E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Τι κρυβόταν πίσω από τις ειδυλλιακές αναρτήσεις του ζευγαριού

Καυγάδες του ζευγαριού, χειριστικές συμπεριφορές και ξεσπάσματα οργής

Δημοσίευση 23/9/2021 | 08:15

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Τι κρυβόταν πίσω από τις ειδυλλιακές αναρτήσεις του ζευγαριού

Τη στιγμή που η Ελλάδα συγκλονίζεται από μία ακόμα γυναικοκτονία, τη δολοφονία της νεαρής εκπαιδευτικού στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφό της, στην απέναντι άκρη του Ατλαντικού συνεχίζεται το θρίλερ με τη Γκάμπι Πετίτο. Επιβεβαιώθηκε ότι η σορός που βρέθηκε ανήκει σε εκείνη, ενώ το ανθρωποκυνηγητό για το σύντροφο και βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της κορυφώνεται.

Η 22χρονη μπλόγκερ Γκάμπι ξεκίνησε ένα ταξίδι αυτόν τον Ιούλιο με τον αρραβωνιαστικό της Μπράιαν Λόντρι. Νοίκιασαν ένα βανάκι, με το οποίο γύρισαν αρκετές πολιτείες της Αμερικής, επιλέγοντας εθνικά πάρκα. Η ίδια ανυπομονούσε για αυτό, πιστεύοντας ότι θα ανανεώσει τη σχέση τους και θα επιταχύνει τα σχέδια για το γάμο τους. Καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού της, ανέβαζε διαρκώς ειδυλλιακά βίντεο, ερωτικές εξομολογήσεις και διακηρύξεις αγάπης. Το ζευγάρι έμοιαζε να απολαμβάνει τον χρόνο του μαζί, είτε μαγείρευαν σε μία αυτοσχέδια κουζίνα, είτε κοιτούσαν τα αστέρια το βράδυ, είτε μία βροχή τους αιφνιδίαζε, αναγκάζοντάς τους γελώντας να προφυλαχτούν αγκαλιά στη σκηνή τους. Και, όμως, το ταξίδι αυτό ολοκληρώθηκε με την Πεπίτο να αγνοείται, τη σωρό της ανακαλύπτεται δύο εβδομάδες αργότερα σε ένα εθνικό πάρκο στο Γουαϊόμινγκ. Μετά τις εξελίξεις αυτές, έχει εξαφανιστεί και ο σύντροφός της Λόντρι.

Η υπόθεση έχει καθηλώσει την Αμερική. Η Γκάμπι στα 22 της χρόνια, όμορφη, φρέσκια, φιλόδοξη και γεμάτη ζωή αποτελεί το πλέον τηλεοπτικό θύμα. Στο πρόσωπό της ο καθένας βλέπει την κόρη, την αδελφή, τη φίλη και τη σύντροφό του. Το γεγονός ότι μοιραζόταν μέσω των σόσιαλ μίντια τη ζωή της με εκατομμύρια ακόλουθους, κάνει ακόμα πιο τραγικό το θάνατό της. Μία ακόμα πτυχή που φαίνεται να ιντριγκάρει το κοινό, το οποίο παρακολουθεί τις εξελίξεις της υπόθεσης λάιβ στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση σαν σαπουνόπερα, είναι και ο μυστηριώδης σύντροφος και ύποπτος για τη δολοφονία της. Ο Μπράιαν Λόντρι έμοιαζε με τον τέλειο άνδρα. Φρόντιζε τη Γκάμπι, την υποστήριζε, ήταν πάντα διαχυτικός και μπροστά σε φίλους και γνωστούς της έμοιαζε να φιλάει το χώμα που εκείνη πατούσε. Την είχε, άλλωστε, ερωτευθεί στα 15 του και ποτέ δεν είχε αμφισβητήσει την υπόσχεση που της είχε δώσει: «θα περάσουμε τη ζωή μας μαζί». Ελάχιστοι γνώριζαν ότι πίσω από αυτή την περσόνα, κρυβόταν ένας άνδρας οξύθυμος. Προσπαθούσε να την ελέγχει, να την απομονώσει από τον περίγυρό της, ενώ πολλά περιστατικό που είχαν λάβει χώρα μεταξύ τους, υποδεικνύουν ότι πρόκειται για έναν ασταθή άνθρωπο.

Το πλέον τραγικό στην υπόθεση αυτή είναι ότι η διαδικτυακή καταγραφή του ταξιδιού, απείχε πολύ από την πραγματικότητα. Τη στιγμή που η Γκάμπι ανέβαζε τρυφερά ενσταντανέ, οι δυό τους μάλωναν, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να παρέμβει η αστυνομία. Το ακόμα πιο δραματικό στοιχείο που ήρθε στη δημοσιότητα είναι ότι όταν οι αστυνομικοί ενεπλάκησαν, η Γκάμπι ανέλαβε την ευθύνη, λέγοντάς τους ότι πάσχει από διαταραχή στρες και ξεσπάει στο σύντροφό της. Ως αποτέλεσμα, οι αρχές έστειλαν τον Λόντρι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και τη Γκάμπι στο βαν/τρεϊλερ να περάσει τη νύχτα μόνη της. Όσο περνάνε οι ημέρες, όλο και περισσότεροι αυτόπτες μάρτυρες καταθέτουν στην αστυνομία τους έντονους καβγάδες του ζευγαριού. Κάθε πληροφορία συνθέτει μία άκρως κακοποιητική σχέση. Ο Λόντρι της άρπαξε το κινητό, μετά προσπάθησε να βάλει μπροστά το βαν, εγκαταλείποντάς την. Εκείνη σκαρφάλωσε, φωνάζοντάς του «γιατί είσαι τόσο κακός;»

Ο Μπράιαν και η Γκάμπι ήταν μαζί από το σχολείο. Οι οικογένειές τους γνωρίζονταν και συμφωνούσαν ότι αποτελούν το ιδανικό ζευγάρι. Είχαν αρραβωνιαστεί το περασμένο καλοκαίρι. Το ταξίδι υποτίθεται ότι θα διαρκούσε τέσσερις μήνες, αλλά ο Μπράιαν επέστρεψε στο σπίτι του μόνος του, την 1η Σεπτεμβρίου. Αρνήθηκε εξαρχής να συνεργαστεί με τις αρχές, αλλά και να μιλήσει κατ’ ιδίαν με την οικογένεια της συντρόφου του που έφτασε στο σημείο να τον παρακαλάει μέσω τηλεοπτικών εκπομπών να τους δώσει κάποια πληροφορία για την τύχη της. Λίγο πριν ανακαλυφθεί η σορός της Γκάμπι, χάθηκαν και τα ίχνη του συντρόφου της. Οι γονείς του δήλωσαν την εξαφάνισή του. Με ένα σακίδιο έφυγε για ένα πάρκο, το οποίο θεωρείται ιδιαίτερα δύσβατο, με άγρια ζώα και επικίνδυνα μονοπάτια. Η αναζήτησή του συνεχίζεται μέσω ειδικών μονάδων, αλλά και drones. Μία εξειδικευμένη ομάδα δυτών επίσης συμβάλει στις προσπάθειες, καθώς υπάρχουν ποταμοί και σπηλιές με νερό, όπου θα μπορούσε κάποιος να έχει εγκλωβιστεί.

Η υπόθεση απέχει πολύ από το να κλείσει. Η νεκροψία επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία. Παρόλα αυτά, η αστυνομία δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμία άλλη αποκάλυψη, θεωρώντας ότι έτσι προστατεύει την υπόθεση και συμβάλει στην εξιχνίαση της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε στον περιφερειακό με 304 χιλιόμετρα και τραβούσε βίντεο για το TikTok!

Ελλάδα Χτες
Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει τον οδηγό και θα προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες

Νέα ανακοίνωση της ΥΠΑ: Αποκαταστάθηκε πλήρως το πρόβλημα ‑ Συνεχίζεται η έρευνα για τα αίτια

Ελλάδα Χτες
Η ΥΠΑ τονίζει ότι σε όλα τα στάδια της διαχείρισης του περιστατικού «διασφαλίστηκε πλήρως η ασφάλεια των πτήσεων»

Γιώργος Παπαδάκης: Η ανακοίνωση του Λαϊκού Νοσοκομείου για τον θάνατό του

Ελλάδα Χτες
Θρήνος για τον αδόκητο χαμό του γνωστού δημοσιογράφου

«Κατεβάζουν ρολά» οι λαϊκές αγορές από τις 7 Ιανουαρίου ‑ Το πρόγραμμα των απεργιακών κινητοποιήσεων

Ελλάδα Χτες
Τι αναφέρει σε ανάρτησή της η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ)

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του σε τροχαίο και αυτοκτόνησε

Ελλάδα Χτες
Ο 50χρονος δεν άντεξε το βάρος της ανείπωτης απώλειας που κουβαλούσε τους τελευταίους μήνες και αυτοκτόνησε

Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης

Ελλάδα Χτες
Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος ύστερα από έμφραγμα

Υπέστη έμφραγμα ο Γιώργος Παπαδάκης

Ελλάδα Χτες
Μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Λαϊκό

Αγρότες από όλη την Ελλάδα κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις ‑ Σχέδια για 48ωρους αποκλεισμούς δρόμων

Ελλάδα Χτες
«Οι δρόμοι δεν είναι δικοί τους, είναι δικοί μας. Τους πληρώνουμε με τη δουλειά και τους φόρους μας» διαμηνύουν

Προβλήματα στο FIR Αθηνών: Ξεκινούν και πάλι οι αφίξεις στα ελληνικά αεροδρόμια

Ελλάδα Χτες
Δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων με μεταθέσεις σε άλλες ημερομηνίες

Κώστας Γκίνης: Με το σταυρό στο στόμα βρέθηκε νεκρός ο διοικητής της Πυροσβεστικής Πορόιας

Ελλάδα Χτες
Τραγικό φινάλε στην εξαφάνιση του 45χρονου άνδρα

Παράλυση στα ελληνικά αεροδρόμια ‑ Τι ισχύει για τις αποζημιώσεις των επιβατών

Ελλάδα Χτες
Πολλοί επιβάτες να ταλαιπωρούνται και να αναζητούν διευκρινίσεις για τα δικαιώματά τους