E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Νταλάρας ‑ Περπάτησα όλη τη γη

Με την υποστήριξη του E-Daily.gr

Μαζί του η Βιολέτα Ίκαρη και η Ασπασία Στρατηγού

Δημοσίευση 3/6/2021 | 18:47

Γιώργος Νταλάρας ‑ Περπάτησα όλη τη γη
ΑΘΗΝΑ - City Garden Christmas Theater
Ημερομηνία: 23/6/2021
ΙΟΥΝ 2021
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Ωρα προσέλευσης: 21:00

από 21 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

‘‘Σαν σύννεφο απ’ τον καιρό
μονάχο μες στον ουρανό
πήρα παιδί τους δρόμους
Περπάτησα όλη τη γη
μ’ ένα τραγούδι στην καρδιά
και τη βροχή στους ώμους…’’

( Απόσπασμα από τον "Μέτοικο" των Ζωρζ Μουστακί - Δημήτρη Χριστοδούλου)

Ο Γιώργος Νταλάρας από το 1981 ταξιδεύει σ' όλον τον κόσμο το ελληνικό τραγούδι. Έχει δώσει, πάνω από χίλιες συναυλίες στους σπουδαιότερους συναυλιακούς χώρους του πλανήτη και όπως τον χαρακτηρίζει ο διεθνής Τύπος είναι  ο "Έλληνας τραγουδιστής των πέντε ηπείρων".

Το εντυπωσιακά ευρύ ρεπερτόριο του, εκτείνεται σε όλες τις εκφάνσεις του ελληνικού τραγουδιού και όχι μόνο.

Ο Γιώργος Νταλάρας τιμά το θεματικό μας φεστιβάλ, σηκώνοντας την αυλαία του. Μας καλεί να ‘‘περπατήσουμε’’ μαζί του  σ' όλη τη γη, με πολύχρωμα, ταξιδιάρικα τραγούδια. Θα ’ναι ένας δρόμος συναρπαστικός… Με τη μαγευτική δύναμη ενός ζωντανού θρύλου.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ΣΤΙΣ 21.00

CITY GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater: Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι, τηλ. 211 7701700

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

VIP: 25 ΕΥΡΩ

Α ΖΩΝΗ: 20 ΕΥΡΩ

Β ΖΩΝΗ: 15 ΕΥΡΩ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ - AMEA: 10 ΕΥΡΩ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 211 7701700, CT.GR

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

CITY GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater: Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι, τηλ. 2117701700

Βρίσκεται στα Ολυμπιακά ακίνητα Γαλατσίου ακριβώς απέναντι από το Αλσος Βεϊκου, στο Γαλάτσι, μία περιοχή βόρεια του κέντρου της Αθήνας. Η πρόσβαση με αυτοκίνητο είναι σχετικά απλή, μιας και το θέατρο βρίσκεται επί ενός κύριου οδικού άξονα της πόλης, τη Λεωφόρο Βεϊκου. 

Χρησιμοποιήστε την Αττική Οδό και βγείτε στην έξοδο 10 "Λ. Κύμης". Συνεχίστε με νότια κατεύθυνση, έχοντας το ΟΑΚΑ στα αριστερά σας. Θα φτάσετε έξω από το Christmas Theater 3,5 χλμ μετά το σημείο που αφήσατε την Αττική Οδό.  

Μπορείτε να φτάσετε όμως στην Λ. Βεϊκου από την Κηφισίας (μέσω της Καποδιστρίου) αλλά και από την Γαλατσίου και την Πρωτοπαπαδάκη.

Επίσης από την Μαρίνου Αντύπα μπορείτε να στρίψετε στην Λ. Κύμης και να συνεχίσετε στην Λ. Βεϊκου και από την Κηφισίας να στρίψετε στην Λ. Σπύρου Λούη και στην συνέχεια να στρίψετε στην Κύμης ώστε να συνεχίσετε μέχρι την Λ. Βεϊκου.

Μπορείτε πάντως να φτάσετε μέχρι το θέατρο και χρησιμοποιώντας μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο πιο απλός τρόπος είναι το λεωφορείο 608 Ζωγράφου – Ακαδημία - Γαλάτσι (από το κέντρο, π.χ. Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστημίου, Ομόνοια κλπ), το οποίο κάνει τέρμα ακριβώς έξω από τα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε το Μετρό (γραμμή 1) μέχρι τον σταθμό "Ανω Πατήσια" και από εκεί το λεωφορείο 444 (ΣΤΑΘΜΟΣ Α.ΠΑΤΗΣΙΑ – ΓΑΛΑΤΣΙ – ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗ), που κάνει στάση έξω από τα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου. 

 

H μουσική σκηνή City Garden Festival έχει ευρύχωρα τραπέζια και τηρούνται όλες οι αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους.  Η αγορά εισιτηρίου σας δίνει την δυνατότητα να καθίσετε με την παρέα σας αποκλειστικά σε δικό σας τραπέζι και όχι μαζί με άλλους.

Ο χώρος των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων Γαλατσίου (στον εξωτερικό χώρο του Christmas Theater) διαθέτει δικό του Parking και είναι δωρεάν.

Η είσοδος και η έξοδος των θεατών γίνεται από 2 σημεία για την αποφυγή του συνωστισμού.

Η μουσική σκηνή έχει πρόσβαση για άτομα ΑΜΕΑ.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

The Monsters I Live With ‑ Έκθεση Design στον πρώτο όροφο του Provellegios

Τέχνες 24.07.2025
Διάρκεια: 17 Ιουλίου – 28 Σεπτεμβρίου 2025

Faithless live στο ΟΑΚΑ

Μουσική 24.07.2025
Ο.Α.Κ.Α.από 06/09 έως 07/0945

Το κρητικό χωριό που μεταμορφώνεται σε σκηνή, κι εσύ είσαι ο θεατής ‑ περιηγητής

Φεστιβάλ 23.07.2025
H απίθανη περίπτωση της Κερά Μια Σκηνή

Ανοιχτό μέχρι τα μεσάνυχτα το Μουσείο Ακρόπολης για την Πανσέληνο του Αυγούστου

Τέχνες 22.07.2025
Υδάτινες διαδρομές: το νερό από τη φύση στον μύθο και την πόλη

To Αγοραφοβικό Φεστιβάλ 2025 ανακοινώνει το φετινό πρόγραμμά του

Μουσική 20.07.2025
ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙαπό 26/09 έως 27/09

Sneakerness Athens 2025

Cityλάιφ 17.07.2025
ΓΗΠΕΔΟ TAE KWON DO ΦΑΛΗΡΟαπό 10/10 έως 12/106

Το νέο διεθνές τζαζ φεστιβάλ του καλοκαιριού στο Θέατρο Πέτρας

Φεστιβάλ 16.07.2025
ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣαπό 20/07 έως 22/07

Αποστολή εξετελέσθη στο Plastiras Lake Festival: Τρία μερόνυχτα μουσικής, φύσης και ανεμελιάς

Φεστιβάλ 15.07.2025
Μουσική, λίμνη και camping: Το φεστιβάλ που έγινε η νέα μας καλοκαιρινή συνήθεια

Anilio Park Festival 2025: Το πιο μαγικό καλοκαιρινό τριήμερο… δεν είναι στη θάλασσα!

Φεστιβάλ 11.07.2025
Μουσική, φύση, ελευθερία και γλέντι στα 1.650 μέτρα – Αυτό το φεστιβάλ στην καρδιά της Πίνδου είναι το απόλυτο must του Αυγούστου!

Το Plastiras Lake Festival έφτασε! Δες το full πρόγραμμα και κλείσε εισιτήριο!

Φεστιβάλ 10.07.2025
Τώρα μένει μόνο να φτάσεις εσύ στην παρέα μας!