Απίστευτο σκηνικό: Ποδοσφαιριστής σούταρε καπνογόνο στην αντίπαλη εξέδρα
Πρωτοφανές σκηνικό σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Σεντ Τζόνσον με την Νταντί Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Σκωτίας.
Δημοσίευση 23/9/2021 | 18:27

Απίθανο σκηνικό στη Σκωτία, με τους οπαδούς της Σεντ Τζόνστον να πετούν καπνογόνο στον αγωνιστικό χώρο και ποδοσφαιριστή της Νταντί να τους το επιστρέφει με... σουτ 20 μέτρων
Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν καπνογόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με την αντίδραση ενός ποδοσφαιριστή της Νταντί να... κλέβει όλες τις εντυπώσεις.
Συγκεκριμένα, ο άσος των φιλοξενούμενων, Λέι Γκρίφιθς, προέβη σε μια αψυχολόγητη ενέργεια, αφού με σουτ 20 μέτρων έστειλε το καπνογόνο πίσω στην αντίπαλη κερκίδα!
Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Σκωτσέζος παραδέχθηκε πως έχει μετανιώσει για αυτή την απόφαση και απολογήθηκε προς τους οπαδούς για την απερισκεψία του.
Πάντως τα δεδομένα δείχνουν πως δύσκολα θα καταφέρει να αποφύγει την τιμωρία, καθώς η σκωτσέζικη ομοσπονδία έχει ήδη ανοίξει πειθαρχική έρευνα σε βάρος του.
“Wolves legend, Leigh Griffiths kicks flare same colour as Rangers Football Club’s jersey into a crowd of people.” https://t.co/7o2bBb8m6z
— crossy (@crossy72_) September 23, 2021
Αίγιο: 47χρονος πυροβόλησε ανήλικους επειδή έκαναν φασαρία
Φωτιά στα Σπάτα: Επεκτάθηκε και σε διπλανό κτίριο ‑ Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Έβρος: Πλημμύρισαν περισσότερα από 100.000 στρέμματα ‑ Ακατάλληλο το νερό
Αστυνομικοί της Σκότλαντ Γιαρντ παρείχαν ασφάλεια σε πάρτι του Επστάιν με παρόντα τον Αντριου το 2010
Αντιδράσεις για το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της Deutsche Welle ‑ «Πλήγμα για τη Δημοκρατία»
Φωτιά στα Σπάτα σε αποθηκευτικό χώρο καταστήματος αθλητικών ειδών
Πατρινό Καρναβάλι: 50.000 καρναβαλιστές στους δρόμους – Δείτε τη μεγάλη παρέλαση
LIVE Ελλάδα 22.02.2026






