E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Ποιος είναι ο Ντόντος από το «Κομάντα και Δράκοι»

Ενθουσιώδη τα σχόλια των τηλεθεατών για τη νέα σειρά του Mega

Δημοσίευση 23/9/2021 | 13:49

Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Ποιος είναι ο Ντόντος από το «Κομάντα και Δράκοι»

Ξεχώρισε ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, ο οποίος παίζει τον Ντόντο στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι».

Στην πρεμιέρα της νέας σειράς «Κομάντα και Δράκοι», η οποία γνώρισε την αποθέωση από το κοινό, το ντεμπούτο του στην ηθοποιία κάνει ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης.

Ο 26χρονος κατάγεται από την Κρήτη και έχει σπουδάσει Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής στο IEK Χανίων, όχι όμως ηθοποιία. Ο Κοκογιαννάκης, ο οποίος είχε πρόσφατα και γενέθλια, ξεχώρισε με την ερμηνεία του και τα χαρίσματά του.

Στη σειρά ενσαρκώνει τον «Ντόντο», έναν από τους κύριους χαρακτήρες. Καθώς ο πρωταγωνιστής, ο 10χρονος Γιώργος, ένα χαρισματικό παιδί με βαθιές ευαισθησίες, μετακομίζει με την οικογένεια του σε ένα χωριό της Κρήτης, γίνεται μέλος των «Κομάντων» μιας παρέας ντόπιων συνομηλίκων του.

Μαζί αναλαμβάνουν την αποστολή να απελευθερώσουν ένα εξίσου «ιδιαίτερο» αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των «Δράκων». Ο Ντόντος, τo παράξενο αγόρι με μυαλό που τρέχει πιο γρήγορα από το σώμα του, ζει απομονωμένος με τη μητέρα του, Βενετία, στο βουνό του Καλοχωρίου.

Το μεγάλο του όνειρο είναι να φύγει από το χωριό και να επισκεφθεί τον πύργο του Άιφελ. Οι Δράκοι, όμως, τον εκμεταλλεύονται και τον κακομεταχειρίζονται.

Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Το «ευχαριστώ» του και η αποθέωση στο Twitter

Με αφορμή τα γενέθλιά του, που ήταν στις 21 Σεπτεμβρίου, ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης ευχαρίστησε όλους όσοι του ευχήθηκαν. Ο ίδιος γιόρτασε με το συνεργείο της σειράς χορεύοντας ζεϊμπέκικο και κάλεσε τον κόσμο να δει το «Κομάντα και Δράκοι».

Ο νεαρυ μεγάλοιός γνώρισε την απόλυτη αποθέωση στο Twitter, με τους χρήστες να επαινούν το γεγονός ότι επιτέλους ένα Άτομο με Αναπηρία εμφανίζεται σε ελληνική τηλεοπτική σειρά.

«Ποιητικός, μεγάλο respect, απίστευτη ερμηνεία» είναι μερικά από τα σχόλια για τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη.

Ένας χρήστης θυμήθηκε τις απαξιωτικές δηλώσεις του σκηνοθέτη Στάθη Λιβαθινού για τους ηθοποιούς με αναπηρία και έστειλε το εξής μήνυμα: «Ας πάρει κάποιος τον Στάθη Λιβαθινό που έλεγε ότι ας μην γελιόμαστε, τα άτομα με αναπηρία δεν μπορούν να παίξουν θέατρο, να βάλει να δει #komantakaidrakoi να στανιάρει ο άθλιος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Αφού δεν με θέλετε, μην μου στέλνετε»: Η Ιωάννα Τούνη ξεσπά για τα Mad VMA

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Αναλυτικά όσα είπε η Ιωάννα Τούνη για την πρόταση από τα MAD VMA

Η Μαρίνα Σπανού αποκάλυψε ποιο τραγούδι της Ρίας Ελληνίδου είναι η ένοχη απόλαυσή της

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια κινήθηκε στους ρυθμούς ενός πιο λαϊκού ήχου

Gio Kay: Θα γίνω ευρωβουλευτής να το θυμάστε αυτό, έχω μαζέψει τον κόσμο, έχω πολλή επιρροή

E-Daily 3.Left Χτες
Έχω πολύ κοινό, δεν μπορώ να κάνω πίσω, σχολίασε ο πρώην παίκτης του Survivor

Συγκινήθηκε η Φουρέιρα στα Mad VMA: Δώσατε την ευκαιρία στη μικρή Ελένη από μία ξένη χώρα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα

E-Daily 3.Left Χτες
Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τον Αλμπέρτο που είναι πάντα εκεί, είπε η τραγουδίστρια

Έλενα Τσαγκρινού: Πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, δεν περιμέναμε ότι θα πάρει τέτοια έκταση

E-Daily 3.Left Χτες
Δεν χρειάζεται να το επαναφέρουμε συνέχεια και να γίνεται όλοι αυτό γιατί και οι δυο έχουμε σοβαρές δουλειές, ανέφερε η τραγουδίστρια για τη σχέση τους

Παϊτέρης: Έχει γύφτικη ομορφιά – Λατινοπούλου: Από γύφτο δεν περίμενα και κάτι καλύτερο

E-Daily 3.Left Χτες
Αγρια κόντρα του τραγουδιστή με την πρόεδρο της «Φωνής Λογικής»

Βίκυ Παγιατάκη: Η εξομολόγηση για τον δεύτερο γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left Χτες
«Μου είπε, ""θα πάμε εκεί γιατί παντρεύεται η Βουγιουκλάκη»

Ειρήνη Κολιδά για Σταύρο Φλώρο: «H Acun Media έχει σταθεί δίπλα του, σε μένα δεν στάθηκε όταν είχα χτυπήσει»

E-Daily 3.Left Χτες
«Είχα σκεφτεί να κινηθώ νομικά και θα μπορούσα να το έχω κάνει»

Ο Τζόκοβιτς συνάντησε την Dara και χόρεψαν το «Bangaranga»!

E-Daily 3.Left Χτες
Η νικήτρια της Eurovision 2026 και ο Σέρβος υπερπρωταθλητής του τένις σε μία μοναδική «χορευτική συνάντηση»

Gio Kay: «Θα γίνω ευρωβουλευτής, να το θυμάστε αυτό»

E-Daily 3.Left Χτες
«Έχω μαζέψει τον κόσμο και πρέπει να γίνουν τα πράγματα» είπε ο Gio Kay αναφορικά με το όνειρό του να γίνει ευρωβουλευτής