E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Αστυνομικός εξέδιδε 18χρονη ‑Την κακοποιούσε και ο πατέρας της από 11 χρονών

Σοκάρει η καταγγελία μιας 18χρονης, η οποία ισχυρίζεται ότι αστυνομικός την κρατούσε παράνομα και την εξέδιδε

Δημοσίευση 11/7/2021 | 10:17

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Αστυνομικός εξέδιδε 18χρονη ‑Την κακοποιούσε και ο πατέρας της από 11 χρονών

Με χειροπέδες στα χέρια οδηγήθηκαν την Κυριακή το πρωί στο γραφείο του εισαγγελέα, στη Σχολή Ευελπίδων, ο πατέρας και ο αστυνομικός που φέρονται να εξέδιδαν τη 18χρονη κοπέλα από την Ηλιούπολη.

Η κοπέλα, σε μία μαραθώνια κατάθεση, αποκάλυψε τη φρίκη που βίωνε, καθώς, όπως η ίδια δήλωσε,ο πατέρας της την κακοποιούσε και την υποχρέωνε να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις μέσα στο ίδιο το σπίτι τους, ενώ ο αστυνομικός την κακοποιούσε, τη βίαζε και την εξέδιδε κατ' εξακολούθηση.

Βαρύτατες κατηγορίες απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του υπό απόλυση 39χρονου αστυνομικού και του πατέρα της 18χρονης, η οποία χθες κατήγγειλε πως ο ένστολος την εξανάγκαζε να εκδίδεται σε σπίτι στην Ηλιούπολη, ενώ ο πατέρας της τη βίαζε επί σειρά ετών.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνολικά 14 αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος, ενώ οι δικαστικές Αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εναντίον τρίτου προσώπου που εμπλέκεται στην υπόθεση , το οποίο φαίνεται να ήταν συνεργός του αστυνομικού που με την βία, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, την εξέδιδε.

Στην ποινική δίωξη περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων κατηγορίες για :

  • Εμπορία ανθρώπου κατ´ επάγγελμα
  • Εμπορία ανθρώπου στρεφόμενη κατά ανηλίκου
  • Βιασμός κατ' εξακολούθηση
  • Κατάχρηση σε ασέλγεια
  • Γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών με ανηλίκους
  • Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη
  • Ενδοοικογενειακή απειλή
  • Διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
  • Παράνομη οπλοφορία
  • Παράνομη οπλοχρησία
  • Παράνομη οπλοκατοχή

Και οι δύο κατηγορούμενοι , που οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα πριν το μεσημέρι, φέρονται να αρνήθηκαν ενώπιον της Εισαγγελέα όσα τους αποδίδονται στη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά την καταγγελία της 19χρονης. Εντύπωση προκάλεσε η μπλούζα που φορούσε ο αστυνομικός κατά την προσαγωγή του στον Εισαγγελέα, η οποία είναι διαφημιστική εταιρίας που ασχολείται με ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου.

Η 18χρονη κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι όπου την κρατούσε ο αστυνομικός στην Ηλιούπολη, ζητώντας βοήθεια από μια υπάλληλο καφετέριας.

Εκτός από τον αστυνομικό, ο οποίος τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία, συνελήφθη και ο πατέρας της κοπέλας, καθώς από την ηλικία των 11 έως 17 ετών, εξανάγκαζε χτυπώντας και απειλώντας το κορίτσι, σε γενετήσιες πράξεις μέσα στο σπίτι τους, στα Νότια Προάστια. Ο πατέρας της κατηγορείται για βιασμό και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.

Η 18χρονη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ αναμένεται να γίνει και ιατροδικαστική εξέταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα γνώρισε τον αστυνομικό πριν από περίπου δύο μήνες και σύναψαν σχέση. Ωστόσο, στη συνέχεια όπως κατήγγειλε η κοπέλα, άλλαξε και προχώρησε στις αποτρόπαιες πράξεις που περιέγραψε άγρια χτυπημένη στους αστυνομικούς. Μάλιστα, όπως είπε, την απειλούσε με το όπλο του, ενώ την είχε αναγκάσει να κλείσει όλους τους λογαριασμούς της στα social media.

Ο δικηγόρος της, Γιάννης Μυκωνιάτης δήλωσε στο «The Press Project»: «Πριν από μερικές ώρες, μία 18χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη πήγε χτυπημένη σ' ένα καφέ και ζήτησε βοήθεια από την κοπέλα που βρισκόταν εκεί. Αυτή μας ενημέρωσε πως η 18χρονη της είπε πως ο άνθρωπος που είναι σε σχέση έναν μήνα, όπως ανέφερε, την κακοποιεί και την εκδίδει. Την κρατούσε αιχμάλωτη στο διαμέρισμα, απειλώντας την με όπλο ενώ δεν την άφηνε να έχει καμία επικοινωνία. Στο Α.Τ. Ηλιούπολης, όπου ήμασταν μαζί με την κοπέλα, δεν της πήραν κατάθεση, τα είπε μόνο προφορικά. Κι επειδή ο άνδρας που την κακοποιούσε είναι αστυνομικός, η υπόθεση έχει πάει τώρα στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Εμείς είμαστε τώρα απ’έξω από το κτίριο, δεν μας αφήνουν να μπούμε μέσα, με το σκεπτικό ότι η κοπέλα δεν είναι κατηγορούμενη. Αυτήν τη στιγμή δεν ξέρουμε τι συμβαίνει πάνω, μας λένε ότι η υπόθεση είναι στην προανάκριση».

Η ΕΛΑΣ για τις συλλήψεις

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας: «Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός, που τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση, για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία. Επιπλέον συνελήφθη ιδιώτης για βιασμό και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη απογευματινές ώρες της 10 Ιουλίου 2021 αστυνομικός, που τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση, για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία.

Επιπλέον συνελήφθη ιδιώτης για βιασμό και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα. Προηγήθηκε καταγγελία 19χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός με τη χρήση βίας την κατακρατούσε παράνομα με σκοπό την εκμετάλλευσή της για τον πορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους από την τέλεση γενετήσιων πράξεων, ενώ ο έτερος συλληφθείς που τυγχάνει πατέρας της, από την ηλικία των 11 έως των 17 ετών, με διάφορες απειλές την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις εντός της οικίας τους.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία και στο αυτοκίνητο του αστυνομικού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • δελτίο υπηρεσιακής ταυτότητας του ιδίου, για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια από τον ίδιο,
  • δελτίο αστυνομικής ταυτότητας έτερου ατόμου (ιδιώτη), για το οποίο έχει δηλωθεί απώλεια,
  • (3) συσκευές κινητές τηλεφωνίας και κάρτα SIM ,
  • (3) κάρτες μνήμης,
  • φωτογραφική μηχανή,
  • σκληρός δίσκος και
  • φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων ( USB ).

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του ιδιώτη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα:

  • αεροβόλο πιστόλι με τη γεμιστήρα του,
  • πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος,
  • μαχαίρι και
  • συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της παθούσας, ενώ μεταφέρθηκε και σε δημόσιο νοσοκομείο για εξέταση.
Η προανάκριση συνεχίζεται, υπό την εποπτεία του αρμοδίου Εισαγγελέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι μεγιστάνες της τεχνολογίας ετοιμάζουν καταφύγια για την «Ημέρα της Κρίσης»: Πρέπει να ανησυχούμε;

Κόσμος 10.10.2025
Γιατί ο Ζούκερμπεργκ και άλλοι κρίσοι ετοιμάζονται για «τέλος του κόσμου».

Επίθεση με πιρούνι στην έγκυο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον δράστη μεθυσμένο

Ελλάδα 10.10.2025
Ο σεσημασμένος 43χρονος δράστης, είχε στον όνομά του βαρύ ποινικό μητρώο, με δώδεκα συλλήψεις και ιστορικό κακοποιητικής συμπεριφοράς που ξεκινάει από το 2012.

Καρυστιανού: «Για να δίνουν το πράσινο φως για εκταφή, έχουν σκεφτεί τρόπο να ελέγξουν το αποτέλεσμα»

Ελλάδα 10.10.2025
«Υποχρεωτικά πρέπει να απευθυνθούμε σε εργαστήρια του εξωτερικού και για θέμα αξιοπιστίας και για θέμα εμπιστοσύνης στο ελληνικό κράτος».

Πέθανε ο Τζον Λοτζ, τραγουδιστής και μπασίστας των Moody Blues

Κόσμος 10.10.2025
Οι Moody Blues αναγνωρίζονται ευρέως ως πρωτοπόροι του προγκρέσιβ ροκ

«Αφιερώνω το Νόμπελ Ειρήνης στον Τραμπ», είπε η νικήτρια Μαρία Κορίνα Ματσάδο

Κόσμος 10.10.2025
Οργή από τον Αμερικανό πρόεδρο που έχασε

Ισόβια σε πέντε άνδρες για τη δολοφονία Έλληνα στο Λονδίνο

Κόσμος 10.10.2025
Τον σκότωσαν με ματσέτες για να τον κλέψουν

Ακρίβεια: Εκτίναξη των τιμών στο κρέας

Οικονομία 10.10.2025
Θα υπάρξει κυβερνητική παρέμβαση για μείωση;

Η στιγμή που γερανός κατεβάζει άνδρα 272 κιλών που δεν μπορεί να μετακινηθεί από το σπίτι του στη Φλόριντα

Κόσμος 10.10.2025
Οι διασώστες χρειάστηκε να κόψουν μέρος του τοίχου του διαμερίσματος, καθώς και μέρος των κιγκλιδωμάτων του μπαλκονιού για να τον μεταφέρουν