E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κώστας Κόκλας: «Θεωρούσε αστείο να σε κακοποιεί στη σκηνή και να φτύνει στο πρόσωπό σου»

«Έχω κάνει 35 σίριαλ και έχω περάσει και δύσκολα. Η γενιά μου έφαγε πολύ bullying»

Δημοσίευση 9/9/2021 | 13:45

Κώστας Κόκλας: «Θεωρούσε αστείο να σε κακοποιεί στη σκηνή και να φτύνει στο πρόσωπό σου»

Ο Κώστας Κόκλας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη, όπου μίλησε για την επιστροφή του στο Εθνικό Θέατρο, όπου και σπούδασε.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει στην καριέρα του, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η γενιά του έχει φάει πολύ bullying.

«Είναι όμορφα, είναι σαν να γυρνάς πίσω στα φοιτητικά χρόνια. Το Εθνικό το θεωρώ σαν το σπίτι μου. Δουλεύω και εκτός του Εθνικού Θεάτρου, έχω υποχρεώσεις, γυρίσματα… Η δουλειά μου δεν μου επιτρέπει να πηγαίνω πολύ πιο πριν από την παράσταση. Έφυγα μια μέρα αργότερα, έπιασε φωτιά στο Αίγιο, δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στη Δωδώνη για να παίξουμε, ακυρώθηκε η παράσταση και έπεσε πρόστιμο. Ήταν υποχρέωση του Εθνικού Θεάτρου να επιβάλει ποινές λόγω της ακύρωσης και το δεχτήκαμε αδιαμαρτύρητα», λέει ο Κώστας Κόκλας.

Ο Κώστας Κόκλας μίλησε και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο: «Έχω κάνει 35 σίριαλ και έχω περάσει και δύσκολα. Η γενιά μου έφαγε πολύ bullying. Η γενιά μου πέρασε από περιστατικά λεκτικής και σωματικής βίας, και το χειρότερο είναι να βλέπεις το λάθος και να μην μπορείς ν κάνεις κάτι. Κάποιος μπορούσε επειδή θεωρούσε ότι είναι αστείο να σε κακοποιεί επάνω στην σκηνή ή να φτύνει μπροστά στο πρόσωπό σου. Όταν δεν μου άρεσε κάτι σηκωνόμουν και έφευγα, αλλά είναι επίσης βία όταν βλέπεις να συμβαίνει σε κάποιους που δεν μπορούν να φύγουν».

Ο Κώστας Κόκλας περνάει πολύ χρόνο με τον γιο του. Κάνουν ποδήλατο και περπατάνε μαζί. Εκείνο που του έχει μείνει χαραγμένο είναι η φράση που του είπε ο γιος του: «Μπαμπά, φίλος είναι εκείνος που κάνει καλά πράγματα για σένα».

«Μέχρι να σου τύχει κάτι άσχημο στην υγεία σου δεν θέλεις να ξέρεις καν, αλλά εμένα πλέον έχει αλλάξει η στάση ζωής μου, προσέχω τον εαυτό μου», είπε ο Κώστας Κόκλας σχετικά με το θέμα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τον αρραβώνα της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Αισθάνομαι τυχερή»

Tabloid 02.01.2026
Για τον επικείμενο γάμο της το 2027 με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μίλησε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της στο United Cup

Η Μισέλ Φάιφερ πόζαρε χωρίς μακιγιάζ στα social media

Social 02.01.2026
Δείτε το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η 67χρονη ηθοποιός

Will Smith: Μουσικός τον κατηγορεί για σeξουαλική παρενόχληση – Τι αναφέρεται στη δικογραφία

Tabloid 02.01.2026
O δικηγόρος του Will Smith αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες

«Έχει αδικηθεί στην καριέρα του»: Η Καίτη Γαρμπή μιλά για τον Διονύση Σχοινά

Tabloid 02.01.2026
Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξηγεί γιατί η δισκογραφική κατεύθυνση εμπόδισε το κοινό να γνωρίσει τον πραγματικό Διονύση Σχοινά!

Εριέττα Κούρκουλου: «Όλοι έχουν άποψη για το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας»

Tabloid 02.01.2026
Η συγκινητική ανάρτηση για οικογένεια, αποδοχή και αγάπη!

Χάρης Βαρθακούρης: Τραγούδησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση μαζί με την 13χρονη κόρη του, Λιόνα

TV Buzz 02.01.2026
«Είδες τι έκανε το DNA έβγαλε και άλλη», είπε ο Γιάννης Πάριος

«Αστραψε και βρόντηξε» η Μελάνια σε μοντέλα ‑ υποψήφιες «νύφες» που φωτογράφιζαν κρυφά τον γιο της Μπάρον

Tabloid 02.01.2026
Οι προειδοποιήσεις της μαμάς Μελάνια στα δύο νεαρά μοντέλα που «έβαλαν στο μάτι» τον μοναχογιό της

Από πρώην ζευγάρι… σε σωτήρες ο ένας της καριέρας του άλλου – Κανείς δεν το περίμενε

Celebrity Stories 02.01.2026
Μια σχέση που τελείωσε, αλλά άνοιξε δρόμους στο Hollywood

Τι είναι το «food noise» και γιατί η Oprah Winfrey λέει ότι της άλλαξε τη ζωή

Tabloid 02.01.2026
Η έννοια που εξηγεί γιατί το φαγητό δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό μας

Σάκης Τανιμανίδης: Πήρε ‑κατά λάθος‑ από την κόρη του την καλύτερη ευχή για το 2026

Celebrity Stories Χτες
Η ανάρτησή του από τον εξωτικό προορισμό που απολαμβάνουν τις διακοπές τους