E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν τον 15χρονο γιο της και η μητέρα δίνει αμοιβή για πληροφορίες

«Το παιδί μου ζει από θαύμα. Να βρεθούν αυτοί οι άνανδροι»

Δημοσίευση 25/7/2021 | 17:14

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν τον 15χρονο γιο της και η μητέρα δίνει αμοιβή για πληροφορίες

Ένα αγόρι 15 ετών νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Γ. Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης. Χθες το βράδυ ο έφηβος ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από μια παρέα επτά ατόμων, που του πήραν και το κινητό, δίπλα από το δημαρχείο Ευόσμου.

Αγανακτισμένη η μητέρα, μιλώντας στο GRTimes.gr, αναφέρει ότι δίνει αμοιβή για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

«Το παιδί μου ζει από θαύμα. Να βρεθούν αυτοί οι άνανδροι αλήτες, γιατί το παιδί μου ήταν πεσμένο και συνέχισαν να το χτυπάνε με μανία». Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του 15χρονου μαθητή, ο οποίος δέχτηκε βάναυση επίθεση από μια ομάδα ατόμων, σε κεντρικότατο σημείο, δίπλα από το δημαρχείο του Ευόσμου και πριν καλά καλά νυχτώσει.

Όπως λέει στο GRTimes.gr η Νατάσα Κουκουγιάννη, όλα συνέβησαν περίπου στις 9.00μμ, όταν ο γιος της βρισκόταν με έναν φίλο του στην πλατεία Ευόσμου. «Ήταν με ένα άλλο παιδί και βγήκαν μια βόλτα. Την ώρα που καθόντουσαν δίπλα στην εκκλησία, μια παρέα επτά ατόμων τους προσέγγισε θεωρώντας ότι το παιδί τους έβγαλε φωτογραφία. Του είπαν “έλα λίγο πιο πέρα να μιλήσουμε” στο πλάι του δημαρχείου και αυτά δυστυχώς πήγαν. Εκεί τους επιτέθηκαν. Είδαν στο κινητό του ότι δεν υπήρχε φωτογραφία και αφού το διαπίστωσαν αυτό, του το πήραν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν».

Σύμφωνα με τη μητέρα, τουλάχιστον τέσσερα από τα επτά άτομα τον χτυπούσαν στο κεφάλι και στον αυχένα με μανία, ακόμη και όταν ήταν λιπόθυμος, πεσμένος κάτω. Έχει μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα και επειδή φορούσε σιδεράκια του προκλήθηκαν και πληγές στο στόμα.

«Στον φίλο του έδωσαν μια σφαλιάρα και δεν του έκαναν κάτι άλλο. Ίσως τον απείλησαν, ίσως πάγωσε και ενδεχομένως από το σοκ δεν κάλεσε εκείνη την ώρα την αστυνομία» εξηγεί η κα. Κουκουγιάννη, λέγοντας πως από ότι πληροφορήθηκε, πρόκειται για μια ομάδα επτά ατόμων με ηλικίες πιθανότατα από 16 έως 18, ενώ όπως της είπαν το ένα άτομο κατοικεί στην περιοχή του Δενδροποτάμου.

«Δεν ήταν αργά. Ούτε είναι προκλητικός ο γιος μου. Είναι ένα πολύ ήσυχο παιδί, ιδιαίτερα ευγενικό που δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα. Δεν τους ήξερε καν. Κρατούσε απλά το κινητό του στα χέρια» λέει η κα. Κουκουγιάννη.

Αμοιβή για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στους δράστες

Όπως ανέφερε η μητέρα στο GRTimes και σε ανάρτηση της στο facebook, στην οποία δημοσίευσε και τη σχετική φωτογραφία, δίνει αμοιβή σε όποιον είδε ή γνωρίζει οτιδήποτε για το περιστατικό, προκειμένου οι δράστες να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και να λογοδοτήσουν.

«Παρακαλώ όποιον γνωρίζει κάτι να το αναφέρει. Ο γιος μου δεν είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να θυμηθεί κάτι. Τον βοήθησαν δύο κοπέλες που ήταν μάλλον Ρομά και του έριξαν νερό και εκείνες ίσως αναγνώρισαν άτομα από την παρέα. Να βρεθούν αυτοί οι άνανδροι αλήτες, γιατί το παιδί μου ήταν πεσμένο και συνέχισαν να το χτυπάνε. Το παιδί μου ζει από θαύμα, δόξα το θεό, αλλά εγώ τρέμω ολόκληρη και πως θα το αφήσω ξανά να κυκλοφορήσει μόνο του, όταν κυκλοφορούν τέτοια άτομα έξω;» δηλώνει.

Σύμφωνα με την κα. Κουκουγιάννη, η αστυνομία ενημερώθηκε πήγε στο σπίτι όταν το παιδί γύρισε χτυπημένο, αλλά ακόμη δεν έχει δώσει κατάθεση, λόγω της κατάστασης του.

Επισημαίνει ακόμη ότι άκουσε και για άλλους ξυλοδαρμούς στην περιοχή και πρόσφατα για μια κοπέλα και για άλλα άτομα.

«Θα φοβόμαστε να κυκλοφορούμε και αυτοί οι νταήδες θα είναι ελεύθεροι και θα απειλούν και τα παιδιά; Σας το λέω ειλικρινά, θα μπορούσα να τους ξεσκίσω με νύχια και με δόντια. Έναν, έναν. Να βρεθούν οι ένοχοι και να λογοδοτήσουν για αυτό που έκαναν» καταλήγει η μητέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο μυστήριο από άρμα με την αμερικανική και τη ρωσική σημαία

Κόσμος 18.08.2025
Ο Αντρέι Γερμάκ, επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας, αναδημοσίευσε το βίντεο στο Telegram

Χαλάνδρι: Βγήκε να ταΐσει τις γάτες και της έστησε καρτέρι θανάτου – Γιατί τη σκότωσε ο 28χρονος

Ελλάδα 18.08.2025
O 28χρονος σκότωσε με μαχαίρι 47χρονη στο Χαλάνδρι γιατί «με εξέθεσε στους φίλους μου», όπως ομολόγησε

Συναγερμός στο Μανχάταν: Αποκλεισμένη η Times Square λόγω ύποπτου δέματος

Κόσμος 18.08.2025
Στο κλείσιμο τμήματος της πλατείας Times Square στο κεντρικό Μανχάταν προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με ένα ύποπτο πακέτο που εντοπίστηκε

Επιστήμονες κατέγραψαν για πρώτη φορά σε βίντεο την εμφύτευση ανθρώπινου εμβρύου στη μήτρα

Tech + Science 18.08.2025
Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Βιομηχανικής της Καταλονίας (IBEC), σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus της Βαρκελώνης, που παρείχε τα έμβρυα

Πιστόλι, σπαθί «κατάνα» και ξιφίδια βρέθηκαν στο σπίτι 25χρονης που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο

Ελλάδα 18.08.2025
Η νεαρή κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Χάος σε παραλία της Γρανάδας: Θυελλώδεις άνεμοι σάρωσαν λουόμενους

Κόσμος 18.08.2025
Ενώ η Ισπανία βρίσκεται αντιμέτωπη με φωτιές – Δείτε βίντεο

Φλόριντα: Η σοκαριστική στιγμή που οδηγός νταλίκας και προκαλεί τροχαίο με τρεις νεκρούς

Κόσμος 18.08.2025
Ο Σινγκ βρίσκεται παράνομα στις ΗΠΑ από το 2018 - Κατηγορείται για τριπλή ανθρωποκτονία

Ανατροπή στη δoλoφovία στο Χαλάνδρι: Τι ερευνά τώρα η ΕΛ.ΑΣ.

Ελλάδα 18.08.2025
Δράστης και θύμα δεν ήταν σύντροφοι, αλλά είχαν γνωριστεί τον Ιανουάριο στο συσσίτιο της εκκλησίας

Τροχαίο στην Ξάνθη: Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ – Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες

Ελλάδα 18.08.2025
Τροχαίο δυστύχημα έξω από την Ξάνθη στην Εγνατία Οδό - Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ - Ξέσπασε φωτιά

Ανετράπη ιδιωτικό ασθενοφόρο στου Γουδή ‑ Nεκρός ο ασθενής που μετέφερε

Ελλάδα 18.08.2025
Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας στο σημείο