E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μichelle και Barack Obama VS Meghan και Harry: Γιατί δεν θέλουν... να τους βλέπουν

Πως το πρώην Προεδρικό ζεύγος με μία κίνηση απέρριψε το ζευγάρι

Δημοσίευση 14/8/2021 | 17:17

Μichelle και Barack Obama VS Meghan και Harry: Γιατί δεν θέλουν... να τους βλέπουν

Ο Μπαράκ Ομπάμα γιόρτασε τα 60ά του γενέθλια στο εξοχικό του στο Martha's Vineyard με ένα πάρτι που προκάλεσε αντιδράσεις, λόγω του αριθμού των καλεσμένων εν μέσω πανδημίας.

Υπήρχαν όμως σημαντικές απουσίες. Οπως αυτή της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Ειδικοί στα θέματα του βρετανικού παλατιού αλλά και πηγές από τους Δημοκρατικούς εκτιμούν ότι η απουσία δεν ήταν τυχαία και ότι οι Ομπάμα με αυτή τους την κίνηση ήθελαν να στείλουν ένα σαφές μήνυμα, ότι δηλαδή στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει στη βρετανική βασιλική οικογένεια οι ίδιοι θα πάνε... θεσμικά. Θα πάρουν το μέρος της βασίλισσας και του Γουίλιαμ και όχι του Χάρι.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Το πάρτι του Ομπάμα και οι απόντες Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι

Στο πάρτι του Μπαράκ Ομπάμα παραβρέθηκαν ο Τζον Λέτζεντ και η Κρίσι Τάιγκεν, η φίλη της Μέγκαν Μαρκλ παρουσιάστρια του CBS Γκέιλι Κινγκ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο Jay-Z και η Beyoncé. Γιατί όμως οι Ομπάμα δεν κάλεσαν τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @hermusiclookbook

Η βασιλική βιογράφος Αντζελα Λεβίν, η οποία έχει γράψει το βιβλίο «Χάρι: Η βιογραφία ενός πρίγκιπα», ισχυρίζεται ότι ξέρει τον λόγο. Σύμφωνα με τη Λεβίν, οι Ομπάμα θέλουν να κρατήσουν αποστάσεις από το ζευγάρι, δείχνοντας έτσι τον απαιτούμενο σεβασμό στη βασίλισσα.

«Είμαι βέβαιη ότι αν σκέφτηκαν πως θα πρέπει να σταθούν στο πλευρό ενός ζευγαριού -δεν μπορούν και με τα δύο, γιατί είναι τεράστια η απόσταση που τα χωρίζει- τότε θα επέλεγαν τον Γουίλιαμ και την Κέιτ», ανέφερε η βιογράφος μιλώντας στη «Sun». «Οι Ομπάμα πάντα εκτιμούσαν πολύ τον Χάρι, αλλά είμαι σίγουρη ότι μπορούν να αντιληφθούν την αρνητική εικόνα της Μέγκαν Μαρκλ. Μπορεί να έχουν τους Σάσεξ στο περιβάλλον τους αλλά δεν μπορούν να είναι τόσο κοντά τους όσο ήταν κάποτε».

Η βασιλική ειδικός συνέχισε λέγοντας ότι η Μέγκαν Μαρκλ «ήθελε απεγνωσμένα» να είναι μεταξύ των παρευρισκομένων. «Μου λένε ότι παρά τον ισχυρισμό της ότι δεν μπορούσε να παρευρεθεί, η αλήθεια είναι ότι η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε απεγνωσμένα να βρίσκεται στο εκπληκτικό πάρτι του Ομπάμα», είπε. «Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν καν στην αρχική λίστα καλεσμένων (σ.σ.: οι Ομπάμα περιόρισαν σε κάποια φάση τους καλεσμένους τους λόγω Covid)».

Η βασιλική ειδικός Καμίλα Τομίνι ισχυρίστηκε επίσης ότι η εμφανής απουσία του Χάρι και της Μέγκαν Μαρλ από το πάρτι γενεθλίων του Ομπάμα θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι η σχέση τους έχει τελειώσει.

Η Καμίλα Τομίνι ισχυρίστηκε ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι θα περίμενε κανείς να είναι βασικοί καλεσμένοι των Ομπάμα. Σε κείμενό της στην «Daily Telegraph», η Τομίνι ανέφερε: «Παρά το γεγονός ότι οι Ομπάμα δεν παραβρέθηκαν στο γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι, θεωρήθηκε ότι το ζευγάρι που πρόσφατα μετακόμισε στην Καλιφόρνια θα ήταν καλεσμένο στα γενέθλια του Ομπάμα, ως εξέχοντες ''προοδευτικοί'' και νεοεμφανιζόμενα μέλη της μητροπολιτικής φιλελεύθερης ελίτ των ΗΠΑ».

Ωστόσο, οι Σάσεξ δεν είχαν πρόσκληση για το πάρτι. Η Τομίνι ισχυρίστηκε ότι μια πηγή της αποκάλυψε ότι στους Ομπάμα «δεν άρεσε το γεγονός ότι ο Χάρι επιτέθηκε στην οικογένειά του» κατά τη διάρκεια της εκρηκτικής συνέντευξής του μαζί με τη Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ, τον Μάρτιο.

«Για τους Ομπάμα η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Δεν είναι οι τύποι που θα ήθελαν να δουν τα παιδιά τους να μιλούν στον Τύπο».

Πριν από λίγο καιρό η Μισέλ Ομπάμα είχε μιλήσει για τη συνέντευξη του ζεύγους, δίνοντας έμφαση στον θεσμό της οικογένειας και δείχνοντας ποιου το μέρος παίρνει. «Οταν σκέφτομαι τι περνούν, σκέφτομαι τη σημασία της οικογένειας και απλώς προσεύχομαι να υπάρχει συγχώρεση και να υπάρχει διαύγεια, αγάπη και επίλυση των διαφορών κάποια στιγμή. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την οικογένεια», είχε πει χαρακτηριστικά η πρώην Πρώτη Κυρία.

Αντιγράφουν τους Ομπάμα η Μέγκαν και ο Χάρι;

Κύκλοι των Δημοκρατικών αναφέρονται και σε έναν ακόμη παράγοντα που συνέβαλε ώστε οι Ομπάμα να απορρίψουν συνειδητά το στρατόπεδο των Σάσεξ. Οι εν λόγω κύκλοι υποστηρίζουν ότι οι προσπάθειες των Σάσεξ να αντιγράψουν πλήρως τους Ομπάμα από τότε που εγκατέλειψαν τη βασιλική οικογένεια μπορεί να «έθεσαν σε κίνδυνο την άλλοτε ιδιαίτερη σχέση τους».

Η Μέγκαν χρησιμοποίησε τα γενέθλιά της την περασμένη εβδομάδα ως ευκαιρία για να ξεκινήσει τη νέα της πρωτοβουλία 40x40, σχεδιασμένη για να ενθαρρύνει τις γυναίκες να επιστρέψουν στην εργασία μετά την πανδημία. Και η βασιλική βιογράφος Άντζελα Λεβίν σημειώνει ότι «πρέπει να ενόχλησε τους Ομπάμα» το γεγονός ότι η ιδέα της Μέγκαν Μαρκλ ήταν παρόμοια με την έκκληση του Μπαράκ Ομπάμα στα γενέθλιά του για το πρότζεκτ 60x60, όπου ζήτησε από τους ανθρώπους να δωρίσουν 60, ή ακόμα και έξι δολάρια, σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι Σάσεξ ακολουθούν παρόμοια πορεία με τους Ομπάμα από τότε που εγκατέλειψαν τη βασιλική ζωή, έχοντας υπογράψει συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix για την παραγωγή της δικής τους σειράς ντοκιμαντέρ, όπως έκαναν και οι Ομπάμα.

Ο Χάρι έχει επίσης υπογράψει μια προσοδοφόρα συμφωνία για 4 βιβλία με τους Penguin Random House -τους ίδιους εκδότες που χρησιμοποίησε ο Ομπάμα για τα απομνημονεύματά του «A Promised Land», τον Νοέμβριο του περασμένου έτους. Το 2018 η Μισέλ Ομπάμα δημοσίευσε με τους ίδιους εκδότες την ιστορία της ζωής της, το βιβλίο «Becoming».

Η Τόμινι καταλήγει λέγοντας ότι πιστεύει ότι οι Ομπάμα μπορεί να φοβούνται ότι μια σχέση με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι μπορεί να τους φέρει αρνητική δημοσιότητα. Και κάπως έτσι, Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι έχασαν, μάλλον, άλλο ένα ζευγάρι φίλων στις ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Πόσους αντίχειρες έχεις;» – Σάλος για τις «πειραγμένες» φωτογραφίες γάμου της Λόρεν Σάντσεζ με τον Τζεφ Μπέζος

Tabloid 11.07.2025
Παρατηρητικοί χρήστες μιλούν για κακό photoshop και χρήση τεχνητής νοημοσύνης στις λαμπερές εικόνες του γάμου

Ιωάννα Τούνη: Η μαμά πρέπει να κάθεται σπίτι όλη μέρα με τα μωρά, με κότσο στο κεφάλι;

Social 11.07.2025
Η ανάρτησή της πυροδότησε έντονο διάλογο, με τα σχόλια να είναι τόσο θετικά, όσο και επικριτικά

Σάσα Σταμάτη: Γιατί αποχώρησε από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Tabloid 11.07.2025
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση το απόγευμα της Πέμπτης

Λένα Ζευγάρα: Η φωτογραφία της μέσα από την πισίνα

Tabloid 11.07.2025
Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στιγμιότυπά της από το Ηράκλειο Κρήτης

Σοφία Βεργκάρα: Γιόρτασε με λευκό μπικίνι τα 53α γενέθλιά της

Tabloid 11.07.2025
Η Λατίνα ηθοποιός ανέβασε φωτογραφίες από τους εορτασμούς για την ίδια στη Σαρδηνία μαζί με φίλους

Τα μυστικά της Sofia Vergara για fit σώμα

Tabloid 11.07.2025
Δουλεύει σκληρά… αλλά απολαμβάνει κιόλας

Ποιος διάσημος του Hollywood έχει παντρευτεί τις περισσότερες φορές;

Celebrity Stories 11.07.2025
Η λίστα με τους φανατικούς του γάμου

O Έλληνας ηθοποιός που πυροβόλησε 3 φορές την ερωμένη του

Celebrity Stories 11.07.2025
Μια παθιασμένη σχέση με φόντο τη ζήλια, μια απόπειρα δολοφονίας και μια κρυφή σύνδεση με τον πιο επιτυχημένο στιχουργό της ελληνικής ποπ μουσικής

Τουρίστας 1024 καρατίων στη Μύκονο έγινε viral: Έμφανίστηκε «σαν λατέρνα» και έκανε… αυτά στη παραλία

Tabloid Χτες
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι λουόμενοι – Ο τουρίστας που μετατράπηκε σε… αξιοθέατο!

Θυμάσαι την Όλια από τη «Λένη»; Δες πώς έγινε σήμερα και θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό!

Tabloid Χτες
Πλέον είναι ολόκληρη γυναίκα και δεν την γνωρίζει ούτε η Δανδουλάκη

Βαρύ πένθoς για την Καίτη Φίνου – «Έφυγε! Πήγε να τη βρει…»

Tabloid Χτες
Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό