E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διασωληνώθηκε 22χρονος με κορωνοϊό

Ανεμβολίαστοι, κυρίως, όσοι νοσηλεύονται

Δημοσίευση 11/6/2021 | 11:27

Διασωληνώθηκε 22χρονος με κορωνοϊό

Ο ιός μπορεί να απειλήσει την ζωή οποιουδήποτε. Δεν είναι απαραίτητο να έχει κάποια ηλικία ή κάποια προβλήματα

«Είναι πολύ σημαντικό να εμβολιαστούμε όλοι, χωρίς να φοβόμαστε», είπε στον ΑΝΤ1 η Μίνα Γκάγκα, διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Σωτηρία».

Όπως είπε, σχολιάζοντας την είδηση του θανάτου από κορονοϊό ενός γιατρού στην Κύπρο, ο οποίος ήταν σκληρός πολέμιος του εμβολίου έναντι του κορονοϊού, ανέφερε ότι θα πρέπει να πειστούν όλοι ότι τα σκευάσματα είναι ασφαλή και πρέπει να εμβολιαστούν.

«Χθες στο “Σωτηρία” διασωληνώσαμε έναν 22χρονο. Ο ιός μπορεί να απειλήσει την ζωή οποιουδήποτε συνανθρώπου μας, που δεν είναι απαραίτητο να έχει κάποια ηλικία ή κάποια προβλήματα», σημείωσε με νόημα, ενώ συμπλήρωσε ότι «οι εισαγωγές που έχουμε στο νοσοκομείο και στην ΜΕΘ το τελευταίο διάστημα είναι κυρίως μη εμβολιασμένοι έναντι του κορονοϊού».

Όπως σημείωσε η κ. Γκάγκα, «πρέπει να πείσουμε σε έναν ανοιχτό διάλογο για να λύσουμε όποιες απορίες. Παλαιότερα τα τηλεφωνήματα και τα ερωτήματα που δεχόμαστε στα social media ήταν για τα συμπτώματα του κορονοϊού και τα κρούσματα, ενώ τώρα μας ρωτούν κυρίως για τα εμβόλια και την ασφάλεια τους», ενώ σχολίασε δηκτικά τον τρόπο σκέψης ορισμένων συμπολιτών μας, λέγοντας ότι κάποιος της είπε «από την ένεση θα μου βάλουν ένα microchip σε μέγεθος ρυζιού. Kαι του λέω “μα, πως θα περάσει από την ένεση σε μέγεθος ρυζιού;”».

Ερωτηθείσα για τις παρενέργειες που εμφανίζονται σε ορισμένους και όχι σε όλους, αν και έχουν κάνει το ίδιο εμβόλιο, η κ. Γκάγκα ανέφερε ότι «είναι διαφορετική η ανοσολογική αντίδραση του κάθε ανθρώπου. Είναι σημαντικό να κάνουμε τις δόσεις του εμβολίου και 15 ημέρες μετά είμαστε καλυμμένοι. Το εμβόλιο λειτουργεί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ στην Αυστρία: Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές σε καταψύκτες ‑ Αγνοούνταν από τον Ιούλιο του 2024

Κόσμος Χτες
Δύο άνδρες, ένας 55χρονος Αυστριακός και ο 53χρονος αδελφός του, συνελήφθησαν για την υπόθεση τον Ιούνιο

Ανησυχία στη Θεσσαλονίκη: Αγέλη λύκων εμφανίστηκε στην Πυλαία ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
«Θα πρέπει να λάβουμε μέτρα και να εκφοβιστούν από συγκεκριμένη ομάδα άμεσης επέμβασης», τόνισε ο Σπύρος Ψαρούδας, Γενικός Συντονιστής της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Καλλιστώ»

Γαλλία: Έσκαβε για πισίνα και βρήκε χρυσό αξίας 700.000 ευρώ ‑ Πήρε μόνο ...μπράβο!

Κόσμος Χτες
Από το όνειρο στον εφιάλτη - Βρήκε θησαυρό, αλλά δεν δικαιούται απολύτως τίποτα

Ρύπανση: Ελάχιστο πλαστικό αρκεί για να σκοτώσει θαλάσσια ζώα ‑ Τρομακτικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Κόσμος Χτες
Νέα έρευνα ανέλυσε 10.000 νεκροψίες - Μόλις 23 κομμάτια πλαστικού θέτουν σε κίνδυνο τα θαλασσοπούλια

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Ελλάδα Χτες
Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

Τον σκότωσε στο ξύλο επειδή του έκλεισε τον δρόμο στον Νέο Κόσμο

Ελλάδα Χτες
Ομολόγησε ο 29χρονος τη δολοφονία του 58χρονου

«Έπεσε» η Cloudflare: Προβλήματα σε όλο τον κόσμο στο X, το ChatGPT και πολλές άλλες ιστοσελίδες

Tech + Science Χτες
Το περιστατικό σημειώνεται λίγες εβδομάδες μετά τη μεγάλη διακοπή λειτουργίας της Amazon Web Services

Πάτρα: Ανατροπή στην υπόθεση του vεκρoύ 4χρονου ‑ Ο θείος του ομολόγησε πως είχαν τρoχαίo

Ελλάδα Χτες
O 25χρονος επιχείρησε να πάει βόλτα με τη μηχανή τον τετράχρονο - Το όχημα, που κατασχέθηκε, γλίστρησε και έπεσε στο κενό