E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θα ξαναπαίξει μπάλα ο Έρικσεν;

Πώς νιώθει ο ίδιος

Δημοσίευση 14/6/2021 | 08:55

Θα ξαναπαίξει μπάλα ο Έρικσεν;

Δύσκολο να επιστρέψει στα γήπεδα σύμφωνα με τον καθηγητή καρδιολογίας στο πανεπιστήμιο St Georges’ του Λονδίνου και πρόεδρο της Επιτροπής Καρδιολόγων της Αγγλικής Ομοσπονδίας

«Χωρίς να θέλω να γίνω ωμός, ο Κρίστιαν πέθανε για λίγα λεπτά και επανήλθε». Με αυτά τα λόγια ο καθηγητής καρδιολογίας στο πανεπιστήμιο St Georges’ του Λονδίνου και πρόεδρος της Επιτροπής Καρδιολόγων της Αγγλικής Ομοσπονδίας, Σαντζέι Σάρμα, περιγράφει την πιο συγκλονιστική στιγμή του Euro 2020, όταν στη διάρκεια του παιχνιδιού Δανία - Φινλανδία, ο Δανός Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε στο γήπεδο.

Ο κ. Σάρμα, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον 29χρονο διεθνή, όταν ο δεύτερος έπαιζε στην Τότεναμ παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του νεαρού ποδοσφαιριστή, ωστόσο διατήρησε τις επιφυλάξεις του για το αν θα μπορέσει να επιστρέψει στα γήπεδα. «Δεν ξέρω αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Θα του επέτρεπε ένας γιατρός να ξαναπαίξει μπάλα; Η απάντηση είναι όχι». Ωστόσο, σχετικά με την υγεία του, υπογράμμισε οτι «τα καλά νέα είναι πως ο Κρίστιαν είναι ζωντανός», παρόλο που, όπως είπε «μάλλον η καριέρα του φτάνει στο τέλος της». «Δεν ξέρω αν θα παίξει ξανά επαγγελματικά. Στην Αγγλία πάντως δεν θα έπαιζε. Είμαστε πολύ αυστηροί σε τέτοια θέματα», συμπλήρωσε.

Όσο για τη στιγμή της κατάρρευσής του και για τους λόγους που την προκάλεσαν, ο ίδιος ανέφερε ότι «προφανώς κάτι πήγε πολύ άσχημα. Οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Το ερώτημα όμως είναι τι συνέβη και γιατί συνέβη. Μιλάμε για έναν παίκτη που προφανώς κάνει συνεχώς εξετάσεις, άρα πώς προέκυψε αυτή η ανακοπή καρδιάς; Πάντως το γεγονός ότι έχει τις αισθήσεις του και είναι σταθερός είναι θετικό, τα πράγματα δείχνουν πολύ καλά».

«Gazzetta dello Sport»: Ο Έρικσεν νιώθει καλύτερα

Ο Κρίστιαν Έρικσεν νιώθει καλύτερα και προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η «Gazzetta dello Sport».

Ο Δανός άσος όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» μίλησε με τον μάνατζερ του και του είπε: «Ευχαριστώ, δεν θα τα παρατήσω. Νιώθω καλύτερα τώρα αλλά θέλω να καταλάβω τι έγινε. Θέλω να πω ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για μένα».

Προπονητής Δανίας: «Μίλησα με τον Έρικσεν, θέλει να παίξει»!

Ο προπονητής της Εθνικής Δανίας, Κάσπερ Χιούμλαντ μετέφερε τα νέα από την προσωπική συνομιλία που είχε με τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Την εμπειρία του από την συζήτηση που είχε το πρωί της Κυριακής με τον Κρίστιαν Έρικσεν έδωσε ο τεχνικός της Εθνικής Δανίας, Κάσπερ Χιούμλαντ: «Περισσότερο ανησυχούσε αυτός για εμάς, παρά για τον εαυτό του», είπε χαριτολογώντας ο Δανός κόουτς: «Δεν θυμάται πολλά από το επεισόδιο, κυρίως ρώτησε τι κάνουμε εμείς. Τυπικός Κρίστιαν. Κι αυτό λέει πολλά για τις προσωπικότητες αυτών των παικτών και κυρίως του Κρίστιαν. Τρομερός παίκτης και τρομερός χαρακτήρας».

Μόνο που ο Έρικσεν αισθάνεται σαν θηρίο στο κλουβί, όπως μαρτυρά ο προπονητής του: «Θέλει να συνεχίσουμε να παίζουμε. Ο ίδιος αισθάνεται ότι μπορεί να παίξει κι αυτός! Είναι ποδοσφαιριστής και αισθάνεται την μεγαλύτερη ασφάλεια όταν τα πόδια του βρίσκονται κοντά σε μία μπάλα! Ήταν καλό που τον είδα να χαμογελά. Προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να δούμε αν μπορούμε να ενωθούμε και να παίξουμε για τον Κρίστιαν», ήταν τα λόγια του Δανού εκλέκτορα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επίθεση με πιρούνι στην έγκυο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον δράστη μεθυσμένο

Ελλάδα 10.10.2025
Ο σεσημασμένος 43χρονος δράστης, είχε στον όνομά του βαρύ ποινικό μητρώο, με δώδεκα συλλήψεις και ιστορικό κακοποιητικής συμπεριφοράς που ξεκινάει από το 2012.

Καρυστιανού: «Για να δίνουν το πράσινο φως για εκταφή, έχουν σκεφτεί τρόπο να ελέγξουν το αποτέλεσμα»

Ελλάδα 10.10.2025
«Υποχρεωτικά πρέπει να απευθυνθούμε σε εργαστήρια του εξωτερικού και για θέμα αξιοπιστίας και για θέμα εμπιστοσύνης στο ελληνικό κράτος».

Πέθανε ο Τζον Λοτζ, τραγουδιστής και μπασίστας των Moody Blues

Κόσμος 10.10.2025
Οι Moody Blues αναγνωρίζονται ευρέως ως πρωτοπόροι του προγκρέσιβ ροκ

«Αφιερώνω το Νόμπελ Ειρήνης στον Τραμπ», είπε η νικήτρια Μαρία Κορίνα Ματσάδο

Κόσμος 10.10.2025
Οργή από τον Αμερικανό πρόεδρο που έχασε

Ισόβια σε πέντε άνδρες για τη δολοφονία Έλληνα στο Λονδίνο

Κόσμος 10.10.2025
Τον σκότωσαν με ματσέτες για να τον κλέψουν

Ακρίβεια: Εκτίναξη των τιμών στο κρέας

Οικονομία 10.10.2025
Θα υπάρξει κυβερνητική παρέμβαση για μείωση;

Η στιγμή που γερανός κατεβάζει άνδρα 272 κιλών που δεν μπορεί να μετακινηθεί από το σπίτι του στη Φλόριντα

Κόσμος 10.10.2025
Οι διασώστες χρειάστηκε να κόψουν μέρος του τοίχου του διαμερίσματος, καθώς και μέρος των κιγκλιδωμάτων του μπαλκονιού για να τον μεταφέρουν

«Χρυσάφι» τα παλιά ακίνητα ‑ «Παλιό» δεν σημαίνει «φθηνό»

Ελλάδα 10.10.2025
Ανοδική πορεία καταγράφουν οι τιμές