E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φωτεινή Σκιά στο θέατρο Πέτρας

Η Ροκ μουσικο-θεατρική παράσταση

Δημοσίευση 22/6/2021 | 17:02

Φωτεινή Σκιά στο θέατρο Πέτρας
ΑΘΗΝΑ - Θέατρο Πέτρας
Μπουμπουλίνας 59 & Αθ. Διάκου, Πετρούπολη
Ημερομηνία: 18/7/2021
ΙΟΥΛ 2021
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Ωρα προσέλευσης: 21:30

από 10 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Μπορεί μία μουσική παράσταση να λειτουργήσει ως έναυσμα ψυχοθεραπευτικής αυτό-ανάλυσης;  Αυτό το στοίχημα επιχειρούν να κερδίσουν οι συντελεστές της «Φωτεινής Σκιάς», μιας μοναδικής ροκ μουσικο-θεατρικής παράστασης, που θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Πέτρας την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021, στις 9.30μμ.

Ξαφνικά συνέβησαν όλα! Επικοινώνησαν ηλεκτρονικά ύστερα από μια στιγμή παρόρμησης. Δύο τελείως διαφορετικοί κόσμοι  που ξεκίνησαν να ζήσουν τον «Ψηφιακό Έρωτα». Οδήγησαν την επικοινωνία τους «Πέρα από τα όρια των ορίων». Εκείνος κατάφερε να φωνάξει: «Με τρόμαξες» Εκείνη κατάφερε να κραυγάσει ότι την ήθελαν όλοι «Πρώτη, πάντα πρώτη». Δεν αρκέστηκαν στην συμβατική επικοινωνία και έστειλαν  «Το Νοερό μήνυμα».  Εκείνη του κατέθεσε «Το Κλειδί»  και εκείνος της πρόσφερε «Τα Μαγικά δεκάλεπτα». «Αμέσως μετά»  τίποτα δεν ήταν πια ίδιο, συνειδητοποιώντας ότι «Τα Χέρια που μιλούν» δεν χτυπούν. Πέτυχαν την πιο γρήγορη αυτό-ανάλυση δημιουργώντας ένα τραγούδι:  την «Φωτεινή Σκιά».

Οι ψυχές των ανθρώπων, ακόμα και την εποχή της ψηφιακής επικοινωνίας, αναζητούν αενάως να απελευθερώσουν την «Κυτταρική ματιά» τους.  Αυτή που φωτίζει ολοκάθαρα τις σκιές της θλίψης, της αγωνίας και του φόβου. Τα ροκ ηχοχρώματα, οι στίχοι και τα κείμενα, αγκαλιάζονται από τις μελωδίες του βιολιού, του πιάνου και της φλογέρας, με στόχο το πιο πιθανό-απίθανο: Να φωτίσουμε τις σκιές μας μέσα σε μία παράσταση, σαν το κβαντικό άλμα της προσευχής και του έρωτα.

Η «Φωτεινή Σκιά» παρουσιάζεται από μια μουσική παρέα, δεμένη από καρδιάς και από πενταγράμμου: Σπύρος Κυβέλλος στην ακουστική κιθάρα, σύνθεση, στίχοι και συγγραφή των κειμένων, Αλέξανδρος Γρυπάρης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιάννης Πολυακταρίδης στο μπάσο, Τάκης Τσονόπουλος στα τύμπανα, Νίκος Λούπης στη φλογέρα,  Νίκος Παπαντώνης στην κλασική και ηλεκτρική κιθάρα, Μελίνα Γαλανού στο βιολί, Χριστίνα Χαλδέζου στα φωνητικά, Βασίλης Πανταζόπουλος στο πιάνο και στην ενορχήστρωση.  Ερμηνεύουν: η Ελπίδα Μεταξά και ο Κωνσταντίνος Τσονόπουλος ο οποίος έχει και την σκηνοθετική επιμέλεια.

Στην παράσταση «Φωτεινή Σκιά» του θεάτρου Πέτρας, στις 18 Ιουλίου, θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του ομώνυμου διπλού CD που κυκλοφορεί από την General Music Greece.  

 

*Σεβόμενοι τους περιορισμούς για την προστασία της δημόσιας υγείας, οι θέσεις είναι περιορισμένες για να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

*Επιτρέπεται η αγορά σε group  των 1, 2, 3 και 4 ατόμων.
*Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

*Οι κάτοχοι εισιτηρίων πρέπει να τα έχουν εκτυπωμένα ή σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση και είσοδο στον χώρο την ημέρα της συναυλίας.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Adam Beyer & Bart Skils στο Bolivar Beach Bar

Μουσική 27.04.2026
BOLIVAR BEACH BAR02/05

Run ‑ Bike ‑ Care: Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο

Cityλάιφ 27.04.2026
Κυριακή 7 Ιουνίου στη Πλατεία Συντάγματος

Bolivar Beach Bar Opening w/ Gioli &Assia

Μουσική 22.04.2026
BOLIVAR BEACH BAR25/04

Oliver Huntemann στο Bolivar Beach Club

Μουσική 22.04.2026
BOLIVAR BEACH BAR24/04

2ο Φεστιβάλ Δημιουργίας‑Γεύσης & Παραολυμπιακού Αθλητισμού

Φεστιβάλ 22.04.2026
Το Φεστιβάλ στοχεύει στην κατάρριψη των στερεοτύπων, την ανάπτυξη της κοινωνικής συνοχής, την καλλιέργεια ενός περιβάλλοντος ισότητας και αλληλοσεβασμού

Sunward ‑ Η νέα εικαστική performance του Φάνη Σακελλαρίου στο Θέατρο Ροές

Θέατρο+Χορός 22.04.2026
ΘΕΑΤΡΟ ΡΟΕΣαπό 08/05 έως 07/065

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Μουσική 22.04.2026
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ10/06

Plastiras Lake Festival 2026: Δείτε το πλήρες line‑up!

Φεστιβάλ 22.04.2026
9-12 Ιουλίου, Βοτανικός Κήπος Νεοχωρίου, Λίμνη Πλαστήρα

Είστε όλοι σας καθάρματα: Ελλάδα 2.0

Θέατρο+Χορός 20.04.2026
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗαπό 24/04 έως 26/04

Η Γιορτη της Ανοιξης στο Θέατρο Αθήναιον Κεντρική αίθουσα + UpStage

Παιδικά 16.04.2026
ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝαπό 01/04 έως 31/05

Release Athens 2026: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε: Οι τιμές αλλάζουν 5 Μαΐου!

Μουσική 15.04.2026
Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να εξασφαλίσεις τη θέση σου και να ζήσεις από κοντά μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής