E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγνώριστος ο Αρης Σερβετάλης

Τι είπε για την επιτυχία και το «Είσαι το ταίρι μου»

Δημοσίευση 11/7/2021 | 18:06

Καλεσμένος στην εκπομπή της Λένας Αρώνη, Art Week στην ΕΡΤ, βρέθηκε ο Άρης Σερβετάλης.

Ο γνωστός ηθοποιός που το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από τον ρόλο του «Λάζαρου» στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου», μίλησε για την επιτυχία που γνώρισε τότε, για τη σχέση του με τον Θεό, για την ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» όπου υποδύεται τον Άγιο Νεκτάριο, καθώς και για την παράσταση «Ορέστης» όπου πρωταγωνιστεί αυτόν τον καιρό.

Ο Αρης Σερβετάλης, με μακριά και γκρίζα μαλλιά πλέον, ανέφερε τα εξής στη συνέντευξή του:

«Είναι παραχώρηση του Θεού ορισμένα πράγματα που συμβαίνουν, είτε σου έρχονται κάποια πράγματα ως δωράκια για το πώς εσύ θα τα διαχειριστείς. Νομίζω ότι το γεγονός δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, όταν συμβαίνει είτε ένας θάνατος είτε κάτι όμορφο. Το θέμα είναι πώς το χειρίζεσαι εσύ, εκεί είναι όλο το ενδιαφέρον. Πώς ο Άρης θα διαχειριστεί μια απώλεια, πώς θα διαχειριστεί ένα μεγάλο γεγονός ή κάτι άσχημο… Πώς θα μπω στη διαδικασία σε αυτά τα διλήμματα ή τα μονοπάτια να τοποθετηθώ, τι θέση θα πάρω».

«Παλιότερα δεν έπαιρνα θέση, δεν έμπαινα στη διαδικασία να επιλέξω. Πήγαινα και από εδώ και από εκεί, να μην με βλέπουν, να μην κάνω εκείνο, να επιλέξω αυτό που με συμφέρει. Έβλεπες ότι δεν μπορείς να είσαι και στα δύο χωράφια, δεν μπορείς να πας και από τους δύο δρόμους δεν γίνεται», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Σχετικά με την επιτυχία που γνώρισε πριν χρόνια, εξαιτίας της συμμετοχής του στη δημοφιλή σειρά του Mega, «Είσαι το ταίρι μου», δήλωσε πως «Η επιτυχία είναι εφήμερη. Οκ έκανα κάτι που ήταν επικοινωνήσιμο, αλλά τώρα το βλέπω διαφορετικά. Η επιτυχία έχει πολλές παγίδες. Εγώ τότε φρόντιζα την γιαγιά μου. Η επιτυχία αυτή είχε, ας πούμε, το αποτέλεσμα ότι μου έφερε κάποια έσοδα, τα οποία ήταν απαραίτητα τη δεδομένη στιγμή. Ήταν κάτι απρόσμενο για εμένα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Χάιντι Κλουμ δεν άφησε τίποτα στη φαντασία ‑ Εμφανίστηκε με διάφανο φόρεμα στο Παρίσι

Tabloid 04.10.2025
Το 52χρονο πρώην μοντέλο τράβηξε τα βλέμματα με τη στιλιστική της επιλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Η Τατιάνα Στεφανίδου ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ

Media 04.10.2025
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Tabloid Χτες
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Tabloid Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Tabloid Χτες
Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Tabloid Χτες
«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Tabloid Χτες
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»