Ικαρία: Αρρώστησε ο μοναδικός υπάλληλος του πύργου ελέγχου κι έκλεισε το αεροδρόμιο
Η ΥΠΑ μερίμνησε για την αντικατάσταση του
Δημοσίευση 6/8/2021 | 11:12

Απίστευτος μοιάζει ο λόγος της ακύρωσης των πτήσεων στο αεροδρόμιο της Ικαρίας πριν μερικές μέρες, καθώς οφείλεται στο «αιφνιδιαστικό περιστατικό ασθένειας του τηλεπικοινωνιακού υπαλλήλου που υπηρετεί στο αεροδρόμιο του νησιού», όπως επιβεβαίωσε η ΥΠΑ.
Αποτέλεσμα ήταν να ακυρωθούν και οι τρεις προγραμματισμένες πτήσεις από και προς το νησί (δύο της Aegean και μία της Sky Express) την Τετάρτη!
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η ΥΠΑ μερίμνησε για την αντικατάσταση του ασθενούντος υπαλλήλου με άλλον αρμόδιο υπάλληλο, ο οποίος έχει αποσπαστεί από τη Σάμο στην Ικαρία.
«Η ΥΠΑ, μέσω του αερολιμενάρχη Ικαρίας, ενημέρωσε άμεσα και συγκεκριμένα από τα ξημερώματα της Τετάρτης 4 Αυγούστου 2021 τις αεροπορικές εταιρείες και τις εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης, που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο του νησιού, για την ασθένεια του υπαλλήλου, που είχε ως συνέπεια την ακύρωση των πτήσεων, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι επιβάτες για την αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής της πτήσης τους και να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Υπηρεσίας.