E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έγκλημα στη Ρόδο: Ο δολοφόνος της Ντόρας είχε χτυπήσει άσχημα την πρώην σύντροφό του

Αποκαλύψεις για το βίαιο παρελθόν του

Δημοσίευση 24/9/2021 | 08:23

Έγκλημα στη Ρόδο: Ο δολοφόνος της Ντόρας είχε χτυπήσει άσχημα την πρώην σύντροφό του

Ο 40χρονος είχε δείξει δείγματα επιθετικής συμπεριφοράς και στο παρελθόν με την πρώην σύντροφό του να μιλά στον ΑΝΤ1 και να περιγράφει με τρόμο πως θα μπορούσε να βρίσκεται αυτή στη θέση της αδικοχαμένης Ντόρας.

«Να μην φοβούνται να μιλήσουν, να φεύγουν, να φεύγουν αμέσως να μην δίνουν ευκαιρίες και το συγγενικό περιβάλλον, το φιλικό περιβάλλον να μην κάνει τα στραβά μάτια. Όλοι γνώριζαν. Όταν το συνειδητοποίησα τι έγινε σταμάτησα στη μέση του δρόμου και λέω αυτός ήταν. Ήμουν σίγουρη. Θα μπορούσα να ήμουν εγώ στη θέση της», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο δράστης είχε χτυπήσει άσχημα την πρώην σύντροφό του

Για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του δράστη της δολοφονίας της Ντόρας, μίλησε στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της πρώην συντρόφου του.

Όπως τόνισε ο δικηγόρος Βασίλης Μπέης «υπάρχει μια αργοπορία στην διεκπεραίωση των μηνύσεων ακόμα και σε σοβαρές υποθέσεις όπως αυτή», ενώ έκανε γνωστό πως η πρώην σύντροφος είχε καταθέσει δυο μηνύσεις σε βάρος του.

Η μια για σωματική βία και απειλή, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο την είχε χτυπήσει άσχημα μέσα στο σπίτι της και μάλιστα πήγε και στο νοσοκομείο για να διαπιστωθούν τα χτυπήματα και να καταγραφούν.

Η δεύτερη μήνυση σύμφωνα πάντα με τον κ. Μπέη κατατέθηκε όταν ο δράστης προσήλθε στην εργασία της κοπέλας για να την απειλήσει πως αν δεν αποσύρει την πρώτη μήνυση τότε θα ανεβάσει φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

Μαρτυρίες σοκ συγγενών της 31χρονης για την σχέση της με τον 42χρονο

Η Ντόρα, όπως λένε συγγενείς και φίλοι της ήταν μία κοπέλα με όνειρα γεμάτη αγάπη για τη ζωή, μόλις 31 ετών δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στη Ρόδο.

Η 31χρονη έζησε δίπλα στον μετέπειτα δολοφόνο της εννέα μήνες. Το καλοκαίρι αποφάσισαν να συζήσουν. Μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA η μητέρα της περιγράφει την σχέση της άτυχης εκπαιδευτικού με τον 42χρονο, αλλά και την επιθετική συμπεριφορά του απέναντί της.

«Είχε μεταπτυχιακό το παιδί, έκανε σε παιδιά φροντιστήριο οπότε εάν έβγαινε μετά τις 11 για καμιά δύο ωρίτσες αφού τελείωνε εδώ, αυτό έγινε για κάποιους μήνες. Κάποια στιγμή μέσα εκεί στον Ιούλιο λέει ‘μαμά θα μείνουμε μαζί’, δεν ήθελε πολλά – πολλά, λέει ‘δεν θέλω να μπλέξουμε οικογένειες θα γνωριστούμε και όταν γνωριστούμε’».

Το ζευγάρι πήγε τον Αύγουστο διακοπές. Εκεί, σύμφωνα με την οικογένεια της άτυχης Ντόρας, ξεκίνησε το μαρτύριο.

«Τελείωσε το μεταπτυχιακό της με άριστα. Αρίστευσε. Ο κύριος ζήλεψε. Κάτι που το έμαθα μετά. Το παιδί έμεινε εκεί Ιούλιο. Αύγουστο πήγανε διακοπές δύο εβδομάδες, τρεις έλειπαν Κάλυμνο πήγανε και εκεί κάτι έγινε σε ένα, που βρέθηκε μία ξαδέλφη της και εκεί ο κύριος έδειξε έναν εαυτό, αυτός είχε ξεκινήσει μόλις έκλεισε η πόρτα του σπιτιού. Της έλεγε ‘δε θα βγεις έξω’. Ξεκίνησε ας πούμε όταν θα βγαίνεις έξω το κλειδί ήταν πάντα πίσω από την πόρτα να βλέπει τι ώρα γυρνάει».

Η νεαρή εκπαιδευτικός μετά τις διακοπές αποφάσισε να βάλει τέλος σε αυτήν την σχέση. Η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή της είχε αρχίσει.

«Τέσσερις η ώρα τα ξημερώματα και μου λέει «μαμά αυτός ο άνθρωπος είναι τρελός, έχει πρόβλημα, θέλω να τον χωρίσω» και της λέω το κρεβάτι σου είναι εδώ. Και λέει τα είπα και στη μάνα μου τώρα μην νομίζεις ότι δεν μιλάω, δεν μιλάω και καλά τον προετοίμαζε ότι δεν πάμε καλά».

Φοβόταν για τη ζωή της

Η άτυχη Ντόρα είχε εξομολογηθεί στην αδελφή της ότι φοβόταν για τη ζωή της.«Φοβότανε. Φοβότανε πολύ γιατί δεν την είχε πλησιάσει».

Οι φόβοι βγήκαν αληθινοί. Ο δράστης έστησε ενέδρα θανάτου στην Ντόρα στο σημείο που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της. Την πυροβόλησε δύο φορές εν ψυχρώ και λίγη ώρα αργότερα αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Τα προφητικά λόγια

Μόλις πέντε ημέρες πριν την αποτρόπαια δολοφονία, η Ντόρα είχε εκμυστηρευθεί στην ξαδέλφη της τους φόβους της, λέγοντας ότι εάν συνέχιζε την σχέση με τον 42χρονο θα την έβλεπαν στις ειδήσεις.

«Το μόνο που μου είπε είναι ότι Ελένη έφυγα και ευτυχώς που έφυγα γιατί μπορεί να κατέληγα όπως οι υπόλοιπες κοπέλες που βλέπουμε στην τηλεόραση.

Το σπαρακτικό αντίο

Με μία κοινή φωτογραφία η αδελφή της αδικοχαμένης Ντόρας την αποχαιρέτησε.

«Δεν θα αλλάξω καμία στιγμή μαζί σου. Ήσουν και θα είσαι η καλύτερη αδερφή του κόσμου. Δεν σου άξιζε τέτοιος θάνατος Ντορούλι μου. Να μας προστατεύεις από εκεί που είσαι. Ήσουν και θα είσαι ο φύλακας άγγελός μου. Σ’ αγαπώ». Η οικογένεια της Ντόρας ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Στη μαύρη λίστα των γυναικοκτονιών προστέθηκε άλλο ένα θύμα. Το ενδέκατο από την αρχή του χρόνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Ελλάδα 11.04.2026
Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Κόσμος 11.04.2026
Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Κόσμος 11.04.2026
Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

Ο ιερέας της Χίου που ξεχωρίζει με τον μοναδικό τρόπο μετάδοσης του μηνύματος της Ανάστασης

Ελλάδα 11.04.2026
Ο ιερέας που έχει γίνει διάσημος για τον χαρακτηριστικό τρόπο που μεταφέρει το μήνυμα της Ανάστασης του Ιησού

Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα: Το εντυπωσιακό έθιμο του τεχνητού σεισμού

Ελλάδα 11.04.2026
Αναπαριστούν με αυτόν τον τρόπο τον σεισμό που κατά τις Γραφές ακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση

Χάντερ Μπάιντεν προκαλεί τους γιους του Τραμπ σε αγώνα πάλης σε «κλουβί»

Κόσμος Χτες
Για τον εορτασμό των 250 χρόνων από την ανεξαρτησία των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να φιλοξενήσει αγώνες με επαγγελματίες αθλητές του UFC στον Λευκό Οίκο

Λουτσέσκου: Ο συγκινητικός επικήδειος του Ραζβάν στην κηδεία του Μιρτσέα

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου κηδεύτηκε με στρατιωτικές τιμές στο Βουκουρέστι και ο γιος του, Ραζβάν, ήταν εκεί μέχρι το τέλος

Ο ηγέτης της γαλλικής ακροδεξιάς Ζορντάν Μπαρντελά και η Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία‑Καρολίνα είναι ζευγάρι;

Κόσμος Χτες
«Το ειδύλλιο που κανείς δεν περίμενε» και φωτογραφίες τους που τους δείχνουν μαζί παρουσιάζει γαλλικό περιοδικό