E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιατί ο Αδωνις Γεωργιάδης ευχαρίστησε δημόσια της Χριστίνα Μπόμπα

Συνομίλησαν στον αέρα του ΣΚΑΪ

Δημοσίευση 8/7/2021 | 14:32

Γιατί ο Αδωνις Γεωργιάδης ευχαρίστησε δημόσια της Χριστίνα Μπόμπα

Τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από τότε που η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες της και μόλις σήμερα μίλησε δημόσια. Σήμερα, η γνωστή Influencer βγήκε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή με σκοπό να μιλήσει για το εμβόλιο και να παρακινήσει τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στην εκπομπή Σήμερα, με την Μαρία Αναστασοπούλου να της εύχεται τα καλύτερα για τον ερχομό των πρώτων της παιδιών. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη αποκάλυψε πως έκλεισε και εκείνη το ραντεβού της για τις 13 Ιουλίου.

Χριστίνα Μπόμπα: Όσα είπε στον αέρα της εκπομπής

«Εξαιτίας της εγκυμοσύνης και επειδή δεν είχε ακόμη διευκαλυνθεί αν επιτρέπεται ή όχι να εμβολιαστώ γιατί ήμουν έγκυος, δεν είχα κλείσει. Τώρα έκλεισα το ραντεβού μου για να κάνω το εμβόλιο στις 13 του μήνα για να προστατεύσω τον εαυτό μου και τους γύρω μου και τις κόρες μου. Οι θηλάζουσες μπορούμε να εμβολιαστούμε και ενδείκνυται κιόλας για να προστατεύσουμε και τα παιδιά μας. Τώρα είμαστε εκτεθειμένοι αν βγούμε έξω. Αν βγω και γυρίσω μετά στις κόρες μου, είναι επικίνδυνο», ανέφερε η Χριστίνα Μπόμπα.

Είναι μεγάλη συζήτηση αλλά πρέπει να ακούμε τους γιατρούς μας και τους επιστήμονες. Μου είπαν ότι στις θηλάζουσες το Pfizer και το Moderna είναι απόλυτα ασφαλές, οπότε για μένα ο πιο ασφαλής δρόμος είναι να εμβολιαστώ. Εγώ και ο Σάκης Τανιμανίδης ήμασταν από τους πρώτους που νοσήσαμε με κορωνοϊό. Ήμουν μάλιστα το νούμερο 100. Ο κόσμος είναι διχασμένος και μέσα σε μια δημοκρατία που ζούμε είναι απόλυτα σεβαστές όλες οι απόψεις. Αλλά αυτή τη στιγμή μιλάμε για ένα θέμα δημόσιας υγείας. Τον πρώτο λόγο έχουν οι επιστήμονες. Εμείς έχουμε χρέος ως influencers να μιλήσουμε στον κόσμο και να τον παρακινήσουμε. Μιλάω με τον κόσμο και λέω τη γνώμη μου. Είναι περισσότερο τρομακτικό το να νοσήσεις παρά το να εμβολιαστείς» τόνισε η Χριστίνα Μπόμπα.

Μετά τα λόγια της υπέρ του εμβολιασμού και την έκκληση της προς τον κόσμο να εμπιστευτεί την επιστήμη και να κάνει το εμβόλιο, ο κ. Γεωργιάδης θέλησε να την ευχαριστήσει δημόσια, όπως και έκανε στον αέρα της εκπομπής.

“Θέλω να ευχαριστήσω τη Χριστίνα Μπόμπα ως εκπρόσωπος του κράτους. Αυτό που κάνει η κ. Μπόμπα είναι μια μεγάλη βοήθεια σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια. Ήταν πολύ σημαντική η παρέμβασή της. Εγώ πραγματικά την ευχαριστώ. Με τέτοιο πνεύμα θα πάμε μπροστά”, ανέφερε ο Υπουργός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Tabloid 11.04.2026
Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Μπαρντελά: Το απρόσμενο ειδύλλιο με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη για την σχέση του επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς με την Ιταλίδα πριγκίπισσα

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Tabloid Χτες
Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Tabloid Χτες
Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για την Ελένη Ανουσάκη – Γιατί νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Όπως αποκάλυψε η ίδια διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Tabloid Χτες
Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Tabloid Χτες
Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Ο χορός της Δανάης Μπάρκα με τον Αλέξη Γεωργούλη: «25 χρόνια μετά, το ίδιο βαρύς ο τύπος»

Social Χτες
«Περνιέται για ωραίος; Όχι, περνιέται για πολύ ωραίος...» έγραψε η Δανάη Μπάρκα για τον Αλέξη Γεωργούλη

Οι celebrities που κατηγορούνται για τη χειρότερη συμπεριφορά

Celebrity Stories Χτες
Μαρτυρίες από θαυμαστές, εργαζομένους και συνεργάτες ρίχνουν σκιά στην εικόνα διάσημων ονομάτων της showbiz