E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

efood: Μετατρέπει όλες τις συμβάσεις των διανομέων σε αορίστου χρόνου

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα διατηρήσει «τα διευρυμένα δικαιώματα και τις πρόσθετες παροχές που απολάμβαναν οι εργαζόμενοι

Δημοσίευση 23/9/2021 | 17:21

efood: Μετατρέπει όλες τις συμβάσεις των διανομέων σε αορίστου χρόνου

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα διατηρήσει «τα διευρυμένα δικαιώματα και τις πρόσθετες παροχές που απολάμβαναν οι εργαζόμενοι, όπως για παράδειγμα την ιδιωτική ασφάλιση»

Την απόφαση της να μετατρέψει όλες τις συμβάσεις των διανομέων της σε αορίστου χρόνου, αναγνωρίζοντας παράλληλα την προϋπηρεσία τους, γνωστοποίησε η Online Delivery, η εταιρεία πίσω απ' την ψηφιακή πλατφόρμα efood, την ώρα που τα συνδικάτα των εργαζομένων ανακοίνωναν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους με την αυριανή 24ωρη απεργία. Σύμφωνα με την εταιρεία οι εργαζόμενοι που απο ορισμένου χρόνου συμβάσεις θα προσληφθούν τώρα με αορίστου φθάνουν τους 2.016.

Παράλληλα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα διατηρήσει «τα διευρυμένα δικαιώματα και τις πρόσθετες παροχές που απολάμβαναν οι εργαζόμενοι, όπως για παράδειγμα την ιδιωτική ασφάλιση».

Τέλος γνωστοποίησε ότι θα προχωρήσει σε αναδιαμόρφωση των κριτηρίων αξιολόγησης των διανομέων. Τα κριτήρια «θα καθοριστούν και σε συνεργασία με τους διανομείς μας».

Είχε προηγηθεί μπαράζ συναντήσεων μεταξύ στελεχών της διοίκησης της εταιρείας και διανομέων.

«Κάναμε αυτό που έχουμε ως υποχρέωση, γιατί είμαστε μια εταιρεία ανθρωποκεντρική», σημειώνει μεταξύ άλλων η εταιρεία. Και προσθέτει: «Πολλές από τις κριτικές που ακούσαμε μας βοήθησαν στη λήψη των αποφάσεων που θα ανοίξουν το δρόμο για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών μας με μεγαλύτερη επένδυση στους ανθρώπους μας. Ακόμα και στις πιο ακραίες φωνές επιχειρήσαμε να βρούμε τα σημεία που θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε. Και τώρα ήρθε η ώρα των αποφάσεων και των πράξεων για εμάς».

Στην ανακοίνωση η εταιρεία υπογραμμίζει την αξία της ομάδας που έχει δημιουργήσει επενδύοντας σε αυτή: «Παρέχοντας μια σειρά από ανταγωνιστικά κίνητρα, ξεπερνώντας κατά πολύ τις απαιτήσεις της εργατικής νομοθεσίας και την πρακτική ομοειδών εταιρειών. καλύτερες αποδοχές, πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, μηνιαίο bonus απόδοσης, μηνιαία παροχή σε κάρτα καυσίμων, πρόσθετη ιδιωτική ασφάλεια, αποζημίωση δικύκλου, πλήρη επαγγελματικό εξοπλισμό (κράνος, μπουφάν, κουτί,, κτλ), ακόμη και προστασία στις δύσκολες καιρικές συνθήκες με κατάργηση βάρδιας, συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες εξέλιξης. Προσφέρουμε παροχές, που δημιούργησαν τη βάση και για τις υπόλοιπες εταιρείες που δραστηριοποιούνται και εισέρχονται στην ελληνική αγορά. Μένουμε σταθεροί σε αυτές τις επιλογές και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της εποχής με όσες αλλαγές θεωρούμε απαραίτητες προκειμένου να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε. Η τεχνολογία είναι το εργαλείο μας. Οι άνθρωποί μας, η κινητήριος δύναμή μας. Αυτά έχουν επιτρέψει στην οικογένεια του efood να βρίσκεται καθημερινά, στα σπίτια όλων μας», καταλήγει η Online Delivery.
Μετά την εξέλιξη αυτή μένει να φανεί η αντίδραση των Συνδικάτων και εάν θα πάρουν πίσω την απόφαση για 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση αύριο με δεδομένο ότι ικανοποιείται το βασικό αίτημα, αυτό της μετατροπής όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΝΤ: Η ΕΕ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τεράστιες δαπάνες σε άμυνα, ενέργεια και συντάξεις τα επόμενα 15 χρόνια

E-Daily 2.TopNews 23.05.2026
Το δημόσιο χρέος στην ΕΕ αναμένεται να φτάσει το 130% του ΑΕΠ έως το 2040 χωρίς μέτρα, εκτιμά το ΔΝΤ - Προτείνει μεταρρυθμίσεις, δημοσιονομική εξυγίανση και κοινό δανεισμό

Ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος της επόμενης πανδημίας – Νέα προειδοποίηση ΠΟΥ

E-Daily 2.TopNews 23.05.2026
Νέα έκθεση προειδοποιεί ότι οι επιδημίες γίνονται συχνότερες και πιο επικίνδυνες, ενώ οι χώρες δεν είναι έτοιμες για την επόμενη μεγάλη υγειονομική κρίση

Σκάνδαλο με «ελληνικά» αρχαία αγαλματίδια στον Οίκο Sotheby’s: Πλαστά έγγραφα πρόδωσαν την απάτη των 680.000 λιρών

E-Daily 2.TopNews 23.05.2026
46χρονος άνδρας προσπάθησε να πουλήσει ψεύτικα αρχαία αγάλματα στον οίκο δημοπρασιών

Πλανητική παρέλαση: Το σπάνιο φαινόμενο που θα φωτίζει τον νυχτερινό ουρανό ‑ Πότε θα σημειωθεί

E-Daily 2.TopNews 23.05.2026
Έχετε την ευκαιρία να παρατηρήστε μια σπάνια ευθυγράμμιση Αφροδίτης, Δία και Ερμή

Iron Maiden στην Αθήνα: Ενημέρωση προς το κοινό που θα πάει στο ΟΑΚΑ σε περίπτωση βροχής

Πολιτισμός 23.05.2026
Για λόγους ασφαλείας, δεν επιτρέπονται ομπρέλες οποιουδήποτε μεγέθους, καθώς και τσάντες ή σακίδια μεγαλύτερα από Α4 (21cm x 30cm)

Κορδελιό: Γονατιστός στις γραμμές καθόταν ο άνδρας που παρασύρθηκε από τρένο

E-Daily 2.TopNews 23.05.2026
Δύο αυτοκτονίες σε μία εβδομάδα σε γραμμές τρένου στη δυτική Θεσσαλονίκη

Ουγκάντα: Τρία νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα Έμπολα στη χώρα

Κόσμος 23.05.2026
Υγειονομικός συναγερμός από τον ΠΟΥ

Τραγωδία στην Κίνα με 90 νεκρούς, σε ανθρακωρυχείο

E-Daily 2.TopNews 23.05.2026
«Καθώς τρέχαμε έβλεπα ανθρώπους να καταρρέουν»

Πέθανε στα 59 του ο ράπερ Rob Base – Έδινε μάχη με τον καρκίνο

Κόσμος 23.05.2026
Η απογείωση της καριέρας του

Βαθαίνει το ρήγμα Τραμπ – Νετανιάχου: «Οι ΗΠΑ αφήνουν το Ισραήλ εκτός διαπραγματεύσεων με το Ιράν»

Κόσμος 23.05.2026
Οι φορές που οι ΗΠΑ «άδειασαν» τον ισραηλινό στρατό κατά τη διάρκεια της κοινής επιχείρησής τους κατά του Ιράν

Αρχεία UFO: Viral το βίντεο με παράξενο ιπτάμενο αντικείμενο που μοιάζει με «αιωρούμενο εξωγήινο»

E-Daily 3.Left 23.05.2026
Νέα βίντεο με UFO από το αμερικανικό υπουργείο Πολέμου των ΗΠΑ