E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λονδίνο: Σκότωσε 2 γυναίκες ‑ Πίστευε ότι ο διάβολος θα φρόντιζε να κερδίσει λαχείο

Οι δύο γυναίκες ήταν αδελφές

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/7/2021 | 20:39

Λονδίνο: Σκότωσε 2 γυναίκες ‑ Πίστευε ότι ο διάβολος θα φρόντιζε να κερδίσει λαχείο

Ένας Βρετανός έφηβος καταδικάστηκε από το δικαστήριο για τη δολοφονία δύο αδελφών, τις οποίες εκτέλεσε στο πλαίσιο «συμφωνίας με τον διάβολο», καθώς πίστευε ότι αν θυσίαζε έξι γυναίκες κάθε έξι μήνες θα κέρδιζε το… λαχείο.

Ο Ντάνιαλ Χουσέιν, 19 ετών σήμερα, μαχαίρωσε και σκότωσε την Μπίμπα Χένρι, 46 ετών και τη Νικόλ Σμόλμαν, 27 ετών, σε ένα πάρκο στο βορειοδυτικό Λονδίνο πέρσι τον Ιούνιο. Νωρίτερα οι δυο αδελφές είχαν γιορτάσει τα γενέθλια της πρώτης με φίλους τους.

Ο Χουσέιν έκανε τους φόνους προκειμένου να εκπληρώσει το δικό του μέρος μιας «συμφωνίας» που είχε υπογράψει με έναν «δαίμονα». Είχε υποσχεθεί ότι θα εκτελούσε «τουλάχιστον έξι θυσίες κάθε έξι μήνες για όσο διάστημα ήταν ελεύθερος και σωματικά ικανός» και, σύμφωνα με την αστυνομία, σκόπευε να τηρήσει αυτήν την υπόσχεση.

«Είμαι απολύτως πεπεισμένος, όπως και η ομάδα μου, ότι θα διέπραττε και άλλους φόνους», είπε ο αρχιεπιθεωρητής Σάιμον Χάρντινγκ, ο επικεφαλής των ερευνών. «Είναι δύσκολο, για έναν φυσιολογικό άνθρωπο, να το κατανοήσει. Μοιάζει με ταινία», πρόσθεσε.

Το χρονικό της φρίκης

Το περιστατικό συνέβη στις 8 Ιουνίου του 2020. Οι Χένρι και Σμόλμαν είχαν πάει στο Πάρκο Φράιεντ του Γουέμπλεϊ για να γιορτάσουν τα γενέθλια της πρώτης με φίλους τους. Τις πρώτες πρωινές ώρες όμως είχαν πια μείνει μόνες τους. Τράβηξαν 150 φωτογραφίες, και η τελευταία από αυτές τις δείχνει να κοιτάζουν προς το πλάι – η αστυνομία πιστεύει ότι είδαν τον Χουσέιν να τις πλησιάζει.

Ο νεαρός τις μαχαίρωσε και έκρυψε τα πτώματα σε ένα δασάκι, όπου τα βρήκε την επόμενη ημέρα ο σύντροφος της Σμόλμαν.

Ο Χουσέιν, που ζούσε με τη μητέρα του, εντοπίστηκε χάρη στις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο σημείο και συνελήφθη περίπου τέσσερις εβδομάδες αργότερα. Η αστυνομία θεωρεί ότι επειδή τραυματίστηκε στο χέρι κατά τη διάρκεια της επίθεσης αυτής, δεν κατάφερε να διαπράξει άλλους φόνους.

Όταν οι αστυνομικοί έψαξαν στο σπίτι του βρήκαν το «συμβόλαιο» και τρία δελτία του λότο. Υπήρχαν επίσης σατανιστικά σύμβολα και ένα χειρόγραφο βιβλίο με «ξόρκια». Με κάποια από αυτά υποτίθεται ότι θα έκανε τις γυναίκες να τον βρίσκουν ελκυστικό.

Ο 19χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μια περίτεχνη συνωμοσία σε βάρος του. Το δικαστήριο ωστόσο τον έκρινε ένοχο και η ποινή του θα ανακοινωθεί αργότερα.

Η αστυνομία ανέφερε ότι δεν είναι σαφές πώς ενδιαφέρθηκε ο νεαρός για τον σατανισμό. Οι ερευνητές γνώριζαν ότι είχε πρόσβαση στο «σκοτεινό δίκτυο» αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τους λογαριασμούς του, αφού εκείνος αρνήθηκε να δώσει τους κωδικούς του. Δεν κατάφεραν επίσης να ξεκλειδώσουν το iPAd του. Το υλικό που συνέλεξαν έδειξε ότι μιλούσε στο διαδίκτυο με άλλους, κυρίως όμως για ερωτικά ξόρκια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 44χρονος που, μέσω Facebook, προέτρεπε σε διάπραξη εγκληματικών πράξεων σε βάρος ηγούμενου

Ελλάδα 04.10.2025
Ο 44χρονος ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής

Τουρκία: Η σοκαριστική στιγμή που ασανσέρ πολυκατοικίας κατρακυλά επτά ορόφους ‑ Νεκρή νεαρή μητέρα

Κόσμος 04.10.2025
Οι απεγνωσμένες προσπάθειες του συζύγου της να την σώσει και το τραγικό τέλος

Πάνος Ρούτσι: «Θα κάτσω εδώ και ας πεθάνω, θα πάω μέχρι τελικής πτώσεως»

Ελλάδα 04.10.2025
Δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι τέλους, τονίζοντας πως θέλει να μάθει από τι πέθανε ο γιος του

Επεισόδιο με δύο νεαρούς τραυματίες τα ξημερώματα στα Λαδάδικα

Ελλάδα 04.10.2025
Ερευνάται τυχόν συμπλοκή κατά τη διάρκεια διασκέδασης των δύο ατόμων στην περιοχή

Diddy: Πιέζουν τον Τραμπ για προεδρική χάρη – «Ικετεύω για έλεος, δεν είμαι κακός»

Κόσμος 04.10.2025
O ράπερ φέρεται να τον στήριξε στις τελευταίες εκλογές

Πέθανε ο Τζορτζ Χάρντι, ο τελευταίος πιλότος καταδιωκτικού, του θρυλικού «Μαύρου Σμήνους» των ΗΠΑ, που έδρασε στον Β’ ΠΠ

Κόσμος 04.10.2025
Το σμήνος «Αεροπόροι Τασκίγκι», αποτελούνταν αποκλειστικά από αφροαμερικανούς και πέτυχε καίρια πλήγματα στη ναζιστική Γερμανία

Diddy: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση για τα αδικήματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ‑ Η ποινή του

Κόσμος 04.10.2025
Η ποινή που επιβλήθηκε είναι σαφώς βαρύτερη από τους 14 μήνες φυλάκισης που είχε προτείνει η υπεράσπιση, αλλά μικρότερη από την 11ετή κάθειρξη που ζητούσαν οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς

Φρενίτιδα για τις νέες ταυτότητες: Διαθέσιμα ραντεβού… το Πάσχα!

Ελλάδα 04.10.2025
Σε ποιες περιπτώσεις η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνει πιο άμεσα

Βελτιωμένος καιρός σήμερα: Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία

Καιρός 04.10.2025
Τι αναφέρουν για τη νέα κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα μας οι Μαρουσάκης και Τσατραφύλλιας

Στο Αιγαίο το Πίρι Ρέις ‑ Απέπλευσε από τη Σμύρνη

Ελλάδα 04.10.2025
Η Ελλάδα είχε απαντήσει με αντι-NAVTEX

Τραμπ: Η Χαμάς είναι έτοιμη για διαρκή ειρήνη ‑ Το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει άμεσα τους βομβαρδισμούς, για ν` απελευθερώσουμε τους ομήρους

Κόσμος 04.10.2025
Ήδη βρισκόμαστε σε συζητήσεις για λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, έγραψε στο Truth Social o Αμερικανός πρόεδρος