E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον 40χρονο δράστη

Ο επεισοδιακός γάμος και οι κρυφές κάμερες

Δημοσίευση 23/9/2021 | 09:05

Ρόδος: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον 40χρονο δράστη

Η γυναικοκτονία κρατά ανάστατη τη Ρόδο και ολόκληρη τη χώρα. Ο 40χρονος δράστης και αυτόχειρας, έχει επιδείξει επιθετική συμπεριφορά έναντι συντρόφων του και στο παρελθόν. Τα όσα αποκαλύπτονται προβληματίζουν…

Χωρισμένος με ένα παιδί ήταν ο 40χρονος γυναικοκτόνος ο οποίος αφού δολοφόνησε την 32χρονη Δώρα στην Ρόδο, αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο παρελθόν. Ακόμα, πριν χρόνια, ο γυναικοκτόνος είχε χάσει την όραση του για δύο χρόνια, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε υποστεί.

Η άτυχη Δώρα είχε 9 μήνες δεσμό με τον 40 χρόνο, ενώ συγκατοικούσαν από τον περασμένο Ιούλιο. Η συγκατοίκηση κράτησε για δύο μήνες, ενώ πριν 10-15 μέρες το θύμα και ο θύτης χώρισαν, εώς ότου χθες (22-09-2021), που ο γυναικοκτόνος σκότωσε την άτυχη κοπέλα.

Όπως αποκαλύπτεται ο 40χρονος έχει επιδείξει επιθετική συμπεριφορά έναντι συντρόφων του και στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε προκαταρκτική εξέταση που παραγγέλθηκε από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για εκβίαση και πρόσκληση σωματικών βλαβών σε 40χρονη σύντροφο του. Η 40χρονη επί 4μήνο υποψιαζόταν ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα και παρακολουθούσε την κάθε της κίνηση.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, ο 40χρονος είχε προκαλέσει προβλήματα και σε πρώην σύζυγό του. Εκείνη είχε προσφύγει συγκεκριμένα, όντας σε διάσταση μαζί του, στα αστικά και ποινικά δικαστήρια με αίτημα την έκδοση απόφασης με την οποία θα του απαγορευτεί να προσβάλει την προσωπικότητά της, καθώς και να μην πλησιάζει την ίδια, την κατοικία και τον τόπο εργασίας της, στα 500 μέτρα.

Είχε ζητηθεί να παύσει να την παρακολουθεί και να εμποδίζει την ελεύθερη κίνησή της, να παύσει να παραβιάζει το άσυλο της κατοικίας της και το απόρρητο της ιδιωτικής της ζωής και τέλος να απέχει από κάθε παράνομη πράξη εις βάρος της ψυχικής και σωματικής της υγείας, ώστε να προληφθεί η καθημερινά απειλούμενη σωματική της ακεραιότητα.

Είχε τελέσει με τον 40χρονο πολιτικό γάμο το 2011 και ο έγγαμος βίος τους παρουσίασε από την αρχή πολλά προβλήματα, εξαιτίας της συμπεριφοράς του, καθώς σε κάθε διαφωνία τους, έσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά του, μιλούσε απαξιωτικά για εκείνη και την οικογένειά της, την εξύβριζε και την χτυπούσε, προσπαθούσε να την μειώσει ως άνθρωπο και γυναίκα και δεν συνείσφερε καθόλου στις οικογενειακές ανάγκες.

Υποστηρίζει ακόμη ότι σε μια περίσταση με την απειλή όπλου την απήγαγε και την έβαλε να οδηγεί το αυτοκίνητό της, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα με την κάννη του όπλου να την σημαδεύει.

Ισχυρίζεται ότι την υποχρέωσε να κοιμηθούν σε ξενοδοχείο, ενώ μετά από μήνυσή της και ενώ είχε τελειώσει το αυτόφωρο, σκαρφάλωσε τον μαντρότοιχο της οικίας της και επιχείρησε να την πλησιάσει, αλλά εκδιώχθηκε από ιδιωτικό αστυνομικό και τον σκύλο του, τους οποίους είχε προσλάβει ο πατέρας της, για την ασφάλειά της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το Ισραήλ βομβαρδίζει θέσεις του συριακού στρατού, εκατοντάδες οι νεκροί από τις συγκρούσεις με τους Δρούζους

Κόσμος 16.07.2025
Το Τελ Αβίβ έχει ανοιχτά δηλώσει πως, εάν δεν προστατευτεί η κοινότητα, οι δυνάμεις των IDF θα το πράξουν από μόνες τους

Αμερικανίδα influencer πήγε στην Τουρκία για πλαστική μετά τη γέννα ‑ Το απίστευτο αποτέλεσμα

Κόσμος Χτες
Η influencer Cayley πήγε στην Τουρκία τον Μάιο και για επέμβαση πλαστικής χειρουργικής μετά από τη γέννηση 3 παιδιών

Συναγερμός στον Λευκό Οίκο: Απομακρύνθηκαν οι δημοσιογράφοι ‑ Τι συνέβη

Κόσμος Χτες
Ζητήθηκε από όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους να εγκαταλείψουν άμεσα τον Βόρειο Κήπο

Νέος Κ.Ο.Κ.: Πάνω από 3.000 παραβάσεις για κράνος σε μία εβδομάδα ‑ «Μηδενική ανοχή» από την αστυνομία

Ελλάδα Χτες
964 παραβάσεις βεβαιώθηκαν στην Αττική - Σε ποιες περιφέρειες βεβαιώθηκαν οι περισσότερες παραβάσεις

Τιμολόγια ρεύματος: Σημαντικές αλλαγές από 1η Αυγούστου ‑ Τι να προσέξουν οι καταναλωτές

Οικονομία Χτες
Μειώνονται οι κιλοβατώρες με τη φτηνή τιμή για το πράσινο τιμολόγιο, σύμφωνα με ενεργειακό επιθεωρητή

Καιρός: «Ψήθηκε» η Μεσσηνία – Τους 41.7 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία στη Σκάλα

Καιρός Χτες
Οι υψηλές πτήσεις στην θερμοκρασία συνεχίστηκαν και σήμερα

Reuters: Δεν ίδρωσε το αυτί του Πούτιν από τις απειλές Τραμπ

Κόσμος Χτες
Θα συνεχίσει τον πόλεμο μέχρι να ικανοποιηθούν οι όροι του

Ιωάννινα: Υπέκυψε στα τραύματά της η νεαρή τουρίστρια που έπεσε στο Φαράγγι του Βίκου

Ελλάδα Χτες
Η σορός της μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στα Ιωάννινα όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Ένοχος για απόπειρα εκβίασης της Ζέττας Μακρή ο Δημήτρης Μαρέδης

Ελλάδα Χτες
Ο δημοσιογράφος αναμένεται ότι θα ασκήσει έφεση – Τι είπαν οι δικηγόροι του

O Τζέριαν Γκραντ κλήθηκε στην εθνική ΗΠΑ

Αθλητικά Νέα Χτες
Ποιες ημερομηνίες θα λείψει