E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκοταδισμός: Μαστίγωσαν μέχρι λιποθυμίας γυναίκα στην Ινδονησία για προγαμιαίο σeξ

ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 1/7/2021 | 15:23

Σκοταδισμός: Μαστίγωσαν μέχρι λιποθυμίας γυναίκα στην Ινδονησία για προγαμιαίο σeξ

Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν συνταρακτικές εικόνες από το δημόσιο μαστίγωμα μιας γυναίκας στην Ινδονησία, που τιμωρήθηκε με 100 βουρδουλιές επειδή είχε κάνει προγαμιαίο σeξ.

Προσοχή, σκληρές εικόνες

Βίντεο καταγράφει τη βάρβαρη «τιμωρία» και τη στιγμή που η νεαρή γυναίκα καταρρέει μπροστά στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί σε κεντρικό σημείο για να παρακολουθήσει το «θέαμα». Η γυναίκα και ο εραστής της δέχθηκαν από 100 ραβδισμούς από μέλη της τοπικής ισλαμικής αστυνομίας Wilayatul Hisbah στην πόλη Lhokseumawe της δυτικής επαρχίας Ατσε της Ινδονησίας, της μοναδικής στη χώρα που εφαρμόζει ακόμη τον ισλαμικό νόμο της Σαρία.

Προσοχή, σκληρές εικόνες στο βίντεο

Στις εικόνες η γυναίκα διακρίνεται να στέκεται όρθια σε μια υπερυψωμένη σκηνή φορώντας λευκό χιτώνα και μαντήλι περιτριγυρισμένη από αξιωματούχους και άτομα που καταγράφουν στα κινητά τους την «τιμωρία» της. Μετά από αρκετούς ραβδισμούς τα γόνατά της λυγίζουν και η γυναίκα καταρρέει με το πρόσωπο στο έδαφος. Πέρα από το ζευγάρι ανάλογη ποινή επιβλήθηκε και στο άτομο που τους βρήκε δωμάτιο και άλλους δύο κατηγορούμενους για κατανάλωση αλκοόλ. Η γυναίκα «μεταφέρθηκε μακριά από το σημείο επειδή λιποθύμησε μετά από 100 ραβδισμούς», είπε ο επικεφαλής της ισλαμικής αστυνομίας σημειώνοντας ότι το θύμα συνήλθε γρήγορα.

Σην άκρως συντηρητική αυτή επαρχία της Ινδονησίας επιβάλλεται συχνά το δημόσιο μαστίγωμα για σειρά «αδικημάτων», όπως η κατανάλωση αλκοόλ, η μοιχεία, οι προγαμιαίες ή ομοφυλοφιλικές συνευρέσεις. Στο Ατσε των πέντε εκατ. κατοίκων η μαντίλα είναι υποχρεωτική για τις γυναίκες, ενώ απαγορεύονται και τα τυχερά παιχνίδια και ο κινηματογράφος. Με 10 ραβδισμούς τιμωρείται μία χειρονομία στοργής που γίνεται δημόσια, με 40 ραβδισμούς η κατανάλωση αλκοόλ, ενώ για την περίπτωση ομοφυλοφιλικής σχέσης ή σχέσης με ανήλικο, η ποινή προβλέπει περισσότερους από 100 ραβδισμούς. Το 2018 αξιωματούχοι του Ατσε είχαν υποσχεθεί ότι θα σταματήσει το δημόσιο μαστίγωμα κι ότι θα επιβάλλεται μόνον πίσω από τους τοίχους φυλακών, αλλά αντίθετα η πρακτική αυτή συνεχίζει να εφαρμόζεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανησυχία στη Θεσσαλονίκη: Αγέλη λύκων εμφανίστηκε στην Πυλαία ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα 18.11.2025
«Θα πρέπει να λάβουμε μέτρα και να εκφοβιστούν από συγκεκριμένη ομάδα άμεσης επέμβασης», τόνισε ο Σπύρος Ψαρούδας, Γενικός Συντονιστής της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Καλλιστώ»

Γαλλία: Έσκαβε για πισίνα και βρήκε χρυσό αξίας 700.000 ευρώ ‑ Πήρε μόνο ...μπράβο!

Κόσμος 18.11.2025
Από το όνειρο στον εφιάλτη - Βρήκε θησαυρό, αλλά δεν δικαιούται απολύτως τίποτα

Ρύπανση: Ελάχιστο πλαστικό αρκεί για να σκοτώσει θαλάσσια ζώα ‑ Τρομακτικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Κόσμος 18.11.2025
Νέα έρευνα ανέλυσε 10.000 νεκροψίες - Μόλις 23 κομμάτια πλαστικού θέτουν σε κίνδυνο τα θαλασσοπούλια

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Ελλάδα 18.11.2025
Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

Τον σκότωσε στο ξύλο επειδή του έκλεισε τον δρόμο στον Νέο Κόσμο

Ελλάδα 18.11.2025
Ομολόγησε ο 29χρονος τη δολοφονία του 58χρονου

«Έπεσε» η Cloudflare: Προβλήματα σε όλο τον κόσμο στο X, το ChatGPT και πολλές άλλες ιστοσελίδες

Tech + Science 18.11.2025
Το περιστατικό σημειώνεται λίγες εβδομάδες μετά τη μεγάλη διακοπή λειτουργίας της Amazon Web Services

Πάτρα: Ανατροπή στην υπόθεση του vεκρoύ 4χρονου ‑ Ο θείος του ομολόγησε πως είχαν τρoχαίo

Ελλάδα 18.11.2025
O 25χρονος επιχείρησε να πάει βόλτα με τη μηχανή τον τετράχρονο - Το όχημα, που κατασχέθηκε, γλίστρησε και έπεσε στο κενό

Γιάννης Πλούταρχος: Ποινή 18 μηνών με αναστολή στην εμμονική του θαυμάστρια

Ελλάδα 18.11.2025
Είχε πάει προ ημερών στην πρεμιέρα του!

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ένοχος και για τη δεύτερη υπόθεση revenge ρorn

Ελλάδα 18.11.2025
Στον παρουσιαστή επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή