ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σάλος με το νέο χορηγό της Νόριτς και το σeξουαλικό περιεχόμενο στα social media

Έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο

 
Δημοσίευση 8/6/2021 | 15:24
Σάλος με το νέο χορηγό της Νόριτς και το σeξουαλικό περιεχόμενο στα social media

Η Νόριτς κατέκτησε το πρωτάθλημα στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, με τον Δημήτρη Γιαννούλη μεταξύ των πρωταγωνιστών και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Premier League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως εκ τούτου έχουν αυξηθεί και οι χορηγοί της ομάδας, αλλά ένας από αυτούς έχει ήδη προκαλέσει σάλο στο Νησί, αλλά και μεταξύ των ίδιων των οπαδών των “καναρινιών”.

Πρόκειται για μία μεγάλη στοιχηματική εταιρεία της Κίνας, την ΒΚ8, η οποία και συμφώνησε να είναι ο κεντρικός χορηγός στη φανέλα της Νόριτς για τη νέα σεζόν. Στο instagram της όμως υπάρχουν φωτογραφίες σeξουαλικού περιεχομένου, με πολλά νεαρά κορίτσια να προμοτάρουν με προκλητικές εικόνες την εταιρεία, γεγονός που έχει φέρει έντονες αντιδράσεις εναντίον της από τους Άγγλους οπαδούς του συλλόγου.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ