ανοίγει ξανά τις πόρτες του – Δείτε πώς είναι σήμερα

Νέα Εποχή Προχτές
Το ιστορικό κτήριο της ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» αναστηλώνεται και ετοιμάζεται να φιλοξενήσει προβολές κλασικού ελληνικού κινηματογράφου