E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Αντόνιο Μπαντέρας πάει Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί τέλη Ιουνίου, ο Ισπανός σούπερ σταρ του Χόλιγουντ

Δημοσίευση 11/6/2021 | 16:00

Ο Αντόνιο Μπαντέρας πάει Θεσσαλονίκη

Γυρίσματα από την ταινία με τίτλο «Barracuda» την οποία σκηνοθετεί ο Ρίτσαρντ Χιουζ θα γίνουν κυρίως στη Θεσσαλονίκη, ενώ τα σημεία της πόλης θα χρησιμοποιηθούν ως εσωτερικό σκηνικό, καθώς υποτίθεται ότι η χολιγουντιανή ταινία διαδραματίζεται στο Μαϊάμι.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr ήδη το συνεργείο του Αντόνιο Μπαντέρας έκανε ρεπεράζ χθες Πέμπτη στο MΟΜus – Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη ΔΕΘ και στο MOMus – Πειραματικό Κέντρο Τεχνών, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εντοπίσουν και άλλα χαρακτηριστικά κτίρια της Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες της ταινίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από τον Ισπανό σούπερ σταρ του Χόλιγουντ, στη Θεσσαλονίκη ενδέχεται να βρεθεί και η Αμερικανίδα ηθοποιός, Κέιτ Χολμς.

Σημειώνεται ότι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοίνωσε τη συνεργασία κινηματογραφικής ταινίας στη Θεσσαλονίκη.

Το έργο του Film Office

Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας απέκτησε τo δικό της γραφείο για την υποστήριξη των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών, ανταποκρινόμενη άμεσα στην πρόσκληση του ΕΚΟΜΕ Α.Ε. (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας).

Το Film Office ή στην ελληνική ορολογία, γραφείο προσέλκυσης και υποστήριξης οπτικοακουστικών παραγωγών, λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της Αντιπεριφέρειας Τουρισμού και Πολιτισμού και είναι μία δομή που διασυνδέει πόρους (τοπία, ανθρώπους, εξοπλισμό) παραγωγούς και οπτικοακουστικά έργα παρέχοντας πολλαπλασιαστικά οφέλη για την περιοχή και τους ανθρώπους της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανησυχία στη Θεσσαλονίκη: Αγέλη λύκων εμφανίστηκε στην Πυλαία ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα 18.11.2025
«Θα πρέπει να λάβουμε μέτρα και να εκφοβιστούν από συγκεκριμένη ομάδα άμεσης επέμβασης», τόνισε ο Σπύρος Ψαρούδας, Γενικός Συντονιστής της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Καλλιστώ»

Γαλλία: Έσκαβε για πισίνα και βρήκε χρυσό αξίας 700.000 ευρώ ‑ Πήρε μόνο ...μπράβο!

Κόσμος 18.11.2025
Από το όνειρο στον εφιάλτη - Βρήκε θησαυρό, αλλά δεν δικαιούται απολύτως τίποτα

Ρύπανση: Ελάχιστο πλαστικό αρκεί για να σκοτώσει θαλάσσια ζώα ‑ Τρομακτικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Κόσμος 18.11.2025
Νέα έρευνα ανέλυσε 10.000 νεκροψίες - Μόλις 23 κομμάτια πλαστικού θέτουν σε κίνδυνο τα θαλασσοπούλια

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Ελλάδα 18.11.2025
Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

Τον σκότωσε στο ξύλο επειδή του έκλεισε τον δρόμο στον Νέο Κόσμο

Ελλάδα 18.11.2025
Ομολόγησε ο 29χρονος τη δολοφονία του 58χρονου

«Έπεσε» η Cloudflare: Προβλήματα σε όλο τον κόσμο στο X, το ChatGPT και πολλές άλλες ιστοσελίδες

Tech + Science 18.11.2025
Το περιστατικό σημειώνεται λίγες εβδομάδες μετά τη μεγάλη διακοπή λειτουργίας της Amazon Web Services

Πάτρα: Ανατροπή στην υπόθεση του vεκρoύ 4χρονου ‑ Ο θείος του ομολόγησε πως είχαν τρoχαίo

Ελλάδα 18.11.2025
O 25χρονος επιχείρησε να πάει βόλτα με τη μηχανή τον τετράχρονο - Το όχημα, που κατασχέθηκε, γλίστρησε και έπεσε στο κενό

Γιάννης Πλούταρχος: Ποινή 18 μηνών με αναστολή στην εμμονική του θαυμάστρια

Ελλάδα 18.11.2025
Είχε πάει προ ημερών στην πρεμιέρα του!

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ένοχος και για τη δεύτερη υπόθεση revenge ρorn

Ελλάδα 18.11.2025
Στον παρουσιαστή επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή