ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκλονίζει ο Μίκαελ Μπάλακ: «Η απώλεια σου με κάνει να σε αγαπώ ακόμη περισσότερο»

Ο γιος του Εμίλιο, που έχασε την ζωή του πριν από έναν μήνα, θα έκλεινε χθες τα 19 του χρόνια

 
Δημοσίευση 20/9/2021 | 17:06
Συγκλονίζει ο Μίκαελ Μπάλακ: «Η απώλεια σου με κάνει να σε αγαπώ ακόμη περισσότερο»

O 18χρονος γιος του άλλοτε άσου της Μπάγερ Λεβερκούζεν και της Τσέλσι, Μίκαελ Μπάλακ, έχασε τη ζωή του, σχεδόν πριν από ένα μήνα, σε δυστύχημα που είχε στην Πορτογαλία.

Ο Εμίλιο, ο οποίος την Κυριακή (19/09) κανονικά θα γιόρταζε το 19ο έτος της ηλικίας του, ενεπλάκη σε ατύχημα τα ξημερώματα της 5ης Αυγούστου, με τη γουρούνα που οδηγούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ολο αυτό το διάστημα, ο πατέρας του Μίκαελ Μπάλακ, κρατούσε στάση σιγής, προσπαθώντας να διαχειριστεί κάτι που ίσως και να είναι αδύνατο να διαχειριστεί κανείς.

Ωστόσο, ο παλαίμαχος Γερμανός ποδοσφαιριστής, βρήκε το ψυχικό σθένος και μέσω social media, έγραψε τα πρώτα λόγια μετά το χαμό του γιου του και για τα γενέθλια του που ήλπιζε να γιορτάσουν μαζί.

«Ώρα 17.36 πριν 19 χρόνια. Η απώλεια σου με κάνει να σε αγαπώ ακόμη περισσότερο», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Ballack (@michaelballackofficial)

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ