E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέλλα: Αφησε ανάπηρη τη γυναίκα του χτυπώντας την και συνελήφθη για νέο ξυλοδαρμό της

Έρμαιο στα χέρια του συζύγου της έγινε μια γυναίκα η οποία υπέστη αναπηρία από διαδοχικούς ξυλοδαρμούς

Δημοσίευση 21/7/2021 | 10:10

Πέλλα: Αφησε ανάπηρη τη γυναίκα του χτυπώντας την και συνελήφθη για νέο ξυλοδαρμό της

Έρμαιο στα χέρια του συζύγου της έγινε μια γυναίκα η οποία υπέστη αναπηρία από διαδοχικούς ξυλοδαρμούς, στην Πέλλα. Ο άνδρας της, την έστειλε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ενώ της επιτέθηκε ξανά προκαλώντας της νέο κάταγμα στο πόδι που είχε χειρουργηθεί, τον Μάρτιο του 2020.

Σύμφωνα με το GrTimes.gr, Ο σύζυγος, ο οποίος είχε καταδικαστεί με κάθειρξη για ανάλογο προγενέστερο περιστατικό, συνελήφθη για δεύτερη φορά! Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης. Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη από την οποία επακολούθησε βαριά σωματική πάθηση του θύματος, σε βαθμό κακουργήματος.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για τον ξυλοδαρμό από το τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας, στις 9 Μαρτίου του 2020. Μία υπήκοος Σερβίας, ηλικίας 50 χρονών, δήλωσε στους αστυνομικούς που μετέβησαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα ότι την χτύπησε ο σύζυγός της. Είπε μόνο ότι της επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές, στα πόδια και σε άλλα σημεία του σώματος της, ενώ η ίδια δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση λόγω της κατάστασης της υγείας της.

Ακολούθησε η σύλληψη του 48χρονου Έλληνα και ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος του για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη. Αρχικά παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Έδεσσας. Στην Εισαγγελία όμως διαβιβάστηκε έγγραφη αναφορά από το νοσοκομείο. Οι γιατροί της ορθοπεδικής κλινικής έκριναν ότι η παθούσα έπρεπε να χειρουργηθεί για αποκατάσταση των τραυμάτων που της είχε προκαλέσει ο κατηγορούμενος και η σωματική βλάβη ήταν βαριά.

Έτσι πραγματοποιήθηκε κύρια ανάκριση και, μετά την απολογία του, ο 48χρονος προφυλακίστηκε. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι χτύπησε την γυναίκα και ισχυρίστηκε ότι από μόνη της αποφάσισε να σηκωθεί από το κρεβάτι και να βγει στο μπαλκόνι τους σπιτιού τους, λίγες μέρες αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, με συνέπεια λόγω αστάθειας να πέσει και να τραυματιστεί. Ο ισχυρισμός αυτός όμως δεν έπεισε τις δικαστικές αρχές.

«Την φρόντιζα»

Όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι, το 2017, είχε προβεί σε άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας του η οποία υπέστη μόνιμη βλάβη και συγκεκριμένα αναπηρία σε ποσοστό 60%. Για αυτή την πράξη καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών. Είπε μάλιστα ότι από τότε η κατάσταση της υγείας της επιδεινώνεται συνεχώς και ότι λόγω της αστάθειας του βαδίσματος της έχει δήθεν αναμενόμενες πτώσεις και ότι ο ίδιος την φρόντιζε πολύ. Όπως έγινε και τον Φεβρουάριο του 2020, που υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Μόλις βγήκε από το νοσοκομείο η γυναίκα έπεσε και πάλι θύμα ξυλοδαρμού.

Ο κατηγορούμενος γνώριζε ότι ήδη είχε υποστεί μια χειρουργική επέμβαση στο πόδι της, ότι ήταν αδύναμη και είχε αστάθεια στο βάδισμα και πάρα ταύτα, της επιτέθηκε ξανά με σφοδρότητα, με κλωτσιές και μπουνιές, στα πόδια και σε άλλα σημεία του σώματος της. «Της προκάλεσε, μεταξύ άλλων τραυματισμών, νέο κάταγμα στο δεξί της ισχίο επί εδάφους παλιού χειρουργηθέντος κατάγματος του ίδιου ισχίου για το οποίο απαιτήθηκε στη συνέχεια νέο χειρουργείο, νοσηλεία και αδυναμία κανονικής χρήση του δεξιού της ισχίου επί μακρόν» αναγράφεται στο κατηγορητήριο.

Ακόμη επισημαίνεται ότι: «Η γυναίκα χρειαζόταν τη στήριξη άλλου ατόμου ακόμη και για την εξυπηρέτηση και των στοιχειωδέστερων ατομικών αναγκών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουντιάλ 2026: Μέχρι και 2.600 ευρώ πουλάει η FIFA κομμάτια από το χορτάρι του γηπέδου του τελικού

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Στις 19 Ιουλίου στο MetLife Stadium στο Νιού Τζέρσεϊ θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός

Σοκ στη Βρετανία: Πρώην υπουργός των Συντηρητικών βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με τραύμα στο κεφάλι, πιθανή δολοφονία ερευνούν οι Αρχές

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Οι αστυνομικοί εντόπισαν την 78χρονη πρώην υπουργό Φυλακών με «σοβαρά τραύματα», αφού πλήρωμα ασθενοφόρου ειδοποίησε τις Αρχές και τις κάλεσε στην κατοικία της στο Χέιτορ, στην περιοχή του Ντάρτμουρ, λίγο πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης

Ανησυχία προκαλεί το σύστημα δημιουργίας εικόνων με ΑΙ του Instagram

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι χρήστες που διαθέτουν δημόσιο λογαριασμό

Σοκαριστική αποκάλυψη από τη δικηγόρο της μητέρας του 20χρονου στο Αργος: «Θα μείνει φυτό ή θα είναι κλινικά νεκρός ο 20χρονος»

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 20χρονου που πυροβολήθηκε μετά από καταδίωξη στο Αργος

«Ερχόμαστε ως κυβερνώσα αριστερά και όχι ως αριστερά της διαμαρτυρίας» λέει ο Τσίπρας και κλείνει το μάτι στους Ευρωσοσιαλιστές

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Πυρά κατά την κυβέρνησης: Δεν μπορεί στην εξωτερική πολιτική να λειτουργούμε ως υποτακτικοί για να εξευμενίζουμε τις προθέσεις και να ευελπιστούμε στην καλή διάθεση ενός ηγέτη

Με εκρηκτικά και drones σχεδίαζαν να δολοφονήσουν Τραμπ και Βανς στον Λευκό Οίκο: Συνωμοσία 8 ατόμων εξάρθρωσε το FBI

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Το τρομοκρατικό σχέδιο θα υλοποιούνταν στην εκδήλωση UFC στην αυλή του Λευκού Οίκου τον περασμένο μήνα - Στόχοι ήταν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, και οι Νετανιάχου, Μασκ - Από 19 ως 32 ετών οι οκτώ συνεργοί που έχουν συλληφθεί

Συνελήφθη 21χρονη για εμπρησμό από πρόθεση στον Μαραθώνα

Ελλάδα 10.07.2026
Η νεαρή φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά με τη χρήση γυμνής φλόγας, δημιουργώντας τέσσερις διαφορετικές εστίες σε ξηρά χόρτα και θαμνώδη βλάστηση

Χάος στην Ινδία από τα εξαγριωμένα πλήθη που διαδηλώνουν μετά το βιασμό και τη δολοφονία 11χρονου κοριτσιού

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Τέσσερις άνδρες που καταδικάστηκαν για τη δολοφονία απαγχονίστηκαν.

Μουντιάλ 2026: Ο Σαντιό Μανέ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τη Σενεγάλη

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Ο Σενεγαλέζος επιθετικός φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας για 14 χρόνια

Παίκτρια του ΠΑΟΚ η 15χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, η μηχανή που επέβαινε με τον πατέρα της συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε την ανήλικη και μεταξύ άλλων έκανε γνωστό πως ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη της Αννας-Μαρίας ακυρώνεται ο αυριανός φιλικός αγώνας της ομάδας στη Βουλγαρία

Ξεσπά η υπάλληλος της Marfin που βγήκε στο μπαλκόνι να σωθεί: Μακάρι να είναι οι πραγματικοί δράστες

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
«Για τους τρεις ανθρώπους που δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα για να τους σώσουμε»

Δείτε βίντεο: Έπεσαν βράχοι στην παραλία Μύρτος της Κεφαλονιάς

Ελλάδα 10.07.2026
Στο σημείο υπάρχει ειδικό σήμα επικινδυνότητας