Γιάννης Κότσιρας στο City Garden Festival
Δημοσίευση 21/9/2021 | 11:32

ΑΘΗΝΑ - City Garden Christmas Theater
CITY GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater
«Κοίτα Γύρω..»
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021
CITY GARDEN FESTIVAL
ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Μετά τα δύο sold out στη θεματική συναυλία «Όλο το μπλε του χάρτη», ο Γιάννης Κότσιρας επανέρχεται στο CΤ Garden Festival την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, αυτήν τη φορά για να μας προτρέψει να κοιτάξουμε γύρω μας, αλλά και μέσα μας. Όχι με διάθεση κουτσομπολιού, όπως κάνουμε συνήθως, αλλά με πραγματικό ενδιαφέρον για τον εαυτό μας και τον συνάνθρωπο.
Μαζί με το «Κοίτα Γύρω», το νέο του τραγούδι, που ήδη έχουμε αγαπήσει, από τον νέο του δίσκο σε μουσική Χριστόφορου Γερμενή και στίχους του ίδιου κι άλλα καινούρια από τη νέα δισκογραφική του δουλειά όπως τα «Έρωτας ή τίποτα», «Καρδιά μου», «Την αμαρτία μου τη λέω».
Και μαζί με τα καινούργια, μας θυμίζει όλα τα λατρεμένα μας τραγούδια του, από το 1996 έως σήμερα.
Τραγούδια όπως: «Αλεξάνδρεια», «Έλα και κόψε με στα δυο», «Έτσι κι αλλιώς», «Κάθε φορά», «Το τσιγάρο», «Πως μπορώ», «Εφτά ποτήρια», «Χάντρα Θαλασσιά», «Η πρώτη μας φορά» και πολλά άλλα.
Line up:
Γιάννης Κότσιρας: φωνή
Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: πλήκτρα, ενορχηστρώσεις
Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι
Κώστας Μιχαλός: κιθάρες
Hρακλής Παχίδης: τύμπανα
Γιάννης Πλαγιαννάκος: μπάσο
Δήμητρα Μπουλούζου: φωνή, βιολί
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ΣΤΙΣ 21.00
CITY GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater: Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι, τηλ. 211 7701700
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
VIP: 25 ΕΥΡΩ
Α ΖΩΝΗ: 20 ΕΥΡΩ
Β ΖΩΝΗ: 15 ΕΥΡΩ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ - AMEA: 10 ΕΥΡΩ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 211 7701700
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 211 7701700, VIVA.GR, CT.GR
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:
CITY GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater: Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι, τηλ. 2117701700
Βρίσκεται στα Ολυμπιακά ακίνητα Γαλατσίου ακριβώς απέναντι από το Αλσος Βεϊκου, στο Γαλάτσι, μία περιοχή βόρεια του κέντρου της Αθήνας. Η πρόσβαση με αυτοκίνητο είναι σχετικά απλή, μιας και το θέατρο βρίσκεται επί ενός κύριου οδικού άξονα της πόλης, τη Λεωφόρο Βεϊκου.
Χρησιμοποιήστε την Αττική Οδό και βγείτε στην έξοδο 10 "Λ. Κύμης". Συνεχίστε με νότια κατεύθυνση, έχοντας το ΟΑΚΑ στα αριστερά σας. Θα φτάσετε έξω από το Christmas Theater 3,5 χλμ μετά το σημείο που αφήσατε την Αττική Οδό.
Μπορείτε να φτάσετε όμως στην Λ. Βεϊκου από την Κηφισίας (μέσω της Καποδιστρίου) αλλά και από την Γαλατσίου και την Πρωτοπαπαδάκη.
Επίσης από την Μαρίνου Αντύπα μπορείτε να στρίψετε στην Λ. Κύμης και να συνεχίσετε στην Λ. Βεϊκου και από την Κηφισίας να στρίψετε στην Λ. Σπύρου Λούη και στην συνέχεια να στρίψετε στην Κύμης ώστε να συνεχίσετε μέχρι την Λ. Βεϊκου.
Μπορείτε πάντως να φτάσετε μέχρι το θέατρο και χρησιμοποιώντας μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο πιο απλός τρόπος είναι το λεωφορείο 608 Ζωγράφου – Ακαδημία - Γαλάτσι (από το κέντρο, π.χ. Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστημίου, Ομόνοια κλπ), το οποίο κάνει τέρμα ακριβώς έξω από τα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε το Μετρό (γραμμή 1) μέχρι τον σταθμό "Ανω Πατήσια" και από εκεί το λεωφορείο 444 (ΣΤΑΘΜΟΣ Α.ΠΑΤΗΣΙΑ – ΓΑΛΑΤΣΙ – ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗ), που κάνει στάση έξω από τα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου.
H μουσική σκηνή City Garden Festival έχει ευρύχωρα τραπέζια και τηρούνται όλες οι αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους. Η αγορά εισιτηρίου σας δίνει την δυνατότητα να καθίσετε με την παρέα σας αποκλειστικά σε δικό σας τραπέζι και όχι μαζί με άλλους.
Ο χώρος των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων Γαλατσίου (στον εξωτερικό χώρο του Christmas Theater) διαθέτει δικό του Parking και είναι δωρεάν.
Η είσοδος και η έξοδος των θεατών γίνεται από 2 σημεία για την αποφυγή του συνωστισμού.
Η μουσική σκηνή έχει πρόσβαση για άτομα ΑΜΕΑ.
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Από 10 έως 25 Ευρώ ανάλογα την συναυλία και την ζώνη. Το εισιτήριο δεν περιλαμβάνει ποτό και η κατανάλωση στο τραπέζι δεν είναι υποχρεωτική. Αν θελήσετε να παραγγείλετε μπορείτε να διαλέξετε από μια ποικιλία κοκτέιλ, ποτών, μπύρας, κρασιών, αποσταγμάτων αλλά και αναψυκτικών και χυμών.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 211 77 01 700, WWW.VIVA.GR, WWW.CT.GR
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Διάδρομος» ‑ H νέα παράσταση χορού της Μαρκέλλας Μανωλιάδη στη ΦΙΑΤ
Θέατρο+Χορός
27.04.2026
ΑΘΗΝΑαπό 15/05 έως 24/0512
Run ‑ Bike ‑ Care: Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο
Cityλάιφ
27.04.2026
Κυριακή 7 Ιουνίου στη Πλατεία Συντάγματος
2ο Φεστιβάλ Δημιουργίας‑Γεύσης & Παραολυμπιακού Αθλητισμού
Φεστιβάλ
22.04.2026
Το Φεστιβάλ στοχεύει στην κατάρριψη των στερεοτύπων, την ανάπτυξη της κοινωνικής συνοχής, την καλλιέργεια ενός περιβάλλοντος ισότητας και αλληλοσεβασμού
Sunward ‑ Η νέα εικαστική performance του Φάνη Σακελλαρίου στο Θέατρο Ροές
Θέατρο+Χορός
22.04.2026
ΘΕΑΤΡΟ ΡΟΕΣαπό 08/05 έως 07/065
Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Μουσική
22.04.2026
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ10/06
Plastiras Lake Festival 2026: Δείτε το πλήρες line‑up!
Φεστιβάλ
22.04.2026
9-12 Ιουλίου, Βοτανικός Κήπος Νεοχωρίου, Λίμνη Πλαστήρα
Η Γιορτη της Ανοιξης στο Θέατρο Αθήναιον Κεντρική αίθουσα + UpStage
Παιδικά
16.04.2026
ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝαπό 01/04 έως 31/05
Release Athens 2026: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε: Οι τιμές αλλάζουν 5 Μαΐου!
Μουσική
15.04.2026
Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να εξασφαλίσεις τη θέση σου και να ζήσεις από κοντά μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής






