E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηλιούπολη: Το σκοτεινό παρελθόν του αστυνομικού που έκανε κόλαση τη ζωή της 19χρονης

Εμμονή με τις ροζ ταινίες, πάθος για τα όπλα και ακριβά γούστα

Δημοσίευση 12/7/2021 | 08:28

Ηλιούπολη: Το σκοτεινό παρελθόν του αστυνομικού που έκανε κόλαση τη ζωή της 19χρονης

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η υπόθεση σeξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη.

Η κοπέλα 19 ετών φαίνεται πως κακοποιούνταν συστηματικά από 39χρονο αστυνομικό, ο οποίος την κράταγε αιχμάλωτη στο σπίτι του στην Ηλιούπολη, αναγκάζοντάς την να εκδίδεται. Ο εφιάλτης της στα χέρια του 39χρονου αστυνομικού, με τον οποίο η 19χρονη διατηρούσε σχέση, κράτησε τουλάχιστον δύο μήνες.

Στη φρικιαστική υπόθεση έγινε έπειτα γνωστό πως εμπλέκεται και ο πατέρας της ο οποίος την κακοποιούσε από την ηλικία των 11 ετών.

Πώς ήρθε στο φως η φρικιαστική υπόθεση

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν η κοπέλα διέφυγε το Σάββατο από το διαμέρισμα όπου την κρατούσε ο αστυνομικός και κατέφυγε σε γειτονική καφετέρια σε εργαζόμενη της οποίας αφηγήθηκε την περιπέτειά της.

Η εργαζόμενη βοήθησε την 19χρονη κοπέλα να ξεφύγει από τον εφιάλτη.

Από την πρώτη στιγμή η κοπέλα έφερε τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα της, όπως έκανε γνωστό ένας εκ των δικηγόρων της, ωστόσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματά» το βράδυ του Σαββάτου.

Ο αστυνομικός και πατέρας του θύματος κακοποίησης συνελήφθησαν, επιβαρυμένοι με συνολικά 14 κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος και κακουργήματος. Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες ενώπιον της Εισαγγελέα και πήραν προθεσμία να απολογηθούν ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας τις επόμενες ημέρες.

Σήμερα η κοπέλα αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικοδικαστική εξέταση.

Η 19χρονη πραγματοποιούσε μόνο κοντινές αποστάσεις μέχρι δηλαδή μέχρι την καφετέρια της περιοχής και πάντα υπό την επίβλεψη του 39χρονου, ο οποίος δεν την άφηνε ποτέ να μιλήσει στους γείτονες απειλώντας την με την ίδια της τη ζωή.

Η Αστυνομία έβγαλε ένταλμα σύλληψης, για ακόμη έναν άνθρωπο, ο οποίος φέρεται να είναι συνεργός του 39χρονου αστυνομικού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και μεταδίδει το ρεπορτάζ του Mega, πρόκειται για ένα άτομο το οποίο επισκεπτόταν καθημερινά το διαμέρισμα του αστυνομικού, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι γείτονες. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του στην υπόθεση.

Ηλιούπολη: Ο βίος και η πολιτεία του 39χρονου αστυνομικού – Εμμονή με τις ροζ ταινίες, πάθος για τα όπλα και ακριβά γούστα

O αστυνομικός που βαρύνεται σχεδόν με το μισό ποινικό κώδικα είχε εμμονή με τις ροζ ταινίες. Αίσθηση προκάλεσε και η μπλούζα που φορούσε, κατά τη μεταγωγή στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, αφού παρέπεμπε στην πιο γνωστή εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών στην Ελλάδα.

Ο ίδιος υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες στην Αθήνα με την παραβατική του συμπεριφορά να ήταν γνωστή στους κόλπους της αστυνομίας.

Ο 39χρονος τον περασμένο Ιούνιο φέρεται να είχε εκτοξεύσει σοβαρές απειλές σε βάρος συναδέλφων κάτι που δεν συνάδει με την ιδιότητα του αστυνομικού.

Επίσης φαίνεται πως ήταν πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου συνήθιζε να αναρτά φωτογραφίες στις οποίες δεν έκρυβε το πάθος του για τα όπλα.

Με γούστα ακριβά, άλλοτε ποζάρει πίνοντας ακριβές σαμπάνιες κι άλλοτε πάνω σε υπερπολυτελές σκάφος φωτογραφίζεται με φόντο μαρίνα της Αττικής.

Ενάμιση χρόνο αργότερα με απειλές και ξύλο φέρεται να εκδίδει και να κακοποιεί ένα 19χρονο κορίτσι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισπανία: Η Meta καταδικάστηκε για «αθέμιτο ανταγωνισμό»

Κόσμος 20.11.2025
Αποζημίωση 540 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ

Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί επειδή αρνήθηκε να τον μεταφέρει

Ελλάδα 20.11.2025
Ο 34χρονος μπήκε σε ταξί που οδηγούσε 51χρονος και απαίτησε να μεταφερθεί στον προορισμό του

Πέθανε ο Πάνος Μαρινόπουλος

Ελλάδα 20.11.2025
Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας

Πότε δεν έκανε challenge, ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά, λέει ο παππούς του 22χρονου που πνίγηκε με μπέργκερ

Ελλάδα 20.11.2025
Ο 22χρονος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή - Νοσηλευόταν την τελευταία εβδομάδα στη ΜΕΘ

Φυλάκιση 22 μηνών με αναστολή στον οδηγό μηχανής για το τροχαίο με νεκρό βρέφος στον Βόλο

Ελλάδα 20.11.2025
Η δίκη έγινε έγινε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας

Η Γαλλία να είναι έτοιμη «να χάσει τα παιδιά της» σε πιθανό πόλεμο με τη Ρωσία

Κόσμος 20.11.2025
Σάλος από τις δηλώσεις του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου

Αγαθονήσι: Προειδοποιητικές βολές κατά τουρκικών σκαφών από το Λιμενικό

Ελλάδα 20.11.2025
Τουρκικό αλιευτικό έκανε επικίνδυνους ελιγμούς εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων

Μουντιάλ 2026: Τα ζευγάρια των playoffs και τα μονοπάτια για τα 4 τελευταία εισιτήρια της UEFA

Αθλητικά Νέα 20.11.2025
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τις ομάδες που θα πάρουν τα τελευταία 4 εισιτήρια της ευρωπαϊκής ζώνης για το Μουντιάλ 2026

Πορτογαλία: 9χρονος ακρωτηριάστηκε στην τουαλέτα σχολείου από συμμαθητές του

Κόσμος 20.11.2025
Ο 9χρονος χρειάζεται παυσίπονα και αντιβιοτικά κάθε 12 ώρες, ενώ χρειάζεται και υπνωτικά χάπια για να κοιμηθεί γιατί κλαίει κάθε βράδυ, λέει η μητέρα του

Ζαγόρι: Ο Δήμος ζητά κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Ελλάδα 20.11.2025
Ο Δήμαρχος Ζαγορίου ζητά με επιστολή του από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας να κυρηχθεί ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Φυλάκιση 2 ετών και πρόστιμα €30.000 για τις μπαλωθιές ‑ Ιδρύεται Τμήμα Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων στην Κρήτη

Ελλάδα 20.11.2025
Νέα διάταξη με κάθειρξη έως 8 έτη και πρόστιμα έως 50.000 ευρώ για όσους διαφημίζουν ή παρακινούν σε χρήση όπλων