E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θρίλερ με την εξαφάνιση Δογιάκη: Αφησε σημείωμα στον αδελφό του

Tην τελευταία βδομάδα ήταν ιδιαίτερα στενοχωρημένος

Δημοσίευση 22/6/2021 | 16:49

Θρίλερ με την εξαφάνιση Δογιάκη: Αφησε σημείωμα στον αδελφό του

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση της εξαφάνισης του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, συνιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο άνδρας που έχει εξαφανισθεί από τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα άφησε σημείωμα στον αδελφό του, με το οποίο τον καθιστά κληρονόμο του. Το γεγονός αυτό κινητοποίησε άμεσα την οικογένεια και τις Αρχές και νωρίτερα σήμερα εκδόθηκε Missing Alert σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, ο 53χρονος πήγε σε γάμο το βράδυ της περασμένης Κυριακής μαζί με φίλους του, ενδεχομένως και με υπαλλήλους της ταβέρνας του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. ο επιχειρηματίας φέρεται να επέστρεψε στο σπίτι τα ξημερώματα, ενώ μάρτυρες ανέφεραν ότι τον είδαν το πρωί της Δευτέρας. Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Σύμφωνα με υπάλληλο της ταβέρνας η οποία είναι επιφορτισμένη με την φροντίδα της μητέρας του, στις 00:44 ξημερώματα Δευτέρας ο Σταύρος Λογιάκης, της έστειλε sms για να την ρωτήσει αν η μητέρα του έχει λάβει την φαρμακευτική της αγωγή. Ήταν η τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί μου, λέει η υπάλληλος.

Πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον αναφέρει ότι «ο Σταύρος ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος την τελευταία βδομάδα, δεν είχε εμφανιστεί ούτε στο γυμναστήριο, πράγμα σπάνιο διότι ήταν ένας άνθρωπος που πρόσεχε πάρα πολύ την φυσική και σωματική του κατάσταση». Ωστόσο ούτε ο ίδιος είναι σε θέση να γνωρίσει τους λόγους που απασχολούσαν τον επιχειρηματία. «Το μόνο που μπορώ να σας πω ότι η συμπεριφορά του δεν δικαιολογεί την εξαφάνισή του. Ετοιμαζόταν να ανοίξει ένα καφέ σύντομα, σκεφτόταν να κατέβει στη Μύκονο για διακοπές, όπως κάνει κάθε καλοκαίρι, οπότε αυτή η αιφνίδια εξέλιξη δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα του. Την Κυριακή ήταν να πάει σε ένα γάμο, χωρίς όμως να έχει ιδιαίτερη όρεξη όπως μου είπε».

Μετά από δήλωση της εξαφάνισης του Σταύρου Δογιάκη στο ΑΤ Παλλήνης και σχετικό αίτημα των συγγενών του εξαφανισθέντα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert.

Ο 53χρονος σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξαφανίστηκε χθες με το αυτοκίνητο του με την οικογένεια του και κυρίως τον αδελφό του Νίκο να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το protothema.gr επικοινώνησε με το Νίκο Δογιάκη, όμως δεν θέλησε να μιλήσει και να δώσει περισσότερα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης του αδερφού του.

Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898.

Ο επιχειρηματίας μαζί με τον αδελφό του είναι οι ιδιοκτήτες της επιτυχημένης ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα και λόγω του επικοινωνιακού ταμπεραμέντου του έχει καταφέρει να κάνει γνωστές τις γαστρονομικές απολαύσεις τους στην διάσημη πελατεία του.

Οι πάντες έχουν απολαύσει τις γεύσεις του μαγαζιού τους, από υπουργούς και επιχειρηματίες μέχρι σχεδιαστές μόδας και εκπροσώπους της σόουμπιζ. Αγαπημένο στέκι του Αντώνη Ρέμου και της Άννα Βίσση αλλά και των διάσημων Dsquared, των αδελφών Ντιν και Νταν που γνωρίστηκαν με τον Σταύρο μέσω της κοινής τους παρέας με τον Λάκη Γαβαλά.

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού: «Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο μυστήριο από άρμα με την αμερικανική και τη ρωσική σημαία

Κόσμος 18.08.2025
Ο Αντρέι Γερμάκ, επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας, αναδημοσίευσε το βίντεο στο Telegram

Χαλάνδρι: Βγήκε να ταΐσει τις γάτες και της έστησε καρτέρι θανάτου – Γιατί τη σκότωσε ο 28χρονος

Ελλάδα 18.08.2025
O 28χρονος σκότωσε με μαχαίρι 47χρονη στο Χαλάνδρι γιατί «με εξέθεσε στους φίλους μου», όπως ομολόγησε

Συναγερμός στο Μανχάταν: Αποκλεισμένη η Times Square λόγω ύποπτου δέματος

Κόσμος 18.08.2025
Στο κλείσιμο τμήματος της πλατείας Times Square στο κεντρικό Μανχάταν προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με ένα ύποπτο πακέτο που εντοπίστηκε

Επιστήμονες κατέγραψαν για πρώτη φορά σε βίντεο την εμφύτευση ανθρώπινου εμβρύου στη μήτρα

Tech + Science 18.08.2025
Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Βιομηχανικής της Καταλονίας (IBEC), σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus της Βαρκελώνης, που παρείχε τα έμβρυα

Πιστόλι, σπαθί «κατάνα» και ξιφίδια βρέθηκαν στο σπίτι 25χρονης που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο

Ελλάδα 18.08.2025
Η νεαρή κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Χάος σε παραλία της Γρανάδας: Θυελλώδεις άνεμοι σάρωσαν λουόμενους

Κόσμος 18.08.2025
Ενώ η Ισπανία βρίσκεται αντιμέτωπη με φωτιές – Δείτε βίντεο

Φλόριντα: Η σοκαριστική στιγμή που οδηγός νταλίκας και προκαλεί τροχαίο με τρεις νεκρούς

Κόσμος 18.08.2025
Ο Σινγκ βρίσκεται παράνομα στις ΗΠΑ από το 2018 - Κατηγορείται για τριπλή ανθρωποκτονία

Ανατροπή στη δoλoφovία στο Χαλάνδρι: Τι ερευνά τώρα η ΕΛ.ΑΣ.

Ελλάδα 18.08.2025
Δράστης και θύμα δεν ήταν σύντροφοι, αλλά είχαν γνωριστεί τον Ιανουάριο στο συσσίτιο της εκκλησίας

Τροχαίο στην Ξάνθη: Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ – Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες

Ελλάδα 18.08.2025
Τροχαίο δυστύχημα έξω από την Ξάνθη στην Εγνατία Οδό - Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ - Ξέσπασε φωτιά

Ανετράπη ιδιωτικό ασθενοφόρο στου Γουδή ‑ Nεκρός ο ασθενής που μετέφερε

Ελλάδα 18.08.2025
Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας στο σημείο