E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Του πήραν το σκύλο με απόφαση εισαγγελέα και πρόστιμο 30.000 ευρώ

Ο 25χρονος ισχυρίζεται ότι ένας σκύλος τον δάγκωσε και στη συνέχεια εκείνος του επιτέθηκε

Δημοσίευση 23/8/2021 | 20:05

Θεσσαλονίκη: Του πήραν το σκύλο με απόφαση εισαγγελέα και πρόστιμο 30.000 ευρώ
Φωτογραφία από τον χρήστη Helena Lopes στο Pexels

Προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή πήρε ο 25χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για υπόθεση ζωοκτονίας στη Θεσσαλονίκη, ενώ του επιβλήθηκε βαρύ πρόστιμο και του αφαιρέθηκε ο δικός του σκύλος.

Σε βάρος του 25χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανάτωση ενός άλλου ζώου συντροφιάς και παραμέλησης κανόνων ευζωίας ζώου. Ο κατηγορούμενος πήρε από τον ανακριτή Θεσσαλονίκης προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Με εισαγγελική διάταξη, αφαιρέθηκε από τον 25χρονο ο σκύλος του, ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο που ξεπερνά τα 30.000 ευρώ, σύμφωνα με το ΑΠΕ, για παραβίαση της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων.

Ο 25χρονος ισχυρίζεται ότι ένας σκύλος τον δάγκωσε και στη συνέχεια εκείνος του επιτέθηκε. Όμως, σύμφωνα με στοιχεία από τη δικογραφία που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο κατηγορούμενος φέρεται να μαχαίρωσε τον σκύλο και στη συνέχεια έδωσε στο δικό του κατοικίδιο «εντολή» να επιτεθεί στο άτυχο ζώο, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του.

Προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή πήρε ο 25χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για υπόθεση ζωοκτονίας στη Θεσσαλονίκη, ενώ του επιβλήθηκε βαρύ πρόστιμο και του αφαιρέθηκε ο δικός του σκύλος. Σε βάρος του 25χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανάτωση ενός άλλου ζώου συντροφιάς και παραμέλησης κανόνων ευζωίας ζώου. Ο κατηγορούμενος πήρε από τον ανακριτή Θεσσαλονίκης προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση. Με εισαγγελική διάταξη, αφαιρέθηκε από τον 25χρονο ο σκύλος του, ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο που ξεπερνά τα 30.000 ευρώ, σύμφωνα με το ΑΠΕ, για παραβίαση της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων. Ο 25χρονος ισχυρίζεται ότι ένας σκύλος τον δάγκωσε και στη συνέχεια εκείνος του επιτέθηκε. Όμως, σύμφωνα με στοιχεία από τη δικογραφία που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο κατηγορούμενος φέρεται να μαχαίρωσε τον σκύλο και στη συνέχεια έδωσε στο δικό του κατοικίδιο «εντολή» να επιτεθεί στο άτυχο ζώο, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απλήρωτοι έμειναν εποχικοί εργαζόμενοι στις γιορτές – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΕΤ

Ελλάδα Χτες
«Φιάσκο» με τις προπληρωμένες κάρτες: Χιλιάδες εποχικοί χωρίς δώρα και επίδομα ανεργίας

Αδιανόητο: Κατέγραφαν την πυρκαγιά στο μπαρ του Κραν Μοντανά αντί να τρέξουν να σωθούν

Κόσμος Χτες
Η πυρκαγιά είχε τραγικό απολογισμό: τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 119 τραυματίστηκαν

Με ανοιχτά μπλόκα, η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους εκδρομείς να αποφύγουν τη μαζική επιστροφή

Ελλάδα Χτες
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς, με φόντο τα αγροτικά μπλόκα

Πρόστιμα σε 800.000 ιδιοκτήτες οχημάτων για τα τέλη κυκλοφορίας

Ελλάδα Χτες
Χωρίς καμία παράταση φέτος η προθεσμία

Μπήκαν σε ξένο μαντρί και έσφαξαν 40 αρνιά – Τρεις συλλήψεις

Ελλάδα Χτες
Τους 3 Κρητικούς φέρεται να υπέδειξε o 38χρονος ιδιοκτήτης των ζώων εξαιτίας προγενέστερων απειλών

Οι χειμερινές εκπτώσεις πλησιάζουν – Πόσο θα διαρκέσουν

Ελλάδα Χτες
Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κριτήρια που πρέπει να έχετε

Αγρότες: Στα Μάλγαρα την Κυριακή οι κρίσιμες αποφάσεις για τα μπλόκα

Ελλάδα Χτες
Αντίστροφη μέτρηση για την πανελλαδική σύσκεψη - Ποιοι δεν θα δώσουν το παρών

«Είμαστε έτοιμοι για δράση»: Ο Τραμπ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα επέμβουν εάν το Ιράν καταστείλει βίαια τις διαμαρτυρίες

Κόσμος Χτες
Σε περίπτωση που το Ιράν ανοίξει πυρ και υπάρξουν νεκροί ανάμεσα σε πολίτες που διαδηλώνουν, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παρέμβουν για να τους προστατεύσουν