E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Αν ήξερα τι θα περάσω, θα είχα εμβολιαστεί»

Συγκλονίζει ανεμβολίαστη γυναίκα που παραλίγο να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ με Covid:

Δημοσίευση 14/9/2021 | 15:13

«Αν ήξερα τι θα περάσω, θα είχα εμβολιαστεί»

Μια γυναίκα από τη Ναύπακτο περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που πέρασε όταν βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η γυναίκα ανέφερε ότι νόσησε βαριά και μάλιστα έφτασε ένα βήμα από το να μπει σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Όπως αναφέρει ήταν σκεπτική σχετικά με το εμβόλιο και είχε επιλέξει να το σκεφτεί ξανά μετά το καλοκαίρι. Ωστόσο ο ιός δεν κάνει διακρίσεις και της χτύπησε την πόρτα.

Η γυναίκα αναφέρει επίσης ότι δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα, ενώ σε όλη τη ζωή της έκανε καλή διατροφή και γυμναστική. Αυτό δεν την εμπόδισε να κολλήσει κορωνοϊό και, σύμφωνα με αυτά που είπε, αν γνώριζε από πριν τι θα περάσει τότε θα είχε σίγουρα εμβολιαστεί.

Αναλυτικά η ανάρτηση της:

«Καλησπέρα φίλοι μου, ύστερα από τη πρόσφατη περιπέτεια υγείας μου που είχα με τον covid -19 ήθελα να γράψω λίγα λόγια για τη τραυματική μου εμπειρία που βρέθηκα ένα στάδιο πριν τη ΜΕΘ. Χωρίς κανένα παθολογικό αίτιο και με υγιεινή διατροφή και γυμναστική όσο γίνεται τα τελευταία χρόνια….

Προβληματισμένη για τον εμβολιασμό αλλά θέλοντας να περάσω και τις καλοκαιρινές διακοπές χαλαρά και να το δω από το φθινόπωρο!!!

Να όμως που αυτά δε μπορείς να τα προγραμματίσεις και τελικά άλλα σχεδιάζεις κι άλλα σου βγαίνουν…παρ΄ όλη την προσοχή με μάσκες και αντισηπτικά δεν έγινε αντιληπτό πως κόλλησα …. Πυρετό, πόνο στα κόκαλα και τα self – rapid test 3 ημέρες να βγαίνουν αρνητικά … 4η ημέρα ο πυρετός συνεχίζει και κάνοντας μοριακό την 5η μέρα βγαίνει θετικό ξεκινώντας αντιβίωση … 6η μέρα ακτινογραφία ήδη πνευμονία …. 7η μέρα στο νοσοκομείο … από την 8η μέρα βρίσκομαι σε ένα θάλαμο νοσηλείας με άλλα 5 άτομα όλοι μας ανεμβολίαστοι … τόσο αδύναμη … εξασθενημένη και μετά βίας να αναπνέω.. το μόνο που σκεφτόμουν εκείνη την ώρα ήταν να φύγω να ηρεμήσω…οι πρώτες μέρες κρίσιμες αλλά σταθερές…μόνη χωρίς κανένα δικό σου άνθρωπο και χωρίς κουράγιο ούτε να πατήσεις το πλήκτρο από το κινητό να μιλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους…ίσα να αναπνέεις και να περιμένεις λίγο να βρεις τη δύναμη να μπορέσεις να ανασηκωθείς!!! Δικοί μου άνθρωποι στο προαύλιο του νοσοκομείου και να μη μπορείς ούτε να τους δεις από το παράθυρο.

Ένα αρκουδάκι από τα παιδάκια μου δίπλα στο μαξιλάρι μου συνέχεια να νοιώθω κοντά μου τους δικούς μου ανθρώπους που αγωνιούσαν για μένα …πολύ ύπουλος αυτός ο ιός όπως εγώ το βίωσα από τη μια στιγμή στην άλλη μπορείς να βρεθείς στην άλλη ζωή !!! αλλά φαίνεται Ο Καλός Θεός δεν ήθελε να φύγω!!! Δέκα μέρες από την αρχή της νόσου μου μαζί με τη φίλη μου εμβολιασμένη πλήρως στο ίδιο σπίτι και χωρίς μάσκες … αρνητική στο μοριακό test…

Ύστερα από όλη αυτή την τραυματική εμπειρία που θα στιγματίζει για πάντα το υπόλοιπο της ζωής μου είναι ότι εάν ήξερα ότι θα έφτανα στον πάτο θα έπρεπε να είχα κάνει το εμβόλιο για να είχα θωρακίσει τον οργανισμό μου … τουλάχιστον να είχα κάνει αυτά που η επιστήμη μας λέει για να προστατευτούμε … Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις προσευχές που κάνατε όλοι εσείς που ξέρατε για την κατάστασή μου και σας εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να μη βρεθεί ποτέ κανένας σε παρόμοια κατάσταση !!! προστατευτείτε όσο μπορείτε γιατί η ΥΓΕΙΑ είναι το πολυτιμότερο αγαθό!!!!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αν Χάθαγουεϊ: «Για δέκα χρόνια ήμουν ουσιαστικά τυφλή από το αριστερό μου μάτι»

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Επιβάρυνε πραγματικά το νευρικό μου σύστημα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Δίκη Κιμούλη κατά Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση: Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η Παναγιώτα Βλαντή κατηγορείται ότι τον «συκοφάντησε» δύο φορές μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις της – Η υπόθεση θα συνεχιστεί τον ερχόμενο μήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: Βουτιές στην πισίνα για τη Memorial Day ‑ Το λευκό μπικίνι και οι φωτογραφίες που συζητήθηκαν

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η 56χρονη σταρ μοιράστηκε τη χαρούμενη μέρα της με ανθρώπους που αγαπά

Ο Χάρης Σιανίδης με δάκρυα και αναφιλητά για τη Γωγώ Μαστροκώστα

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Είμαι πολύ χάλια, της χρωστάω πολλά»

H Ιωάννα Τούνη απάντησε σε γυναίκα που της έγραψε «πιο καρναβάλι πεθαίνεις» για το φόρεμα στις Κάννες

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Η κακία λέει πάντα περισσότερα για εκείνον που τη βγάζει, παρά για εκείνον που τη δέχεται. Οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να μικραίνουν κανέναν για να νιώσουν μεγάλοι» έγραψε η Instagrammer

Γυναίκες οπαδοί των Σαν Αντόνιο Σπερς έγιναν viral μετά το πλάνο πίσω από τον προπονητή της ομάδας

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Οι δύο σeξι φίλαθλοι φρόντισαν να εξασφαλίσουν θέσεις στις πρώτες σειρές του γηπέδου ώστε ο τηλεοπτικός φακός να τις καταγράφει ως φόντο στον πάγκο των Σπερς

Η Αφροδίτη Γραμμέλη δημοσίευσε νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της: «Το ζήσαμε κι αυτό»

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η γνωστή δημοσιογράφος κοινοποίησε φωτογραφία με τον καινούριο της σύντροφο

Οι stars που έγιναν διάσημοι και άφησαν πίσω γάμους, σχέσεις και παλιές ζωές

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Από μεγάλους έρωτες και γάμους «από τα παλιά» μέχρι ξαφνικούς χωρισμούς και νέες λαμπερές σχέσεις, αρκετοί διάσημοι σταρ κατηγορήθηκαν ότι άλλαξαν ζωή και σύντροφο μόλις γνώρισαν τη δόξα

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Γωγώ Μαστροκώστα: Η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα και της κόρης τους για την κηδεία που συγκινεί

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιθυμία της οικογένειας και η επιστροφή στον τόπο καταγωγής της

Η Μπιάνκα Σένσορι με αποκαλυπτά οπίσθια σε νέα έξοδο μαζί με τον Κάνιε Γουέστ

Tabloid Χτες
Η τολμηρή εμφάνιση της 31χρονης στους δρόμους του Λος Αντζελες

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξαναφόρεσε μετά από 25 χρόνια το θρυλικό τζιν από το «Ain`t It Funny» και χόρεψε ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η 56χρονη σταρ εμφανίστηκε με το ίδιο χαμηλόμεσο lace-up παντελόνι από το 2001, αναβιώνοντας σκηνή από τη σειρά «Off Campus»