E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Τι κρυβόταν πίσω από τις ειδυλλιακές αναρτήσεις του ζευγαριού

Καυγάδες του ζευγαριού, χειριστικές συμπεριφορές και ξεσπάσματα οργής

Δημοσίευση 23/9/2021 | 08:15

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Τι κρυβόταν πίσω από τις ειδυλλιακές αναρτήσεις του ζευγαριού

Τη στιγμή που η Ελλάδα συγκλονίζεται από μία ακόμα γυναικοκτονία, τη δολοφονία της νεαρής εκπαιδευτικού στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφό της, στην απέναντι άκρη του Ατλαντικού συνεχίζεται το θρίλερ με τη Γκάμπι Πετίτο. Επιβεβαιώθηκε ότι η σορός που βρέθηκε ανήκει σε εκείνη, ενώ το ανθρωποκυνηγητό για το σύντροφο και βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της κορυφώνεται.

Η 22χρονη μπλόγκερ Γκάμπι ξεκίνησε ένα ταξίδι αυτόν τον Ιούλιο με τον αρραβωνιαστικό της Μπράιαν Λόντρι. Νοίκιασαν ένα βανάκι, με το οποίο γύρισαν αρκετές πολιτείες της Αμερικής, επιλέγοντας εθνικά πάρκα. Η ίδια ανυπομονούσε για αυτό, πιστεύοντας ότι θα ανανεώσει τη σχέση τους και θα επιταχύνει τα σχέδια για το γάμο τους. Καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού της, ανέβαζε διαρκώς ειδυλλιακά βίντεο, ερωτικές εξομολογήσεις και διακηρύξεις αγάπης. Το ζευγάρι έμοιαζε να απολαμβάνει τον χρόνο του μαζί, είτε μαγείρευαν σε μία αυτοσχέδια κουζίνα, είτε κοιτούσαν τα αστέρια το βράδυ, είτε μία βροχή τους αιφνιδίαζε, αναγκάζοντάς τους γελώντας να προφυλαχτούν αγκαλιά στη σκηνή τους. Και, όμως, το ταξίδι αυτό ολοκληρώθηκε με την Πεπίτο να αγνοείται, τη σωρό της ανακαλύπτεται δύο εβδομάδες αργότερα σε ένα εθνικό πάρκο στο Γουαϊόμινγκ. Μετά τις εξελίξεις αυτές, έχει εξαφανιστεί και ο σύντροφός της Λόντρι.

Η υπόθεση έχει καθηλώσει την Αμερική. Η Γκάμπι στα 22 της χρόνια, όμορφη, φρέσκια, φιλόδοξη και γεμάτη ζωή αποτελεί το πλέον τηλεοπτικό θύμα. Στο πρόσωπό της ο καθένας βλέπει την κόρη, την αδελφή, τη φίλη και τη σύντροφό του. Το γεγονός ότι μοιραζόταν μέσω των σόσιαλ μίντια τη ζωή της με εκατομμύρια ακόλουθους, κάνει ακόμα πιο τραγικό το θάνατό της. Μία ακόμα πτυχή που φαίνεται να ιντριγκάρει το κοινό, το οποίο παρακολουθεί τις εξελίξεις της υπόθεσης λάιβ στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση σαν σαπουνόπερα, είναι και ο μυστηριώδης σύντροφος και ύποπτος για τη δολοφονία της. Ο Μπράιαν Λόντρι έμοιαζε με τον τέλειο άνδρα. Φρόντιζε τη Γκάμπι, την υποστήριζε, ήταν πάντα διαχυτικός και μπροστά σε φίλους και γνωστούς της έμοιαζε να φιλάει το χώμα που εκείνη πατούσε. Την είχε, άλλωστε, ερωτευθεί στα 15 του και ποτέ δεν είχε αμφισβητήσει την υπόσχεση που της είχε δώσει: «θα περάσουμε τη ζωή μας μαζί». Ελάχιστοι γνώριζαν ότι πίσω από αυτή την περσόνα, κρυβόταν ένας άνδρας οξύθυμος. Προσπαθούσε να την ελέγχει, να την απομονώσει από τον περίγυρό της, ενώ πολλά περιστατικό που είχαν λάβει χώρα μεταξύ τους, υποδεικνύουν ότι πρόκειται για έναν ασταθή άνθρωπο.

Το πλέον τραγικό στην υπόθεση αυτή είναι ότι η διαδικτυακή καταγραφή του ταξιδιού, απείχε πολύ από την πραγματικότητα. Τη στιγμή που η Γκάμπι ανέβαζε τρυφερά ενσταντανέ, οι δυό τους μάλωναν, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να παρέμβει η αστυνομία. Το ακόμα πιο δραματικό στοιχείο που ήρθε στη δημοσιότητα είναι ότι όταν οι αστυνομικοί ενεπλάκησαν, η Γκάμπι ανέλαβε την ευθύνη, λέγοντάς τους ότι πάσχει από διαταραχή στρες και ξεσπάει στο σύντροφό της. Ως αποτέλεσμα, οι αρχές έστειλαν τον Λόντρι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και τη Γκάμπι στο βαν/τρεϊλερ να περάσει τη νύχτα μόνη της. Όσο περνάνε οι ημέρες, όλο και περισσότεροι αυτόπτες μάρτυρες καταθέτουν στην αστυνομία τους έντονους καβγάδες του ζευγαριού. Κάθε πληροφορία συνθέτει μία άκρως κακοποιητική σχέση. Ο Λόντρι της άρπαξε το κινητό, μετά προσπάθησε να βάλει μπροστά το βαν, εγκαταλείποντάς την. Εκείνη σκαρφάλωσε, φωνάζοντάς του «γιατί είσαι τόσο κακός;»

Ο Μπράιαν και η Γκάμπι ήταν μαζί από το σχολείο. Οι οικογένειές τους γνωρίζονταν και συμφωνούσαν ότι αποτελούν το ιδανικό ζευγάρι. Είχαν αρραβωνιαστεί το περασμένο καλοκαίρι. Το ταξίδι υποτίθεται ότι θα διαρκούσε τέσσερις μήνες, αλλά ο Μπράιαν επέστρεψε στο σπίτι του μόνος του, την 1η Σεπτεμβρίου. Αρνήθηκε εξαρχής να συνεργαστεί με τις αρχές, αλλά και να μιλήσει κατ’ ιδίαν με την οικογένεια της συντρόφου του που έφτασε στο σημείο να τον παρακαλάει μέσω τηλεοπτικών εκπομπών να τους δώσει κάποια πληροφορία για την τύχη της. Λίγο πριν ανακαλυφθεί η σορός της Γκάμπι, χάθηκαν και τα ίχνη του συντρόφου της. Οι γονείς του δήλωσαν την εξαφάνισή του. Με ένα σακίδιο έφυγε για ένα πάρκο, το οποίο θεωρείται ιδιαίτερα δύσβατο, με άγρια ζώα και επικίνδυνα μονοπάτια. Η αναζήτησή του συνεχίζεται μέσω ειδικών μονάδων, αλλά και drones. Μία εξειδικευμένη ομάδα δυτών επίσης συμβάλει στις προσπάθειες, καθώς υπάρχουν ποταμοί και σπηλιές με νερό, όπου θα μπορούσε κάποιος να έχει εγκλωβιστεί.

Η υπόθεση απέχει πολύ από το να κλείσει. Η νεκροψία επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία. Παρόλα αυτά, η αστυνομία δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμία άλλη αποκάλυψη, θεωρώντας ότι έτσι προστατεύει την υπόθεση και συμβάλει στην εξιχνίαση της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο μυστήριο από άρμα με την αμερικανική και τη ρωσική σημαία

Κόσμος 18.08.2025
Ο Αντρέι Γερμάκ, επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας, αναδημοσίευσε το βίντεο στο Telegram

Χαλάνδρι: Βγήκε να ταΐσει τις γάτες και της έστησε καρτέρι θανάτου – Γιατί τη σκότωσε ο 28χρονος

Ελλάδα 18.08.2025
O 28χρονος σκότωσε με μαχαίρι 47χρονη στο Χαλάνδρι γιατί «με εξέθεσε στους φίλους μου», όπως ομολόγησε

Συναγερμός στο Μανχάταν: Αποκλεισμένη η Times Square λόγω ύποπτου δέματος

Κόσμος 18.08.2025
Στο κλείσιμο τμήματος της πλατείας Times Square στο κεντρικό Μανχάταν προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με ένα ύποπτο πακέτο που εντοπίστηκε

Επιστήμονες κατέγραψαν για πρώτη φορά σε βίντεο την εμφύτευση ανθρώπινου εμβρύου στη μήτρα

Tech + Science 18.08.2025
Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Βιομηχανικής της Καταλονίας (IBEC), σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus της Βαρκελώνης, που παρείχε τα έμβρυα

Πιστόλι, σπαθί «κατάνα» και ξιφίδια βρέθηκαν στο σπίτι 25χρονης που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο

Ελλάδα 18.08.2025
Η νεαρή κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Χάος σε παραλία της Γρανάδας: Θυελλώδεις άνεμοι σάρωσαν λουόμενους

Κόσμος 18.08.2025
Ενώ η Ισπανία βρίσκεται αντιμέτωπη με φωτιές – Δείτε βίντεο

Φλόριντα: Η σοκαριστική στιγμή που οδηγός νταλίκας και προκαλεί τροχαίο με τρεις νεκρούς

Κόσμος 18.08.2025
Ο Σινγκ βρίσκεται παράνομα στις ΗΠΑ από το 2018 - Κατηγορείται για τριπλή ανθρωποκτονία

Ανατροπή στη δoλoφovία στο Χαλάνδρι: Τι ερευνά τώρα η ΕΛ.ΑΣ.

Ελλάδα 18.08.2025
Δράστης και θύμα δεν ήταν σύντροφοι, αλλά είχαν γνωριστεί τον Ιανουάριο στο συσσίτιο της εκκλησίας

Τροχαίο στην Ξάνθη: Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ – Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες

Ελλάδα 18.08.2025
Τροχαίο δυστύχημα έξω από την Ξάνθη στην Εγνατία Οδό - Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ - Ξέσπασε φωτιά

Ανετράπη ιδιωτικό ασθενοφόρο στου Γουδή ‑ Nεκρός ο ασθενής που μετέφερε

Ελλάδα 18.08.2025
Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας στο σημείο